• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

derin83, ervack, lachesis, pollyanna, d_m_f ve unuttuğum kimse varmı bilmiorum ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

pollyannaacığım inşallah sen de yakında öğrenirsin cinsiyetini.

ben 3lü test için kan verdm bugün, yapalım dedi dr aslında gerek yokmuş sanırım neyse.. sağlık ocağına da kaydımı yaptrm tetanoz aşısı yapıldı. çok ilgilendiler sağolsunlar.

bugün annemde kalıyom hastaneye yakın diye yarın sabahtan gitcez inşallah
galiba bende özeline gitmeliyim ultrason filan istemedi cinsiyeti belli olmuştur artık yani...
14-5 olmuşomm:49::49::49:

slm kızlar şimdi doktordan geldim 2li test için geç kaldık ama 3lü test için 10-15gün sonra gel dedi
normalde kusmalarım olmuyodu ama bugün otobüste midem bulandı kustum hep kan filan geldi doktor kanama devam ederse dahiliye ye gitmemi söyledi midem çok ağrıyo du şevket yılmaz ın ana binaya gidip derdimi söyledim şahsiye hanıma kan tahlili sonuçlarına göre yarın ne olduğunu söyliycek mide kanamasıymış ...
78 kilo olmuşum :(
aslında 81 le başladım almamışım hiç :)

çok geçmiş olsun inş. önemli bişey yoktur.

slm kızlar şimdi doktordan geldim 2li test için geç kaldık ama 3lü test için 10-15gün sonra gel dedi
normalde kusmalarım olmuyodu ama bugün otobüste midem bulandı kustum hep kan filan geldi doktor kanama devam ederse dahiliye ye gitmemi söyledi midem çok ağrıyo du şevket yılmaz ın ana binaya gidip derdimi söyledim şahsiye hanıma kan tahlili sonuçlarına göre yarın ne olduğunu söyliycek mide kanamasıymış ...
canım ya inşaAllah ciddi birşey yoktur, Rabbim şifa versin:70:

Ya ben bu arad 771. sayfayı okuyamıyorum:44:

canım benim ilk gebeliğim ama,benimde göbek deliğim ve çevresinde batmalar oluyo,,1 dk filan sürüyo,ölece kalıyorum kıpırdayamıyorum,elimin içiyle hafifçe ovalıyorum,geçiyo,,,acaba sizlerdede oluyor mu,dr ye sordum normal diyor,karnın genişliyo olucak bunlar diyoo:26::26:

Canım göbek deliğim etrafında benimde elektriklenmeler ve batmalar oluyor. Özellikle yemek yedikten 5/10 dakika sonra. Çocukta göbek bağından besleniyor yaa ona yoruyorum bende:49:

Canım göbek deliğim etrafında benimde elektriklenmeler ve batmalar oluyor. Özellikle yemek yedikten 5/10 dakika sonra. Çocukta göbek bağından besleniyor yaa ona yoruyorum bende:49:

evet bebek ordan beslendiğinden ,çok hassas bölge orası,bende gece yatarken, uykuda gerneşirken özellikle oluyor,,,dr normal diyoo,rahim ve karın genişliyo

hafta sonu bi düğün, birde nişana gidince gürültüden korkmuştum açıkcası ve araştırmaya giriştim:))
bi sitede okuduğumu paylaşayım:

hamilelikte yüksek sesli müzik dinlemek, ilerde bebeğin daha az uyku sorunu yaşamasını sağlıyormuş:)

çok geçmiş olsun

hafta sonu bi düğün, birde nişana gidince gürültüden korkmuştum açıkcası ve araştırmaya giriştim:))
bi sitede okuduğumu paylaşayım:

hamilelikte yüksek sesli müzik dinlemek, ilerde bebeğin daha az uyku sorunu yaşamasını sağlıyormuş:)

o zaman bol bol yüksek ses müzik dinleyelim ben kızımda az çekmedim çünkü tam 2.5 sene uykusuzluktan ölmek üzereyken neyse artık düzene girdikk:nazar::nazar::nazar::nazar:

Polyanna hala gelmedi mi:44: İnşaAllah hayırlı haberlerle gelir,

Bu arada arkadaşlar sizlerden özel isteğim, Çocuklarınıza dua ederken ayrıntılı dua edin, anne babanın evladına duası Peygamberin ümmetine duası gibi kabul olurmuş, Hele birde yeni yetişen gençliği, nesili görünce çok endişeleniyorum, birde fesat, kışkanç, birbirinin ardından kuyu kazmaya çalışan insanları görünce çok üzülüyorum, bizler öyle dua edelim ki hiç değilse gelecek nesil pırlanta gibi olsun,

Size kendi ettiğim duamı yazmak istiyorum, Her namazımın ardından, akşamları yatarken şu şekilde dua ediyorum, Rabbim kız yada erkek farketmez, yeter ki Hz Yusuf gibi kalbi güzel, yüzü güzel, Hz Eyyüp gibi sabırlı, Hz Süleyman gibi lider, Hz Muhammed gibi El emin, Hz Ebubekir gibi sadakatli, Hz Ömer gibi cesur, Hz Osman gibi cömert, Hz Ali gibi ilim sahibi, alim olsun diye dua ediyorum, siz neyi isterseniz Rabbim onu veriyor....

Ben bekarken evleneceğim insan için şu şekilde dua ederdim: Allahım evleneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi imanlı itikatli, Küçük amcam gibi neşeli, dayım gibi girdiği her ortama uyum sağlayan, eniştem gibi yardımsever, merhametli, kardeşim gibi yeniliklere açık, sigara içmeyen, kitap okumayı seven, kendni geliştirmeye çalışan bir eşim olsun derdim, Rabbim çok şükür bana böyle bir eş verdi...

Yani duanızı ayrıntılı ve tam yapın:71::71:

çok güzel bi dua yaa allah razı olsun ben genelde bak sevimli doğ haa :1: die seviodum şu ara namazları aksatıyorum ama inşallh böle dua etcem sonunda namzlarımın allah kabul etsinn:61:

slm kızlar nasılsınız bu aralar sadece okuma amaçlı girebiliyorum siteye işyerim oldukça yoğun 1 buçuk ay evde yatmış olmanın verdiği hamlık var üzerimde daha işin yoğun temposuna alışamadım ilk başlarda sakin ve rahattı ama şimdi toplantılar seminerler falan başladı çok hareketli :(( cinsiyet öğrenen ve test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlısı olsun...:nazar::nazar:

cilekw canım sendende gelecek güzel haberleri bekliyoruz dualırım seninle olucak.Hasta olan bir arkadaş vardı ismini çıkaramadım ya çok özür dilerim canım sanada geçmiş olsun kendine ve küçük pıtırcığına dikkat et

HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM :54::54::54::54::54::54:

derin83, ervack, lachesis, pollyanna, d_m_f ve unuttuğum kimse varmı bilmiorum ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

pollyannaacığım inşallah sen de yakında öğrenirsin cinsiyetini.

ben 3lü test için kan verdm bugün, yapalım dedi dr aslında gerek yokmuş sanırım neyse.. sağlık ocağına da kaydımı yaptrm tetanoz aşısı yapıldı. çok ilgilendiler sağolsunlar.

tetanos aşısı çok acıtıomuş doğru mu amanınn ben çok korkarımmm:18:

Back
X