- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.641
bana kızımı gösterdikleri an ağlamıştım.. hiç aklına öyle kötü şeyler getirme canım. herşey takip ediliyor zaten. doktor senin uyuştuğunu monitörden takip ediyormuş. hissettiğin sadece sana dokundukları:))) yani usgye girmişsinde doktor aletle karnında geziniyor:) Bu kadar:))canım ya bende ılk dogdugunda ıstıyorum gormeyı opmeyı ama heyecanlanmamdanda korkuyorum ya hıssedersem dıye cok tedırgınım amelıyatın ortasında hıssetmeye baslarmısım falan onlar aklıma gelıyo :)) ıyı cesaret senınkı olmusssun canım kesıldıgını kanın akmasını falan hıssetmedınmı hıc
Melikecim günaydın canım,Bu yöntem kulağa daha hoş geliyo :)) Ben hep normal doğum olsun istiyorum.. Doktorun sayfasından normal doğum aşamalarını okudum başlangıçtan bitişe kadar tüm detayları anlatmış biraz tırstım yani şu an :)) her an fikir değiştirebilirim![]()
evet yöntem güzel ve tabiki işinin ehli,usta ellerde yapılırsa daha da güzel.
ama en güzeli tabiki normal doğumdur.
Canım hoşgeldin.. Ve şükür iyi haberlerle geldin.günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktum işler baya birikmiş onları halledip yeni girebildim geçmişi okuyamadım henüz bakarım birazdan..
bize gelince kontrolümüz, şeker yüklememiz, tetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür bir problem çıkmadı Allahıma şükürler olsun gelişimleri gayet iyi bebişlerimin dün baya yorucuydu bizim için ama bebişlerimi görmek bütün yorgunluğumu aldı götürdü çok güzeldiii![]()
Maşallah sanada bebişlerine de