- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #7.821
kızlar bu arada bugun z.burnu ermeni hastanesine gidicem luset hnm. ı tavsiye ettiler onunla tanışıp doğum fiyatlarını alıp hastaneyi bi koloçan edicem bakalım nasıl burda doğum yapmayı düşünen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda, cinsiyeti öğreniriz elbet:)merhaba arkadaşlar...
evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel
haydi kızlar darısı bizlerin başına![]()
Türktaşçım uhdecim nice nice mutlu huzurlu yıllara.Doğum gününüz kultu olsun.
Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?
Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?
İyi günler, doğum günü olan arkadaşların doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler versin inş..
Cnm bende sendenim. Bende 5 kez kalkıyordum içtiğim suyu azaltıp bir yudum içmeye başlayalı 3 e indi. Ama bu bile beni çok yoruyor. Aslında bu arada kızımında geceleri bezini çıkarsam olur valla...
kilo takip, göbüş, usg ve cicilerin topiklerini de boş bırakmayalım hanımlar:)))
Sağol canım. eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda, cinsiyeti öğreniriz elbet:)
benden bi tane daha:)) bende ne hikmetse gece kendim wc ihtiyacı için kalkmıyorum, ama kızım anne çiiişşş diye bağırınca benimde ihtiyacım olduğunu anlıyorumbuda gecede en az 2 kez. önceleri daha fazlaydı. bebiş büyüdükçe wc ihtiyacı azalıyor. taaki son aya kadar.
canım benim de önceleri daha fazlaydı.şimdi 2 veya 3 kere kalkıyorum.yattığım saate bağlı.sanırım deliksiz uyku uyuduğumuz gecelere elveda demeye alışmalıyız:))))
İyi günler, doğum günü olan arkadaşların doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler versin inş..
Cnm bende sendenim. Bende 5 kez kalkıyordum içtiğim suyu azaltıp bir yudum içmeye başlayalı 3 e indi. Ama bu bile beni çok yoruyor. Aslında bu arada kızımında geceleri bezini çıkarsam olur valla...
çok tşk.ederim kızlarrr çok sağolunnn
tuvalete kalkma bendede varrr aynı dediğiniz gibi valla 3-4 kere kalkıyorum zaten sabah erken kalkıp işe geliyorum bende sizler gibiyim valla günüm baya kötü geçiyor uykusuz uykusuz inş. düzelir bu durum
günaydın kızlar doğum günleriniz kutlu olsuuuuuuuun mutlu yıllaaaaaaaaaar
Günaydın dünyanın en güzel anneleri
Türktas ve Uhde doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim sizleri her cihandada sevdiklerinizle birlikte eylesin, Hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin, Mutlu, hayırlı yıllar
Bu gün eşiminde doğum günü ve ben onun yanında değilimİznin alıp gelecekti, işyerine müfettişler geleceği için izin vermemişler, durdu durdu bu zamanı mı buldu bu müfettiş yaaa:84::84: bu sene daha hiç izin kullanamadık:84::84:
Ben kocisimi özledim![]()
Günaydınlaaarrrrrr
turktaş ve uhde doğumgününüz kutlu ve mutlu olsun...![]()
doğumgünü olan arkadaşlar sağlıklı güzel yıllar geçirmenizi diliyorum...
tşkler canım mesajınıza geç cevap verdim sağlık ocağına gittim kilo tansiyon kontrolüm vardı.genel kontrol gebelik nasıl gidiyor vs. ebe-hemşiremizle görüştük geldik.
merhaba arkadaşlar...
evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel
haydi kızlar darısı bizlerin başına![]()
tşkler canım mesajınıza geç cevap verdim sağlık ocağına gittim kilo tansiyon kontrolüm vardı.genel kontrol gebelik nasıl gidiyor vs. ebe-hemşiremizle görüştük geldik.
günaydınlar kızlar
uhde ve türktaş sevdiklerinizle birlikte nice nice senelere inşallah...
ben de bebeğime hiçbirşey almadım.cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ama sabretmek ne zormuş:)))gerçi fazla birşey almıycam kızlar.tecrübeli arkadaşlarla konuşuyorum da,hep doğduktan sonra ihtiyacına göre al diyorlar.yani temel şeyleri alıp,ayrıntıları ve acil olmayan şeyleri bebeğine göre al diyorlar.bakalım sabredebilirsem artık:))))