Pilocum yemeklerden sonra maden suyu iç canım.. hem hamileliktede sakıncası yok, hemde çoook rahatlatıyor. geçen gün bende sen gibi oldum. yemeği fazla kaçırdım biraz, normalde pek soda içemem ama içtim mecburen ve öyle rahatladımki. sonrada ayaklarımı yukarı dayayıp bi süre yattım.
 Amerdacım iyiyim çok şükür. Pazartesi doktor randevum var. heyecanla onu bekliyorum. Sağolsun önceki gün eşim içime kurt düşürdü, daha önceden bi düşük yaşadığım için. o yüzdende biraz tedirginlik var ister istemez.

sodayı hiç sevmem ama bi deneyelim bakalım. olmadı akşam yemeğini azaltacam. zaten çok yiyorum   normalde 

polyanna pztesi kontol varmış. hadi bakalım güzel haberlerle gel bebişten haber ver bakalım bize. napıyomuş diye.. ayy elleri kolları oynatmaya başlamış mıdır acaba? tedirginliğini at, aklına kötü bişe getirme diyecem ama biliyorum naparsan yap endişeleniyo insan. ben biraz önce uykuya dalmışım sıçrayarak uyandım elim karnımda. rüyamda  ayağım kayıyo düşecek gibi oluyodum..acaba bi acile mi gitsem dedim kendi kendime karnım ağrıyo numarası ile 

benim kontrol 15 ine daha çok var ama napalım bekleyecez..