• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))

ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok:((
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile:(((

bu hafta sonu hayal oldu yani:((

giremiyorumki çok.valla oğlum hala uyumadı bugün düşün yani.sinir oldum.ben gelcektim ama kayınvalidemde gün varmış.oraya gidilcek.ama herkes ayarlıyosa gelebiliosa gelmeye çalışırım ben sorun olmaz.

Bu gece kan şekerini kafama takmışım birde bebişin tekmeleri yüzünden hiç uyuyamamıştım. Öyle bir uyumuşum ki iyi geldi... şekersiz meyve yedim.:1:

günaydın bayanlar ve minikleerr...:49: bugün son şükürrr..yarın oğluşumu görmeye gitcem kısmetseee..çok özledim bebeğimiiiiii...
ben de yarın gidicem minik oğlumu görmeye. 5 hafta oldu yaaaa. çok özledim. umarım güzel geçer muayenelerimiz de gelir güzel haberler veririz buradan

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı kullanan var mı?Almayı düşünüyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim.
bende de philips var. bütün yaz yattı tezgahın üstünde dolaba falan sığmıyo. 2 ay önce falan uygun bi yer bulup kaldırdım. meyve suyundansa meyvenin kendisini yemeye çalışıyorum uzmanlar da öyle tavsiye ediyorlar çünkü. vücudumuzun özzellikle bağırsaklarımızın posasına da ihtiyacı var ama suyunu sıkınca onları çöpe atmış oluyoruz hem de normalde 1 er tane yiyorsak su olarak daha fazla tüketiyoruz ve bol bol şeker yüklemiş oluyoruz vücüdumuza.
yine de sen bilirsin tabi.

Son düzenleme:
Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))

ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok:((
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile:(((

bu hafta sonu hayal oldu yani:((

Canımmm haklısın ben yazamıyorum çok yoğun işler bu hafta ama sık sık okuyorum mutlaka, yani ne zaman ayarlanırsa cvp yazarım, gelirim de.. CANDYGIRL bu haftasonu işim var ama gelirim demiş.. ZEZUN ve RANA20 haber var mı?
Havalar soğuk ama Ankamall sıcak olur diye düşünüyorum :)) siz ne dersiniz?

Canımmm haklısın ben yazamıyorum çok yoğun işler bu hafta ama sık sık okuyorum mutlaka, yani ne zaman ayarlanırsa cvp yazarım, gelirim de.. CANDYGIRL bu haftasonu işim var ama gelirim demiş.. ZEZUN ve RANA20 haber var mı?
Havalar soğuk ama Ankamall sıcak olur diye düşünüyorum :)) siz ne dersiniz?

Melikecim son dakikada da ayarlama yapmak zor şimdi..
CANDYGIRL bu hafta sonu kayınvalidesindeki günü atlatsın bi bakalım.
İNŞALLAH HAFTAYA CUMARTESİ VEYA PAZAR buluşalım muhakkak.

canım benim ben önümüzdeki hafta için hem medikalpark ve egepolden randevu aldım gidip bakıcaz.

canım perşembe günü medikalpark Zekeriya B. , cuma günüde egepol Dilek h.

canım bende bir kaç hafta sonra medicalden randevu almayı düşünüyorum
merve hanıma giden bir yazmış çok memnun kalmış
ama ben yinede erkek doktorları bayan doktorlara değişmem

arkadaşlar ben bugün bir saçmalık yaptım
daha önce toksoplazma negatif çıkmasına rağmen
gidip tekrar kan verdim :26:
geçenlerde yediğim köftenin etinin iyi pişmediğini farkettim
umrım pozitif falan çıkmazda kend kendimi kahretmem

slm kızlar gittim tül ve uyku seti bakmaya neyse beğendiğim uyku seti yorgancım .nette daha ucuz mağazadan oradan almaya karar verdim lambasınıda yapıyorlar fakat gel gelelim eve zor geldim nerdeyse ağlıyacaktım artık cok zor oluyo dışarıda gezinmek ben 5 saat gezerdim avm şimdi bırak 2 saat sonra boylu boyunca uzanacak yer aradım hemen sütiş vardı baktım koltukları 3 lürahat hemen gittim sırtıma çantamı dayadım uzandım kızlar alışverşinzi önümüzdeki aylara bırakıcaksanız iyi düşünün fazla gezilmiyor ....

arkadaşlar ben bugün bir saçmalık yaptım
daha önce toksoplazma negatif çıkmasına rağmen
gidip tekrar kan verdim :26:
geçenlerde yediğim köftenin etinin iyi pişmediğini farkettim
umrım pozitif falan çıkmazda kend kendimi kahretmem

:26:ne gerek var cnm ya o kadar sıkıntı yapma ben normalde herşeyi az pişmiş yiyorum bile bile..

kızlar ebru maternity de yine çılgın cuma indirimi var. geçen hafta bi kadife jile beğenmiştim. bu hafta yine indirimde. (indirimdeki hali de çok ucuz sayılmaz ama...) belki sonradan hevesim geçer diye almamıştım genelde beğendiğim şeyi hemen almam ama bi haftadır aklımda. sanırım alıcam cok beğeniyorum. ama sizin de fikrinizi almak istedim bi baksanıza sizce nasıl ? güzel mi? gül kurusu olanını almak istiyorum sayfanın alt tarafında onun da resmi var . bakın bakalım mesajlarınızı bekliyorum

Kadife Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

kızlar ebru maternity de yine çılgın cuma indirimi var. geçen hafta bi kadife jile beğenmiştim. bu hafta yine indirimde. (indirimdeki hali de çok ucuz sayılmaz ama...) belki sonradan hevesim geçer diye almamıştım genelde beğendiğim şeyi hemen almam ama bi haftadır aklımda. sanırım alıcam cok beğeniyorum. ama sizin de fikrinizi almak istedim bi baksanıza sizce nasıl ? güzel mi? gül kurusu olanını almak istiyorum sayfanın alt tarafında onun da resmi var . bakın bakalım mesajlarınızı bekliyorum

Kadife Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

canım bence çok güzel eğer çok beğendiysen al derim
sonradan içine dert olmasın nedne almadım diye

Back
X