- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #16.521
Günaydın arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. keşke kafam yerinde olsaydı da tek tek cevap yazabilseydim..
kızım öyle kötü olduki bugün 6.gün ve hiç yemek yemiyor..sadece su ile yaşıyor yavrum.. şu 6 altı günde ömrümden 6 yıl gitti.. kızım bu sürede 2 kilo kaybetmiş o minicik bedeninde
( gözlerimin önünde karnının ağrıdığını söyledikçe, uzanıp uzanıp kanepede uyukladıkça içim eriyor.. ağzına aldığı tek lokmayı bile geri çıkarıyor
günlerdir ağlamaktan içim dışıma çıktı. yarına kadar düzelmezse tekrar gidicez doktora serum filan takılıp yatırılacak...
bugün 1 buçukta randevum var ama içimde heyecan yok.. şuan kızım canlansın, önceki gibi koşsun oynasın, yemek yesin diye bekliyorum.. Eşim pazar günü işe başlıycak o zamana kadar inşallah düzelir yavrum.
Rabbim böylesini kimselere yaşatmasın.. günlerdir perişanız..
Topiğe bi süre girmezsem merak etmeyin olurmu.. İnşallah kızımın düzeldiği haberini vermek için en kısa zamanda uğrarım.
hepinizi çok öpüyorum, Allah razı olsun
kızım öyle kötü olduki bugün 6.gün ve hiç yemek yemiyor..sadece su ile yaşıyor yavrum.. şu 6 altı günde ömrümden 6 yıl gitti.. kızım bu sürede 2 kilo kaybetmiş o minicik bedeninde

bugün 1 buçukta randevum var ama içimde heyecan yok.. şuan kızım canlansın, önceki gibi koşsun oynasın, yemek yesin diye bekliyorum.. Eşim pazar günü işe başlıycak o zamana kadar inşallah düzelir yavrum.
Rabbim böylesini kimselere yaşatmasın.. günlerdir perişanız..
Topiğe bi süre girmezsem merak etmeyin olurmu.. İnşallah kızımın düzeldiği haberini vermek için en kısa zamanda uğrarım.
hepinizi çok öpüyorum, Allah razı olsun