- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #7.761
semracım ben kızımı 2 sene emzirdim büyük ihtimal o yüzden uyumadı bıraktıktan sonra da yarım sene fln memesiz hayata alışmaya çalıştı yani bireyselliğini anladı anca ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı nerden baksan 6-7 aydır fln..o da ben yanında olursam yani aynı odada uyursak güzel oluyor fakat odasına koyduğumda gene uyanıp beni istiyor kokumu mu alıyodur nedir nerden anlıyorsa orda olmadığımı:86::86yüzden ikinciyi 1 seneden fazla emzirmeyi düşünmüyorum ve kesinlikle sallayarak uyumaya da alıştırmayacağım koy yatağına kendi kendine uyusun tabi böyle dediğime bakmayın ne kadar kıyabilirim allah bilir..uzun lafı kısası uykuyu unutun eğer çocuk istiyorsanız hanımlar..tabi bunu hamiş olmayanlara söylüyorummm çünkü hamiş olanlar için artık çok geçç..
sibelcim adaşım senin de gözün aydın en geçsen haberini verdin valla bak demekki senin de oğlun olacak bana da 2li test için gittiğimde doktor erkek ama bu haftalarda da kızlardada olur çıkıntı demişti o lafa ben de inanmamıştım çünkü onlar kesinleşmeden yani net görmeden sanırım söylemek istemiyorlar o yüzden o yalanı sıkıyorlar sanıyorum:26::26:
bir de ben radyoloji de baktırmıştım enseye herhalde cinsiyeti söylemek bana düşmez diye düşündü doktor bayan o yüzden net konuşmamıştı..kızlarda öyle bir çıkıntı olamaz ben kızımdan biliyorum olsa o zaman o haftalarda doktorların kesinlikle yorumda bulunmaması lazım gereksiz oluyor çünkü..neyseee tekrar hayırlı olsunn..
bu arada kızlar benim göbek artık çıktı resmen 4-5aylık gibi oldu artık yüzüstü yatamıyorum eşim de yatınca kızıyor zaten aman oğlu olacak ya ödü kopuyor işte..:))benim de kopuyor cnm o kadar da değil!
benim çok uykum geldi hadi iyi geceler..
canım çok tşk ederim.geç haber verdim çünkü anneme gittim doktordan sonra akşamladık.bebişin cicileri için kargoya adres orayı veriyorum.hem onları bekledik.ondan geciktim.cinsiyet çok mühim değil canım alacaklarımı ikisi için uygun olan renklerden seçmeye çalışıyorum.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bebişim başka bir şey istemem yaradandan.o ne verirse hayırlıdır güzeldir.cümlemize hayırlısı diye dua ediyorum.uykum geldi sabah erkenden uyanmıştım.hepinize iyi geceler bebişlerinize de tabi :))