• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bugun z.burnu ermeni hastanesine gidicem luset hnm. ı tavsiye ettiler onunla tanışıp doğum fiyatlarını alıp hastaneyi bi koloçan edicem bakalım nasıl burda doğum yapmayı düşünen var mı

Türktaşçım uhdecim nice nice mutlu huzurlu yıllara.Doğum gününüz kultu olsun.
Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?

merhaba arkadaşlar...

evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun:71:
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...:71:
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz:71:
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel
:71:
haydi kızlar darısı bizlerin başına:64:
Sağol canım. eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda, cinsiyeti öğreniriz elbet:)

Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?

benden bi tane daha:)) bende ne hikmetse gece kendim wc ihtiyacı için kalkmıyorum, ama kızım anne çiiişşş diye bağırınca benimde ihtiyacım olduğunu anlıyorum :9::9::9: buda gecede en az 2 kez. önceleri daha fazlaydı. bebiş büyüdükçe wc ihtiyacı azalıyor. taaki son aya kadar.

canım benim de önceleri daha fazlaydı.şimdi 2 veya 3 kere kalkıyorum.yattığım saate bağlı.sanırım deliksiz uyku uyuduğumuz gecelere elveda demeye alışmalıyız:))))

İyi günler, doğum günü olan arkadaşların doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler versin inş..

Cnm bende sendenim. Bende 5 kez kalkıyordum içtiğim suyu azaltıp bir yudum içmeye başlayalı 3 e indi. Ama bu bile beni çok yoruyor. Aslında bu arada kızımında geceleri bezini çıkarsam olur valla...

İyi günler, doğum günü olan arkadaşların doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler versin inş..

Cnm bende sendenim. Bende 5 kez kalkıyordum içtiğim suyu azaltıp bir yudum içmeye başlayalı 3 e indi. Ama bu bile beni çok yoruyor. Aslında bu arada kızımında geceleri bezini çıkarsam olur valla...

çok tşk.ederim kızlarrr çok sağolunnn:54::54::54::54:

tuvalete kalkma bendede varrr aynı dediğiniz gibi valla 3-4 kere kalkıyorum zaten sabah erken kalkıp işe geliyorum bende sizler gibiyim valla günüm baya kötü geçiyor uykusuz uykusuz inş. düzelir bu durum

slm kıslar nasılsınz bugün baklım bende kahvaltımı yaptıım ama doymuyorum hep acıkyorum ya geceleri vc ye çok kalkıyorum bunlar doğuma kadar bitçeni sanmıyorum :49::49::49::49::49::49::49:

Sağol canım. eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda, cinsiyeti öğreniriz elbet:)

benden bi tane daha:)) bende ne hikmetse gece kendim wc ihtiyacı için kalkmıyorum, ama kızım anne çiiişşş diye bağırınca benimde ihtiyacım olduğunu anlıyorum :9::9::9: buda gecede en az 2 kez. önceleri daha fazlaydı. bebiş büyüdükçe wc ihtiyacı azalıyor. taaki son aya kadar.

canım benim de önceleri daha fazlaydı.şimdi 2 veya 3 kere kalkıyorum.yattığım saate bağlı.sanırım deliksiz uyku uyuduğumuz gecelere elveda demeye alışmalıyız:))))

çok tşk.ederim kızlarrr çok sağolunnn:54::54::54::54:

tuvalete kalkma bendede varrr aynı dediğiniz gibi valla 3-4 kere kalkıyorum zaten sabah erken kalkıp işe geliyorum bende sizler gibiyim valla günüm baya kötü geçiyor uykusuz uykusuz inş. düzelir bu durum

Ay hepimizde varmış.Çok teşekkür ederim kızlar kendime kızmaya başlamıştım artık ,bebek bezini bebişten önce ben kullanıcam kabusu basmıştı bir ara beni:))Dediğiniz gibi şimdiden uykulara elveda demeye başladık,umarım geceleri uyuyan bebişlerimiz olur biraz önce annemle konuştuk 2,5 sene deliksiz uyku nedir bilemedim diyor kadın.Amanınnnn:18:

Kızlar benim bebeğin cinsiyeti belli değil ve hiç bişey almadım biraz daha beklemek istiyorum ama dün gece rüyamda 7,5 aylık doğdu bebişim hiç birşeysi yokmuş bebeği kucağıma verdiler ben eve nasıl götürücem bunu diye düşünüyodum ama gördüğüm bebek haytımda gördüğüm en güzel şeydi kuzguna yavrusu şahin görünür diyolarya doğru galiba:))) hafta sonu hemen alışverişe çıkıcam hayırlısıyla herhalde aklımda burda okuduklarımmı kaldı ne

Günaydın dünyanın en güzel anneleri:66:

Türktas ve Uhde doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim sizleri her cihandada sevdiklerinizle birlikte eylesin, Hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin, Mutlu, hayırlı yıllar:71::71:

Bu gün eşiminde doğum günü ve ben onun yanında değilim:43: İznin alıp gelecekti, işyerine müfettişler geleceği için izin vermemişler, durdu durdu bu zamanı mı buldu bu müfettiş yaaa:84::84: bu sene daha hiç izin kullanamadık:84::84:

Ben kocisimi özledim:69::69:

tünaydın canım tşk ederiz amin o güzel dualara.allah eksikliğinizi göstermesin kızlar.sizlerle daha anlamlı oluyor.sizler ve bebişlerinizle.eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.birlikte kutlayabilirsiniz umarım canım

tşkler canım mesajınıza geç cevap verdim sağlık ocağına gittim kilo tansiyon kontrolüm vardı.genel kontrol gebelik nasıl gidiyor vs. ebe-hemşiremizle görüştük geldik.

ben tansiyon kontrolü için filan bizim sağlık ocağına gitmeye kalksam tansiyonum yerlere düşer:(( çoook uzak:(( yakında var ama orası bize bakmıyor.. acaba nakil yapma gibi şansımız varmı ki?? ilerde bebeğin aşıları için o kadar yolu ben gidemem. eşiminde haftaiçi izin kullanma şansı az:(( pöffff

merhaba arkadaşlar...

evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun:71:
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...:71:
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz:71:
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel
:71:
haydi kızlar darısı bizlerin başına:64:

merhaba canım tşk ederiz allah bizi hep böyle güzel haberlerle müjdelesin şükürler olsun rabbime.

tşkler canım mesajınıza geç cevap verdim sağlık ocağına gittim kilo tansiyon kontrolüm vardı.genel kontrol gebelik nasıl gidiyor vs. ebe-hemşiremizle görüştük geldik.

Sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ama ben henüz gitmedim.Tetanoz aşısı yapıyorlarmış sanırım.Kaçıncı haftada oldunuz aşınızı geç kalmadım ben umarım

günaydınlar kızlar
uhde ve türktaş sevdiklerinizle birlikte nice nice senelere inşallah...
ben de bebeğime hiçbirşey almadım.cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ama sabretmek ne zormuş:)))gerçi fazla birşey almıycam kızlar.tecrübeli arkadaşlarla konuşuyorum da,hep doğduktan sonra ihtiyacına göre al diyorlar.yani temel şeyleri alıp,ayrıntıları ve acil olmayan şeyleri bebeğine göre al diyorlar.bakalım sabredebilirsem artık:))))

canım tşk ederim.daha erken diye ben de bir şey almak istemiyordum ama insan duramıyor tatlım ya.bir de geçen gün diğer topiklerden kasım topiğine göz attım hazırlık için neler yapıyorlar diye.ordan bir arkadaş yazmış ekim annelerinden bir çoğu 33-34.haftada doğum yapmışlar.bebecikler erken gelmek istemiş.ve o haftalar da bile hiç bir şeyini hazırlamayan çok kişi vardı.doğum haberini alınca hazırlığımız yok diye hepsi telaşlanmış.hız verdiler hazırlıklara.daha küçük bizimkiler ama zaman çabuk geçiyor kızlar bir bakmışsın gelivermiş melekler.o yüzden yavaştan hazırlanmakta fayda var temel şeyler için en azından.alınanlar yıkanacak ütülenecek vs.

Back
X