- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #17.581
ahh ahh ilk aylarda hiçbişe yiyemiyodum moralim bozluyodu..şimdide maşallahım yani..aslında yemekte çokte istikrarlı deilim bigün oluyoki doğru düzgün bişe yiyemiyorum iştahım olmuyo bigün oluyo doymak bilmiyorum.işin en kötü yani bu güne kadar tatlıyı yiyen seven biri deildim bu aya kadarda aynıydım tatlı konusunda.bugünlerde her ne olduysa şekerli tatlı bişeler istiyorum kocamda saolsun iyiki bi çikolata istedim 1 torba alıp gelmiş düşman bana ya 100kg olayım istiyo..bende gidip gelip yiyorum pis boğaz gibi..bidaha sakın ama sakın alma dedim.kendi yemiyo hepsini bana yediriyo..ben nasıl olsa çikolata tatlı sevimyorum yemiyorum hızlı kilo almam çok almam diyodum ama bu gidişle ne olcam ben ya..allahtan hamur işi yapmıyorum yemiyorumda..şimdi bunuda dedim başlarım hamur işide yemeğe![]()
Canım hamilelikte normalde yemediklerimizi yiyiyoruz işte.Ben de tatlıyı,çikolatayı çok severdim bana yeterki tatlı olsun ama şimdi hiç canım istemiyor neyseki.Zaten istesede yiyemiyorum çünkü migrenimi tetikliyor.Sen de çok canın istiyosa ye tabiki ama az miktarda.