• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bende ılk dogdugunda ıstıyorum gormeyı opmeyı ama heyecanlanmamdanda korkuyorum ya hıssedersem dıye cok tedırgınım amelıyatın ortasında hıssetmeye baslarmısım falan onlar aklıma gelıyo :)) ıyı cesaret senınkı olmusssun canım kesıldıgını kanın akmasını falan hıssetmedınmı hıc
bana kızımı gösterdikleri an ağlamıştım.. hiç aklına öyle kötü şeyler getirme canım. herşey takip ediliyor zaten. doktor senin uyuştuğunu monitörden takip ediyormuş. hissettiğin sadece sana dokundukları:))) yani usgye girmişsinde doktor aletle karnında geziniyor:) Bu kadar:))
Bu yöntem kulağa daha hoş geliyo :)) Ben hep normal doğum olsun istiyorum.. Doktorun sayfasından normal doğum aşamalarını okudum başlangıçtan bitişe kadar tüm detayları anlatmış biraz tırstım yani şu an :)) her an fikir değiştirebilirim :52::52:
Melikecim günaydın canım,
evet yöntem güzel ve tabiki işinin ehli,usta ellerde yapılırsa daha da güzel.
ama en güzeli tabiki normal doğumdur.

günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktum işler baya birikmiş onları halledip yeni girebildim geçmişi okuyamadım henüz bakarım birazdan..

bize gelince kontrolümüz, şeker yüklememiz, tetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür bir problem çıkmadı Allahıma şükürler olsun gelişimleri gayet iyi bebişlerimin dün baya yorucuydu bizim için ama bebişlerimi görmek bütün yorgunluğumu aldı götürdü çok güzeldiii:nazar::nazar::nazar:
Canım hoşgeldin.. Ve şükür iyi haberlerle geldin.
Maşallah sanada bebişlerine de:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktum işler baya birikmiş onları halledip yeni girebildim geçmişi okuyamadım henüz bakarım birazdan..

bize gelince kontrolümüz, şeker yüklememiz, tetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür bir problem çıkmadı Allahıma şükürler olsun gelişimleri gayet iyi bebişlerimin dün baya yorucuydu bizim için ama bebişlerimi görmek bütün yorgunluğumu aldı götürdü çok güzeldiii:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın cnmm rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

:-) saka maka 14 hafta sonra annnneeeee olucazzzz,
benim ilk bebis, cok merak ediyorum annelik duygusunu:-)
benim annem 40 yasinda daha genc,
diyorum sende gel dogumumda yanimda ol diyorum olmaz ben dogurduktan sonra gelirim diyo,
dayanamam bayilirim seni o halde gorunce duyunca diyo:-(
cok duygulandim:-(
ben annemin kucuk kusuyken, anne olucam cok garip:-(

canım evet ya ben ıkıncı kez yasayacagım ınsallah ama sankı ılk bebgımdekı gıbı ıcım :)
annelık cok farklı bı duygu annenı cok ıyı anlıyorum ben olsam bende duramazdım sabah sabh duygusallıgım tuttu yıne

canım gözün aydın dün baya bişeyleri halletmişsin anlaşılan. bebişler de iyi maşallah :nazar::nazar::nazar: daha ne olsun

bana kızımı gösterdikleri an ağlamıştım.. hiç aklına öyle kötü şeyler getirme canım. herşey takip ediliyor zaten. doktor senin uyuştuğunu monitörden takip ediyormuş. hissettiğin sadece sana dokundukları:))) yani usgye girmişsinde doktor aletle karnında geziniyor:) Bu kadar:))

semracım canım valla o an aklıma getırdım salya sumuk kaldım sımdı :)) esınde gırebılıyormu yoksa tek mı sokuyorlar amelıyathaneye canım

Benim fikrim pek değişmez gibi geliyor ama bi sorun olursa mecburen sezeryan olurum tabi.Onda da tamamen bayıltılmak istemem,bebeğimi görmek için.Zaten ben narkozdan çok zor ayılıyorum,öyle bi durumda bütün gün göremeyebilirim bile.

Bana da bi deli cesareti geliyo tabii çünkü bugüne kadar aşıdan başka bi operasyon geçirmedim ve kan verirken bile çok korkarım :)) Bi arkadaşımda normal doğum isteyip gitmişti, son anda sezeryana çevirdiler çünkü korkudan elletmemiş kendine :D

canım sagol ınsallah uyumaz hareketlıyken cok tatlılarr :)) bız esnemesınede denk geldıkk nasıl duygulandım sevıncten anlatamam ya harıka bı duygu

İnşallah uyumaz geçen ay doktora gitmeden kıpır kıpırdı doktorun yanına girince dönmüş poposunu uyuyodu neyseki renklide bi fotosunu aldık orda da uyuyodu

canım evet ya ben ıkıncı kez yasayacagım ınsallah ama sankı ılk bebgımdekı gıbı ıcım :)
annelık cok farklı bı duygu annenı cok ıyı anlıyorum ben olsam bende duramazdım sabah sabh duygusallıgım tuttu yıne

aynen su an gozlerim doldu,
dogumumu dusunuyorum ilk kucagima aldigimda kesinhungur hungur aglarim:-(
esim dogumuma girmek istemiyo dayanamam diyo,
kiz kardesim daha 17 yasinda bekar,
gorumcem 20 yasinda oda bekar,
ikisi girsin istiyorum onlarda istiyo fakat pislolojileri bozulurmu acaba??
kim yanimda olucak:-(

ben eger spınale karar verırsen esımınde gırmesını cok ısterım ona soylemedım daha tepkısı ne olur buılemıyorum
ıkımızde aynı anda bebgımızı opmemeız gormemız cok guzel olurdu hem o varken kdaha guclu olurdum bana cok cesret verırdı emınım

Bana da bi deli cesareti geliyo tabii çünkü bugüne kadar aşıdan başka bi operasyon geçirmedim ve kan verirken bile çok korkarım :)) Bi arkadaşımda normal doğum isteyip gitmişti, son anda sezeryana çevirdiler çünkü korkudan elletmemiş kendine :D

Ben hiç korkmam,kan alırlarken bile bakarım.Canım pek tatlı değildir benim.Tabii sende öyle bi durum varsa normal canım ama belli de olmaz normal doğurursun bakarsın cesaret gelir o anda.

ben eger spınale karar verırsen esımınde gırmesını cok ısterım ona soylemedım daha tepkısı ne olur buılemıyorum
ıkımızde aynı anda bebgımızı opmemeız gormemız cok guzel olurdu hem o varken kdaha guclu olurdum bana cok cesret verırdı emınım

Ben de eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama seni öyle görmeye dayanamam diyo.Belki doğuma kadar ikna edebilirim.

$315068_314330215263804_111990118831149_1115169_432563823_n.webp $166914_313246445372181_111990118831149_1113056_817781731_n.webp

Biraz gülelim :)))

Ben de eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama seni öyle görmeye dayanamam diyo.Belki doğuma kadar ikna edebilirim.

bende çok istedim hatta göbek kordonunuda o kessin istiyordum ama malesef girmem diyor kesinlikle yapamam dayanamam diyor o yüzden boşa uğraşma başka birini bul dedi bende eğer girebiliyorsa büyük görümcemi istiyorum hem daha önce doğum yapmış biri daha iyi olur bide o iki çocuğunuda normal doğurdu o yüzden benim için faydalı olur diye düşünüyorum oda çok istiyor girmek

bende çok istedim hatta göbek kordonunuda o kessin istiyordum ama malesef girmem diyor kesinlikle yapamam dayanamam diyor o yüzden boşa uğraşma başka birini bul dedi bende eğer girebiliyorsa büyük görümcemi istiyorum hem daha önce doğum yapmış biri daha iyi olur bide o iki çocuğunuda normal doğurdu o yüzden benim için faydalı olur diye düşünüyorum oda çok istiyor girmek

Yok ben eşimden başkasını istemiyorum,belki ikna olur ama hiç sanmıyorum.Dayanamaz kesin,bi de kan tutar eşimi bayılır falan beni bırakıp onla uğraşırlar artık:1:

Günaydın mart anneleri...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Hoşgeldin canım, her zaman bekleriz. bebişinin ismi de güzelmiş, hayırla sağlıkla doğup hayırla adıyla yaşasın inşallah.

Günaydın Esmacım.. Kocaman maşallah size:nazar::nazar::nazar: beslenme şeklinde dikkat ettiğin önemli detaylar varmı?? benimde nasılsa sezeryan olacak, bari kilolu doğsun:))
Bende kızımı spinal sezeryan olmuştum. bunda da spinal yada epidural olurum yine.
valla canım ben genel anestezi olsun istiyorum uyandığımda bbişlerimi alayım kollarıma çünki ben çok telaşlı biriyim elim dursa ayagım durmaz kıpır kıpır Allah esirgeye ben çenemlede dr. bıktırırım herhalde hem dr. sağlığı açısından hemde benim sağlığım açısınıdan tümden bayılmam çok iyi olacak kanısındayım:27::27::27::27:
Slm herkesee:>Ben de katılıyorum aranıza bundan böyle.Daha önce başka bir sayfada yazıyorduk ama o sayfayı buraya eklediler,ben de artık buradan yararlanacağım.KK'nın çok faydasını gördüm hamileliğim boyunca,kopamıorum,pc'yi açınca ilk işim buraya girmek valla:>Benim bebişim de erkek,ismi de Göktürk olacak inşallah.
Herkese mutlu günler diliyorum veee benim ve tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...
hoşgeldinizi aramıza Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerimizi bizlere inş.:nazar::nazar::nazar:
herkeslere iyi akşamlar,
kızlar sizdede oluyomu bi sorayım dedim son günlerde kasıklarıma doğru bi ağrı hissediyorum
bebek büyğyo ondanmı acaba,yoksa başka bişi olabilirmi??
ara ara bendede oluyor canım sürekli değil ama bencede bebekler büyüdüğü için normal olarak rahimde büyüyor tabiiki anlarında etkisi var olabilir yaniii
canım ya benimde maalesef protein fazlalığım var, ben sürekli istifra ediyorum, nedenini bilmiyorduk, bayram haftası doktoruma kontrolüm olduğunda sebebini öğrendik, istifra etme sebebim balık yediğimin ertesi günü protein yüklenmesi yaşayıp, fazla proteini geri atmaya çalşıyormuşum...5-6 günde bir balık yiyoruz ve baık yedğimin ertesi iki gün istifra ederek günümü geçiriyorum, doktorum bunu yaşasamda balık yemem gerektiğini söyledi, çünkü omega 3 için gerekli, bugün yine balık yedik, bakalım yarın nolacam:37:

Balık yediğin zaman yanında sadece taze sıkılmış mandalina suyu ve bol yeşillikli salata olsun, eğer yediklerini başka şeylerle karışık yiyorsan etkisini gideriyordur:34:
ilk defa duydum canım böyle birşeyi geçmiş olsun az kaldı biraz daha sabret bebişini alınca geçecek bunlar inş...
merhaba kızlar bende dün dr gittim şeker yüklemem yapıldı normal ıktı kan düşük magnezyum kalsiyum verdi artı olarak vede dr um ocak ayında istanbul da çalışmaya başlayacakmış yani yeni bir dr bulmam gerek :((
bebeğim çok tatlı uyuyordu ellerini yüzüne kapatmıştı.830 gr olmuş:nazar:

bebek odası alan arkadaşlar hayırlı olsun bebeişleriniz güle güle kullansın:nazar::emir_bebek:

Bugün Uhde kontrole gidecekti şeker yüklemesi için. inşallah güzel haberlerle gelir...

canım bebeğini görmüşsün ne kadar güzel. iyi doktorun şimdiden söylemiş kendine iyi bir doktor ayarlarsın...
şekerin normal çıkmış ne kadar güzel. kan düşüklüğü ilaçla geçer umarım... geçmiş olsun...
canım gittim geldim çok şükür bebişlerim gayet sağlıklılar şükür şekerde çıkmadı inş. böyle devam ederiz sonuna kadar:emir_bebek::nazar::nazar:
Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
canım 100 gr. berbat birşey yaa Allah sabır versin inş. güzel haberlerle dönersin canımmm
Günaydın kızlar,şu ilaç kullanamamak ne zor şeymiş:(
2 gün öncesinde boynumda hafif ağrı vardı ama dün sabah uyandığımda sağ tarafım tamamen tutulmuştu.Bütün gün hiçbirşey yapmasan sıcak kompres yaparak idare etmeye çalıştım,gece eşim masaj yaptı sıcak komprese devam ettik fakat yatma saati geldi bir türlü yatamıyorum sanki boynum kopacak o kadar kötü sancı giriyordu ki sürekli ağlamaya başladım eşim de telaş yaptı ay 30 yaşına geldim ilk kez boynum tutuldu ne zor şeymiş.Doktora gidelim diyor,birşey yapamayacağını biliyorum hamileyim sonuçta.Gece oldu 00:30 dedi doktor rahatsız olursa olsun seni bu halde görmeye dayanamıyorum ben arıcam ,neyse aradı parol içsin bir de voltaren jel alıp masaj yapın demiş.Eşim nöbetçi eczane aradı kıyamam ben ona neyse uyuduğumda 2 falandı sanırım.Sabah fena uyanmadım ama bu voltarenin prospektüsüne baktım çok zorda kalmayınca kullanmayın diyor.Offf bgün sürmicem bakalım ne kadar idare edicek beni.Kafanızı şişirdim ama dün gece cidden benim için çok kötüydü:2:
canım geçmiş olsunn haklsıın valla ilaçsız hastalığı geçirmek çok zor benimde dün koşuşturmaktanmı yoksa soğuktanmı bilmiyorum bacagım tutulmuş çok ağrı yapıyor topallıyorum resmen nasıl geçecek bilmiyorum inanki...
ben toplam 3,800 gr almışım dr çok iyi bir kilodasın dedi ama ben çok fazla yiyorum artık durduramıyorum kendimi :( annem bile daha yiyecekmisin diye soruyor yemekte :21:
canım nerelerdesin özlüyoruz seniii çok yemek yeme hepimizde var canım bende tutamıyorum kendimi yapacak birşey yok valla yiyorumm bir güzelll yarasın bebişlerimizeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz
maşallahh canım inş. sorun kalmayacak biran evvel düzelecek herşey sık dişini biraz daha emii.......
günaydın bebişim,

benim göğsümün her tarafı deli gibi kaşınıyo uçları falan felaket nemlendirici sürüyom işten eve gidince sütyeni çıkarınca yarım saat kaşıntı faslı sonra duş alıp nemlendiriciyle rahatlıyorum...onun dışında göbişimde çok kaşınıyo ama göüsler kadar deil...
ayy canım o kaşıntı bendede var bazen iş yerindede tutuyor deli oluyorum lavaboya zor atıyorum kendimi neden kaynaklanıyor bende anlamadım inş. geçerr..
Beni bugünlerde iyice heyecan sardı..

Şaka maka yolun çoğunu yedik bitirdik..

Çok şükür bebişlerimizde sağlıklı..

14 hafta sonra doğum yapıcam Allah'ın izniyle..

Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..

İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..

bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..

Bi kaç gündür duygusala bağladım..

dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..

Rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip eyle. AMİN
çok güzel yazmışsın duygularını canım hakkatten doğru zaman çok çabuk geçiyor ve geçti az kaldı doğum haberleriyle dolacak topiğimiz ne güzelll :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Kızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallahh canımAllahım nazarlardan esirgesin inş. sağlıklı sıhhatli alırız kollarımıza yavrularımızı:nazar::nazar::nazar:

Yok ben eşimden başkasını istemiyorum,belki ikna olur ama hiç sanmıyorum.Dayanamaz kesin,bi de kan tutar eşimi bayılır falan beni bırakıp onla uğraşırlar artık:1:

o zaman eşin için baya zor bir olay genelde doktorda işini zorlaştırıcak insanları almak istemiyormuş doğuma daha kötü etki yapıyormuş

Kızlar bende başından beri eşim girsin diye istiyorum ama o da hiç istemiyor.. Bi de onların açısından düşününce pek hoş bi görüntü değil, biz duygusal yaklaşıyoruz tabi o anı paylaşmak istiyoruz ama bi de empati kurup adamın tarafından düşünmek lazım.. Erkek doktor, senin bacaklar ayrılmış ortalık kan revan, .. şahsen ben o durumda eşimin pipisine bakan bi kadın varken anı yaşayabilir miyim bilmiyorum.. Bi de tabi yeni doğmuş bebeği tokatlama sahnesi :)) benimki doktor bebeğime vurursa bende ona vururum diyo.. :)) girmeseler daha mı iyi acaba? :53:

Gözün aydın canım,sevindim güzel haberler almana.

uhdecım hosgedın tatlım bebıslerının ıyı olmasına cok sevındım nasıl da ınsanın yuzunde ıcınde gulucukler actırıyorlar yuce rabbım nasıl bı duyguyu yasamamıza nasıp oldu sukurler olsun bınlerce

gözün aydın cnmm rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

canım gözün aydın dün baya bişeyleri halletmişsin anlaşılan. bebişler de iyi maşallah :nazar::nazar::nazar: daha ne olsun
çok tşk. ederim kızlarr çok güzel duygular bunlar şimdi ultrasyonda gördüğümüzde tarifi imkansız duygular içerisine giriyoruz birde kucagımıza aldığımız anı düşünüyorumda muhteşem birşey bu Allahım herkese nasip etsin inş...
bende istedim eşimin girmesini ama hayatta girmem diyor dayanamam diyor onun için giremeyecek
komediiii çok güzelll :1::1::1::1:

Back
X