- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #17.841
Siz yine buluşma planları yapabiliyorsunuz?Biz neyapalım((
oyyyy tatlım yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yine buluşma planları yapabiliyorsunuz?Biz neyapalım((
Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))
ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok(
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile((
bu hafta sonu hayal oldu yani(
Ara öğünde bi dilim kek yedim inş.başım ağrımaz ev yapımı olunca dayanamadım yaaa.Başım ağrıycak diye yiyemiyorum ki doya doya((
oyyyy tatlım yaaa( bir gün belki biyerlerde karşılaşırız senlede.. dünya küçükmüş öle diyolar:)
en azından yakınlarında birilerinin oldugunu biliyosun canım benim ben ne yapcammmmmm yaaa kaldım dört dağın ortasındaaa![]()
afiyet olsun tatlım benim. ama psikolojik olarakta çok etkileniyor bu migren illeti. başım ağrırmı diye düşünme artık. zaten sen düzenli besleniyorsun maşallah.
Canıııımmm Hülyaaammmm kıyamam yaaa.. İnşallah yakın ve hayırlı bi zamanda tayininiz istediğiniz yere çıkar.. Gurbette olmak zordur inanırım.. Rabbim yardımcınız olsun
AMİİİİNNNNN
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.. benim daha çoook var bebişimi görmeye
benim fikrim, hacı şakir para tuzağı. markaya para ödüyoruz malesef![]()
sabun tozu kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor, çamaşırlar mis gibi kokuyor yumuşacık.. Ama işte lekeleri tam çıkaramıyor. Bu yüzden, sibelinde dediği gibi ön işlem yapılması lazım.
aspirin diye bişey var kullanan varmı bilmem ama lekeleri çıkarıyo makineye atmadan önce lekenin üstüne sıkıp makineye atıyosun eşimin gömleğine yağ sıçramıştı yıkadım çıkmadı sonra asprin sıktım gayet güzel oldu hemde uygun fiyat aklınızda bulunsun
kızlar deterjanlardan bahsetmişsiniz. ben Dalan Roxy ve Dalinin yumuşatıcısnı aldım. bakalım nasıl olacak.
çilekw canm hastane konusunda neye karar verdin?
canım benim ben önümüzdeki hafta için hem medikalpark ve egepolden randevu aldım gidip bakıcaz.
hangi drlardan randevu aldın cnm?
aspirin mi aspiriks mi cnm??
maalesef fotoğraf yok çünkü duvarı kaplanmış bir odamız yok henüz
sabahtan beri ağla ağla gelemedim kendime...
tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...
duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...
yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...