• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pöffff yaaaaa şu dakika itibariyle suyumuz kesilmiş bulunmakta.. ASKİ amca 19:30 da geleceğini söylüyor:((( tabi daha hiç uymadılar verdikleri saate. :47:
makinada bulaşıklar kaldı:(((

Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))

ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok:((
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile:(((

bu hafta sonu hayal oldu yani:((

en azından yakınlarında birilerinin oldugunu biliyosun canım benim ben ne yapcammmmmm yaaa kaldım dört dağın ortasındaaa :43::43::43::43::43:

Ara öğünde bi dilim kek yedim inş.başım ağrımaz ev yapımı olunca dayanamadım yaaa.Başım ağrıycak diye yiyemiyorum ki doya doya:(((

afiyet olsun tatlım benim. ama psikolojik olarakta çok etkileniyor bu migren illeti. başım ağrırmı diye düşünme artık. zaten sen düzenli besleniyorsun maşallah.

en azından yakınlarında birilerinin oldugunu biliyosun canım benim ben ne yapcammmmmm yaaa kaldım dört dağın ortasındaaa :43::43::43::43::43:

Canıııımmm Hülyaaammmm kıyamam yaaa.. İnşallah yakın ve hayırlı bi zamanda tayininiz istediğiniz yere çıkar.. Gurbette olmak zordur inanırım.. Rabbim yardımcınız olsun

afiyet olsun tatlım benim. ama psikolojik olarakta çok etkileniyor bu migren illeti. başım ağrırmı diye düşünme artık. zaten sen düzenli besleniyorsun maşallah.

Yok canım yaa önce ben de öyle düşünüyodum ama çok etkiliyo aslında yasak ama ev yapımı diye yedim yoksa hayatta yemem.Glikoz daha çok etkiliyor,hazır reçel bile yiyemiyorum malesef.İnş.doğumdan sonra geçer yoksa yandım...

Canıııımmm Hülyaaammmm kıyamam yaaa.. İnşallah yakın ve hayırlı bi zamanda tayininiz istediğiniz yere çıkar.. Gurbette olmak zordur inanırım.. Rabbim yardımcınız olsun

ömrüm burda geçti inş. böyle devam etmezzz hemde çok zor gurbetlik vallahi Allah kurtarsın diyeyim artıkk

kızlar deterjanlardan bahsetmişsiniz. ben Dalan Roxy ve Dalinin yumuşatıcısnı aldım. bakalım nasıl olacak.

çilekw canm hastane konusunda neye karar verdin?

aspirin diye bişey var kullanan varmı bilmem ama lekeleri çıkarıyo makineye atmadan önce lekenin üstüne sıkıp makineye atıyosun eşimin gömleğine yağ sıçramıştı yıkadım çıkmadı sonra asprin sıktım gayet güzel oldu hemde uygun fiyat aklınızda bulunsun

dur onuda bir araştıralım cnm tavsiyen için teşekkürlerr

aspirin mi aspiriks mi cnm??

farklı firmaların var o yüzden isimlerde biraz değişik oluyo ben asprin kullanıyorum yağ sökücü - leke çıkarıcı her işe yarıyo pahalı markalardan daha iyi genelde mutfakta kullanıyorum ama çamaşır lekelerindede iyi sonuçlar aldım.

http://www.nilemaspirin.com/# link bu bebek deterjanlarıyla alakası yok ama lekeler için kullanılabilir bebişlerimiz lekeli şeyler giymesinler diğer leke çıkarıcılar çok pahalı yeni kıyafet alsan daha ucuz olur yani

Son düzenleme:
maalesef fotoğraf yok çünkü duvarı kaplanmış bir odamız yok henüz :(

sabahtan beri ağla ağla gelemedim kendime...

tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...

duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...

yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...

canım ya çok üzüldüm kötü olmuş ama hayırlısı olsun napalım Allah başka dert vermesin sen ve bebişin ii olun o da nazarlığı olsun üzme kendini.

İYİ akşamlar kızlar,
Ben erzurumda çalışıyorum, ama adanada yaşıyorum doğumumu da adanada spinal sezeryan olarak düşünüyorum.
sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz? ben bir hata yaptım doğum videosu izledim artık acayip tırsıyorum allah yardımcımız olsun :D

Back
X