Biz geldik, ütümüzü yaptık, valizimizi hazırladık, mutfağımızı toparlayıp, buz dolabımızı boşalttık, ardındanda duşumuzu aldık...oh be, artık yolculuğa hazır sayılırız

Çok severim bende semiz otunu sağol,artık daha sık almak lazım o zaman...
midemin yoğun olduğu dönemlerde yoğurtlayarak yiyebildiğim tek şeydi diyebilirim, okadar yemişim ki, şimdi görmeye bile tahammülüm yok
ay inanmıyorum ya iki tane, hemde biri kız bir erkek, yerim ben onları yaa, Rabbim yavrucaklarına hayırlısıyla kucağına alıpta giydirmeyi nasip etsin
kızlarrr akşam maç var kaynvaldemler gelcekmiş kayınbiraderler falan eşim yemekli gelmelierini istio ama ben pek yanşlmıom yemeklimi alsam yoksa normalmi norrmalde alsam gene çayın yanına iki çeşit bişiy yapmam lazımm off hava böle kapalı olunca benm hiççç bişicik yapasım gelmiooo çok uykum geldii kerahat vakti die tutuorum kendimiiii bana akıl verinnnnn(bide çok bilirler herşeyi pek beğenmezler

()))
ayy nasıl sinir oldum şimdi, amaç ailecek maç keyfi yapmaksa niye araya birde böyle yok şunu yemem yok bu güzel olmamış muhabbetlerini katarlar anlamıyorum.... yani böyleleri aile bağlarınıda koparıyorlar, çok şükür benim ve eşimin ailesinde böyle tipler yok, birliktemiyiz, ekmek kuru soğan yeter...
canım benim ya her olanda hayır vardır, inanıyorum ki bebişiniz berekeiyle, kısmetiyle gelmiştir ve taşınsanız bile bu kendi evinize olacak
kızlar bugün öldüm öldüm dirildim yaa. bize temziliğe gelen kadın beni bıraktı geçen hafta. babası hasta memlekete gitti. bayram üstü ortada kaldım. iş başa düştü bugün sabahtan beri temizlik yaptım ve acayip yoruldum.. çamaşır suyunun kokusu hala genzimi yakıyor...
ben netten hamişler için kot jile almak istiyorum ama bedenimi nasıl alsamki kendi normal ölçülerime göre mi almalıyım yoksa bir beden büyükmü?? şuan kilo almadım sadece karnım büyüdü.. kendi bedenim olur gibi gelio ama asıl bu aydan sonra kilo almaya başlarsın diyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişlerinizi internetten?
canım çok kolay gelsin, dikkat et kendine, kıyafet konusuna gelince ben ebrumetanety den aldım, orada beden ölçülerini veriyor, mezurayla kalça-bel ölçüyorsun ona göre alyorsun... ben pazar günü şipariş verdim, normalde iki numara rahat olurdu ama artık 5. ayımızdayız ve daha çok kilo alırız diye ben 3 numara yani L aldım...
ama sinir olduğum, bugün olmasına rağmen şiparişler gelmedi, eşimi aradım, oda yurt içi kargoyu aramış, bizim şiparişler dün gelmiş, e madem geldi avuç içi kadar yerde ne bekletiyorsun be adam... artık eşim gitmiş ordan almış, düşünsenize aramasak getirecekleri yok ve biz yarın yola çıkacağız