• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay sanada çok geçmiş olsun ya.benim akıntım var hafif sarımsı süt gibi.ama karnım çok ağrıo:(

o normal hamilikten dolayı olan akıntı, enfeksiyon akıntısı çok yoğun krem gibi ve yeşil oluyor, sen atlatabilirsin bu enfeksiyonu nar çiçeği çayı, ayvanın kendisi ye, kabuğunu kaynat suyunu iç ben ıhlamurun içine 1 ayva koyup kaynatıp öyle içiyorum, yaban mersini bu çok önemli tabletleride var bunun doktorum önerdi bana, kızılcık bulabilirsen kızılcık suyu iç birde ekstradan c vitamini al suda eriyenlerden kalsiyumlu olanından değil ama hem antibiyotiğin vücuda olan zararını azaltıyor hemde mesaneye asidik bir sıvı gidiyor ve enfeksiyonu kırmaya yardımcı oluyor, yukarıda saydığım tüm bitkisel şeylerin mantığıda asidik olması ve doğal antibiyotik olmaları

$298323_270860646280593_185687614797897_918528_158278633_n.webp

ehuehuehu :52::52:

merhaba hanımlar

dün akşam bezmi alemden doktorum osman bey aradı yarın gel hem kontrolünü
hemde şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor die bu sabah ordaydım
doktorun söylediğine göre bebişim çok sağlıklıymış:nazar: çok sevindim
doktorum ayrıca renkli ultrasonu da görelim daha iyi olur dedi
o gazla geldim evi temizledim ama şimdi belim kopuyo valla

ayrıca bu akşam bakırköy ultramed de detaylı ultrason randevum var ordanda
mutlu bir şekilde döneriz inşallah allahın izni ile

hepinize sevgiler :54::54::54::54::5

merhaba hanımlar

Devlet hastanesi dimi cnm kendileri mi arıyor ordaki bi bayan doktor 3 lü testim normal olmasına rağmen baya bi üzüştü beni daha da gitmedim oraya hatta bi tüp kan aldılar ne tahlili diye sormadım bile sonuçlarını da almaya gitmedim :)

merhaba hanımlar

bnde ultramedde çekildim renkliyi kızımın harika resmlerini aldım bide artı 20 tl ödeyip cd sini aldım aklında
olsunnn

merhaba hanımlar

Gözün aydın canım,inş.akşamda güzel haberlerle dönersin...

o normal hamilikten dolayı olan akıntı, enfeksiyon akıntısı çok yoğun krem gibi ve yeşil oluyor, sen atlatabilirsin bu enfeksiyonu nar çiçeği çayı, ayvanın kendisi ye, kabuğunu kaynat suyunu iç ben ıhlamurun içine 1 ayva koyup kaynatıp öyle içiyorum, yaban mersini bu çok önemli tabletleride var bunun doktorum önerdi bana, kızılcık bulabilirsen kızılcık suyu iç birde ekstradan c vitamini al suda eriyenlerden kalsiyumlu olanından değil ama hem antibiyotiğin vücuda olan zararını azaltıyor hemde mesaneye asidik bir sıvı gidiyor ve enfeksiyonu kırmaya yardımcı oluyor, yukarıda saydığım tüm bitkisel şeylerin mantığıda asidik olması ve doğal antibiyotik olmaları

çok sağol canım.kayınvalidem kızılcık suyu kaynatmış vermişti.şişesinde öylee duruyo.içim bari.uygulıcam yazdıklarını.allahım hepimize sağlık versinde kolay doğum zamanında doğum nasip etsin.kendine çok dikkat et.

Kızlar şubat anneleri paylaşmışta. sezeryan düşünenler için sezeryan kilodu almak lazımmış. pijama, gecelik, emzirme sütyeni ve sezeryan kilodunuda unutmamak lazım...

:((( yaa ben bulamıycam galiba:((((
krem-yeşil hoşuma gitti. kızımın baza başlıkları da krem rengi.
yere de böyle krem yeşil bi halı düşündüm ama BİLMİYORUM YAAAA:((((((

evet olabilir krem rengini baz alarak başka renklerde düşünebilirsin canım mesela lila, pembe tonları dolap ve bu renklerde bir halı kız çocukları daha çok sever ya bu renkleri...
acele etme içine sinsin öyle karar ver...

Son düzenleme:

evet olabilir krem rengini baz alarak başka renklerde düşünebilirsin canım mesela lila, pembe tonları dolap ve bu renklerde bir halı kız çocukları daha çok sever ya bu renkleri...
acele etme içine sinsin öyle karar ver...

lila renginden yengem sayesinde gınaa geldi artık.. o yüzden istemiyorum.. pembe de çok klasik olur diye, hemde kızımda çok çektim hala da çekiyorum uyku sorununu:(( o yüzden rahatlatıcı renk istiyorum.

haklısın acele etmesem iyi olucak:)

kızlarr aldığınız bebiş kıyafetlerini yıkıyormusunuz
ben iki gündür ılık sabunlu suda elimde yıkadım ütülemesi kaldı sadece

kızlarr aldığınız bebiş kıyafetlerini yıkıyormusunuz
ben iki gündür ılık sabunlu suda elimde yıkadım ütülemesi kaldı sadece

evet canım onlar mağazada satılırken nerelerde geçiyor ben mağazacılık yaptım ordan biliyorum. ben daha yıkamadım alacaklar bitsin bir aya kadar yıkayıp ütüleyeceğim... çantayıda hazırda bulundurmuş olurum...

bnde ultramedde çekildim renkliyi kızımın harika resmlerini aldım bide artı 20 tl ödeyip cd sini aldım aklında
olsunnn

ben acıbademe gidiyorum orda bi sadece 1 kere giriliyor renkli ultrasona o da ayrıntılıda işte. Dr gerekli değil ama istersen bakarız tekrar dedi. Baska bir yerde cektirmek istersem sizce bi sebep söylemem gerekir mi yoksa oglumu özledim görmeye geldim demem yeter mi:)

Bir de bu ultramedde ne kadar renkli ultrasonun fiyatı?

herkese merhaba..

ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış.. :(

Back
X