- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #17.941
bende öle hamılelıktenmıdır nedır bılmem fatmagulun sunu neyde bıle agla agla bı hal oldum bu hafta bende
annelık bu olsa gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öle hamılelıktenmıdır nedır bılmem fatmagulun sunu neyde bıle agla agla bı hal oldum bu hafta bendeannelık bu olsa gerek
![]()
bebeğim oynayıp duruyor. 25 hafta olanlar çok sert hissediyormusunuz benim gibi... Tekmeleri, oynaması çok sert artık...
Ama çok güzel...
inşallah canım dualarımız seninle
ben sana ihlas okumaya başladım
kısmet olursa 250 tane okucam
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
ve bebeğin uzun bir süre kalır içerde
bu arada bugün bir kadınla tanıştım
yüksek tansiyondan dolayı 28. hafta doğum yapmış
bebeği 1200 gram doğmuş şimdi 6 aylık maşallah çok sağlıklıymış
inşalah sende uzun bir süre daha tutarsın içerde
günaydın cicişler
ben de gece uyurken sık sık uyanıyorum burnum hep tıkanıyor nefes almakta zorluk çekiyorum bir de sağ sola dönerken belim ve kasığım acayip ağrıyor ayağa kalkınca hafifliyor ama ben de son ay ne olacam çok merak ediyorum kızımda hiiç böyle olmamıştım nasıl geçtiğini bile anlamamıştım dokuz ay hiç ağrım sızım olmamıştı herhalde2.bebek olduğuiçin diyorum ama bakıyorum ilk gebelik yaşayan arkadaşların da zor geçiyor demek ki her gebelik farklı farklı
biz de aralık ayında oda hazırlıklarına başlayacağız kısmetse hem boya hem duvar kağıdı yapıcam çocuk odalarını ben bakalım artık bitiren foto çeksin eklesin bari fikir olsun bize de..
canım benim ihlaslar da 500 e yakın oldu inş. 1000 e tamamlıcam başka yapabileceğimiz bişey varsa yine paylaşırız
canım okuyacak olan arkadaşlar sana özelden yazarlar
en azından 1000 e tamamlansın yarım bırakmayalım
aynen benim ağrıları tarif etmişsin ben ilave olarak göğsümün altında uyuşma var 3. aydan beri var doktor normal dedi ama gün geçtikçe artıyo karıncalanma hissediyorum.
Benimde sadece sol göğüs altında.. bi tek bende mi oluyo diyodum.. bende haftaya sorcam doktora.. nasıl tarif ederim diyodum ama aynen dediğin gibi karıncalanma oluyo.. biraz dik durunca geçiyo ama genelde var..
kızlar DOĞUMDAN BİRGÜN ÖNCE BEBEĞİN RABBİYLE GÖRÜŞMESİ dıye bır vıdeo var ızlemenızı tavsıye ederım cok guzel yaaa![]()
kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum![]()
kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum![]()
Telsiz sütyen kullanıyorsunuz dimi?