• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım dualarımız seninle
ben sana ihlas okumaya başladım
kısmet olursa 250 tane okucam
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
ve bebeğin uzun bir süre kalır içerde
bu arada bugün bir kadınla tanıştım
yüksek tansiyondan dolayı 28. hafta doğum yapmış
bebeği 1200 gram doğmuş şimdi 6 aylık maşallah çok sağlıklıymış
inşalah sende uzun bir süre daha tutarsın içerde

canım benim ihlaslar da 500 e yakın oldu inş. 1000 e tamamlıcam başka yapabileceğimiz bişey varsa yine paylaşırız

http://www.yorganciogluonline.com/

bu sitede beğendiğiniz uyku setine göre lambası ve perdesi tülü takım yapılıyor ben canlı olarakta gördüm cok güzzel ve kalitelile benim beğendiğim set ve lambası farbela ve tül 650 tutuyor 5 taksit k.kartına 3 gün içindede eve teslim size istediğinzi herşey soruyluyor renkleri tek tek kendiniz seçiyorsunuz son olarak sisteme siparişiniz yükleiyor siz onaylıyorsunuz bilginize............

günaydın cicişler:9:

ben de gece uyurken sık sık uyanıyorum burnum hep tıkanıyor nefes almakta zorluk çekiyorum bir de sağ sola dönerken belim ve kasığım acayip ağrıyor ayağa kalkınca hafifliyor ama ben de son ay ne olacam çok merak ediyorum kızımda hiiç böyle olmamıştım nasıl geçtiğini bile anlamamıştım dokuz ay hiç ağrım sızım olmamıştı herhalde2.bebek olduğuiçin diyorum ama bakıyorum ilk gebelik yaşayan arkadaşların da zor geçiyor demek ki her gebelik farklı farklı

biz de aralık ayında oda hazırlıklarına başlayacağız kısmetse hem boya hem duvar kağıdı yapıcam çocuk odalarını ben bakalım artık bitiren foto çeksin eklesin bari fikir olsun bize de..

aynen benim ağrıları tarif etmişsin ben ilave olarak göğsümün altında uyuşma var 3. aydan beri var doktor normal dedi ama gün geçtikçe artıyo karıncalanma hissediyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız neee zamandır yoktum b.sayarıım çökmüştü ama sizi çok özledim inş.bebişlerde sizlerde iyisinizdir
geçmişi henüz okuyamadım herkes kendine iyi baksın öpüyorum şimdiden :nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar benim gitti gidiyordan sipariş verdiğim cotton box marka nevresimler geldi
çok beğendim renkler çok güzel cıvıl cıvıl kumaşıda çok kaliteli duruyor
ayrıca fiyatıda çok uygun bence sizlerde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

aynen benim ağrıları tarif etmişsin ben ilave olarak göğsümün altında uyuşma var 3. aydan beri var doktor normal dedi ama gün geçtikçe artıyo karıncalanma hissediyorum.

Benimde sadece sol göğüs altında.. bi tek bende mi oluyo diyodum.. bende haftaya sorcam doktora.. nasıl tarif ederim diyodum ama aynen dediğin gibi karıncalanma oluyo.. biraz dik durunca geçiyo ama genelde var..

merhaba arkadaşlar biz de bugün eşimle modokoya gittik bebek odası bakmaya ama sadece bebekken değil çocukken de kullanılabilecek ileriye dönük bir takım olsun istiyoruz. aslında annanemiz park yatak aldı ama eşyalarımız derli toplu olsun boş odamız var artık boş kalmasın dedik ben klasik takımları beğendim aynılarının genç odalarını da yapmışlar güzel ve ağır takımlar ama 3000den kapı açıyorlar aksesuarlar (cibinlik+lamba) bir de emzirme koltuğu da isteyince takımına göre 4000-5000 aralığında değişiyor. ne kadar pahalılar anlamadım ben ya... napalım bilemiyorum... bu arada daha çocuksu takımlarda 2500den başlıyor onlarda ucuz değil yani... bir de bir mağaza sahibi kurşunsuz boya diye bir şey yok kurşun oranı düşük boya var dedi. hepsi kurşunluymuş bir boya var su bazlı kurşunsuz onu da isterseniz 1500 tl fark alırım şimdiye kadar bir kişiye yaptım dedi. bir de onu istersek oda 6000 tl ye çıkacak yani. şaştım kaldım...

kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum :(

kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum :(

Ayy canım benim dur daha moralini bozma, henüz erken. Gözükür inşallah yakın zamanda bebişin hayatım.

cnm daha yeni değil mi kan testi yaptırmışmıydın kesin gebelik göründümü kii dua edicem cnm senin için hayırlısı olsun cnm herşeyin daha çok erken merak etme allah gönlüne göre verir inşallahhh

Telsiz sütyen kullanıyorsunuz dimi?

ben son 1 aydır hiç bişey kullanmıyorum :)) kullanamıyorum yani tel zaten hiç kullanamadım ama lastik olan bile uyuşmayı karıncalanmayı daha da artırıyo gibi geliyo bana, o yüzden yarım atlet gibi olanlardan kullanıyorum..

Back
X