• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnnn nasilsiniz sekerler yeni kalktık bizde oglusumla uyuyor daha :))

Kizlar bacak tutulması magnezyum eksikliğinden oluyo bazılarının oğlumda bendede vardı doktorum magnezyum verdi onu icinde iyi geliyodu doktoruna bı sor canım sen

Sanada iyi bayramlar canım bizde bugün alışverişe cikicaz

güzel mart anneleri şimdiden bayramınız mubarek olsun....bizde yarın istanbula gidicez ailemin yanına orada giremiyeceğim hepiniz sağlıcakla kalın ALLAHA emanet olun siz ve bebişlerniz...

Günaydın arkadaşlar...
nasılsınız. ben dün felaket baş ağrısı çektim. doktoruma ulaşamadım. 112 yi aradık. ilaç kullanmasın dediler.
ama şükür şimdi çok iyiyim...
şimdiden sizlerin bayramınızı kutluyorum. fazla tatlı yemeyelim baş ağrısı yapabilir...:1:

ben bugün işteyim, yarım gün çalışıyorumm ah ahh özel sektör çalışanları devlet memurları gibi rahat değil maalesef :31:
hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum kızlar, bayramda buralarda olmayabilirim, bayramdan sonra görüşürüz artık, hem bayramdan sonra şu test sonuçlarımızda yavaş yavaş gelmeye başlar hayırlısıyla inşallah :nazar:

Günaydın arkadaşlar...
nasılsınız. ben dün felaket baş ağrısı çektim. doktoruma ulaşamadım. 112 yi aradık. ilaç kullanmasın dediler.
ama şükür şimdi çok iyiyim...
şimdiden sizlerin bayramınızı kutluyorum. fazla tatlı yemeyelim baş ağrısı yapabilir...:1:

geçmiş olsun cnm iyi ki ilaç içmemişsin böyle durumlarda beklemek en iyisi..tatlı gerçekten problem ben de dün gece sahura kalktım daha doğrusu sahura kadar uyumadım boyuna şu çikolatalı drajeler var ya onlardan yedim bayram içiin almıştık nerdeyse yarım kilo bitirdim aman allahım bir mide ağrısı tuttu ki sorma ama dayanıcam tutucam oruç dedim namazımı kılıp yattım neyseki sabah uyandığımda geçmişti..bana da tatlı yaramadı senin anlayacağın..

bu arada günaydın mart annelerii

ben de şimdiden bayramınızı kutluyorum yarın belki girerim belki girmemmm

ha ha ha.koptum pollyanna yaaa.sen nerede oturuyorsun canım.valla ben saat 10'da kalkınca güne erken başladım ne güzel diyorum:)))bu arada istanbul'dayım ben.

Canım ben Ankara'dayım da bizim kız sağolsun erken kalkıyor, babamızda erken gidiyor.. sonrada uyku yok tabi:(( kızım 2 yaşını bitirdi ve şu zamana kadar uykuyla arası hiç iyi olmadı.. inşallah göbüşümdeki uykucu olur Allah'ın izniyle.

önceki gün göbüşümün şişliği indi diye foto eklemiştim yaa, bugün bi görseniz abbooowww dersiniz. yine çok fena şiştim, tamda bayram arefesi. yarın eşimin ailesinin yanına köye gitcez.offfff büyük görümcem neyse de, küçük görümcem bişey söylerse uyuz olurum. sinir oluyorum ona. Eltim istanbula ailesinin yanına gitmiş :66: oda öyle patavatsız. ha haa göremiycek bu halimi. ama işin garibi biz hem bayram ziyaretine hemde eltimin yeni oğlunu görmeye gitcektik. eltim küçük oğluyla gitmiş. biz şimdi bebeği görmeden altın takıcaz. ve buna sinir oldum!!! :47::47:

canım hamilelik öncesinde kendini yorduğunda belin ağrıyor muydu.mesela ben büyük temizlik filan yaptığımda veya dinlenmeden,çook uzun süre ayakta kaldığımda belim ağrır,ufak tutulmalarım olurdu.geçen gün ütü yapıyım dedim 5 gömlekten sonra belim,ayağım,kasığım,üff heryerime ağrılar girdi.korkudan hemen bıraktım:)eskiden tüm gün ütü yapsam o kadar belim ağrımazdı.dinlenince geçen ağrıdan korkma canım.bu normalde de böyledir.dinlendiğin halde artıyorsa veya geçmiyorsa mutlaka doktoruna görün.sanırım hamilelik öncesinde ufak problemlerin olduğu yerler,hamilelikle beraber daha da hassaslaşıyor.kaslar esniyor,kilo değişimi,organlara baskı,eski hareket tarzını değiştirme vs vs hepsi etkili oluyor.
kendini hiiiç yormamaya çalış ve hergün düzenli yürüyüş yapmaya çalış.ben de işe yaradı.bizi de haberdar et canım.çok geçmiş olsun.

dinlenince geçiyor ama az bi iş yapsam fena ağrıo.bakalım geçmezse gidicem.sağolun..

Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür yazamıyorum midem iyi değil, yediklerimi her zaman tutamıyorum midemde. :26: Açken değil yiyince bulanıyor. 2,5 kilo vermişim. Neyse birazdan eşim işten gelecek ve kayınvalidemlere gideceğiz, onlar ilçede, bu bayram oradayız, kurbanda bizimkilerde. Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirin inşallah. Bayramdan sonra görüşürüz. Cuma çalışıyor eşim, cuma evimdeyim ben de. Sizi de bebişlerinizi de öptüm. :3: :3:

Selam mart anneleri...

İkinci gebeliği olan anneler karnınız ne durumda benimki son 1 haftadır çok fena çıktı sanki 5-6 aylık gibiyim ilk gebeliğimden sezeryan göbeğim erimeden ikinciye hamile kaldım onunda etkisi büyük tabi, normal kıyafetlerim olmuyor şimdiden hamile kıyafetide giymek istemiyorum poff

Çatlaklardan konuşmuşsıunuz ilkinde bebeyağı ve vazelin kullandım ama bende işe yaramadı biraz genetik ailemde vardı ve ben daha önce bi başka durumdan genel cerraha gitmiştim ordaki bayan dr demişti hamilelikte çatlarsın cildin müsait diye nitekimde öyle oldu ama sadece göbeğimde ve aşırı rahatsız edici bir boyutta değil şükür

Back
X