- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #7.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor.......eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...
Eki Görüntüle 256210
bu battaniyeyi örüyorum ...rengini değiştirdim sadece...
birde ben aynısını yapmayı pek sewmem kendimden bişilerde eklicem kenarları daha değişik olcak...bitincede eklerim nasıl olmuş diye...![]()
Eki Görüntüle 256210
birde ben aynısını yapmayı pek sewmem kendimden bişilerde eklicem kenarları daha değişik olcak...bitincede eklerim nasıl olmuş diye...![]()
Eki Görüntüle 256210
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
esperanzacım tebrik ederim ne güzel Allah gönlüne göre vermiş. Ayrıca fesat eltine karşı tavrın da gerçekten takdir edilecek türden. Ben olsam yapamazdım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
cnm renk olarak ;yeşil beyaz acık sarı ve kavuniçi kullandım acayip uyumlu oldu renkleri...wow süper olmuş...sen ne renk yapcan
Canım mükemmelkeşke bende o kadar becerikli olsam ben eniyisi patik atkı falan öreyim
![]()
MaşaAllah ya ne kadar becerikli ve bu tür şeyleri örmek için sabırlısınız, bende ne beceri var nede oturup örmeye sabır var, annem zamanında çok uğraştı el işi yapmam için ama çok zor, sıkılıveriyordum, baktı olacak gibi değil bir daha ısrar etmedi![]()
tünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor.......eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...
cnm oğlu olanların bacakları çirkinleşyormuş sende oğlan mı dediler
tünaydınlar herkese....
evett canım erkek benimkide ama ilkkez böyle bişi duydummdoğumdan sonrası için bacak inceltme yollarını şimdiden bulmalıyım
esperanzaa çook sevindim yaaa Rabbim ikincide banada bi prensess nasip eder inşallahhhh
ALLAHIM HEPİMİZİ VE MİNİCİK MELEKLERİMİZİİ HER TÜRLÜ ŞEYTANDAN ZARARLI ŞEYLERTDEN VE KEM GÖZLERDEN KORUSUN
Eki Görüntüle 256210
ya bende örmek istiyorumm bu tığlamı örülüoo ben dün patik ördüm çok komik olduu minnacık çokta kolay uyduruk bi model ama malesef bende annemin tüm öğrteme çabalarına isyan edip yapmamıştım keşke biraz öğrenseydimm şimdi örerdim harika patikler var babet gibi olanlar bunu bana tarif etsene aklımda battaniye örmek var ama bu zor gibi ben düz pon pon iplerden falan düşünüodum bu arada patiğin fotosunu ben ekleyemedim akşam eşim eklicekti anasıgile gidince mutluluktansora yaparım die başından savdıı
![]()