• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninle:34:

Uhdeciğim ve Anneyim ben canlarım sizin adınıza çok sevindim maşaAllah:nazar::nazar::nazar: Rabbim tamamına erdirsin... Bu arada Anneyim ben maşaAllah ilk oğlunda ne kadar tombiş doğmuş öyle:52: Benim annem ve teyzemde hep 4ün üzerinde bebek doğurmuşlar, benimde onlara çekip tombiş doğurabileceğimi söylüyorlar ya bakalım göreceğiz:52:

Doğumda yanında kimin olacağı bahsedilmiş, benim eşimde ben seni öyle görmeye dayanamam diyor, annemde öyle.... Allahtan ben teyzemin çalıştığı hastanede doğum yapacağım, teyzemde ebe hemşire olduğu için doğumuma teyzem girecek inşaAllah:32:

aminn tatlımm yaaa allahım bu yıl nasip etseydii ohh dicektimm ama olmadı sanırım olmıcaktaa ben hızlandırılmış olsun istiorum doğumdan sonrası için şimdi başlarsam doğumda en az 1 buçuk 2 ay ara veririrmm unuturumm şöyle nisan mayıs gibi başlasa ben iki yıllıkımm sınav eylülde eylüle kadar toparlarım inşallah die düşünüorumm

canım o kadar geç başlayan bi kurs duymadım hiç. en geç şubat kursu war ama sonradan hızlandıılmış kurs açarlar inşallah da katılırsın sende haklsıın şimdi başlasan en az 2 ayın yanacak..

buarada kızlar bebeğimin boyu kilosu bu sabah itibariyleeee 560 gr 26 cm :) 23 haftalığız:nazar: nasılız :)

anlamiyorumyaaaaa:-(
ayni model erkek bendede var evde internet basinda,
disarda cepten internet,
ohooo sanal aleme pek bi takiliyorlar,
bizimkine diyorum sen bu dunyada pek yoksun,
sanal alemde dogurmicam ben bu cocugu,
sabir diyorum belki bebis gelince bebisle vaktini gecirir;-)

herkese merhaba, ben de 26 haftalık hamileyim ve inş. bi kızım olacak, ankarada yaşıyorum, beni de listeye ekler misiniz... bi kaç gündür burayı takip ediyorum, daha doğrusu takp etmeye çalışıyorum, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) herkese bu süreçte kolaylıklar ve bebeklerimize sağ salim kavuşabilmeyi diliyorum...
ve gelir gelmez sormak istediğim bişi var, tetanoz aşısı için herhangi bi süre var mı, nette bazı yerlerde yok die okudum ama belki doktorundan bunu teyit eden vardır die size de sorayım dedim....

merhaba hoşgeldin,
bu tetanoz aşısı için her hastanenin uygulaması farklı olabiliyor.
ilk kızımda 6.ayımın sonunda 1 doz aşı olmuştum ve sonraki 2 doz da 1er yıl arayla idi.
bu kez henüz aşımı olmadım. hemşire 30 haftaya kadar vakti olduğunu söyledi.

canım o kadar geç başlayan bi kurs duymadım hiç. en geç şubat kursu war ama sonradan hızlandıılmış kurs açarlar inşallah da katılırsın sende haklsıın şimdi başlasan en az 2 ayın yanacak..

buarada kızlar bebeğimin boyu kilosu bu sabah itibariyleeee 560 gr 26 cm :) 23 haftalığız:nazar: nasılız :)

gayet güzel cnm merak etme

Hangi A
Temel Durun'a telefonda adresini söylüyormuş.
- “Bahçe Caddesi...”
Dursun demiş “ya şunu bir kodlasana” demiş. Temel saymış
- “ Bolu'nun B'si, Adana'nın A'sı.”
Dursun hemen sormuş:
- “Adana'nın hangi A'sı. ” :1::1::1::1::1:
:1::1::1::1::1::1::1::19::19::19::19::19:
anlamiyorumyaaaaa:-(
ayni model erkek bendede var evde internet basinda,
disarda cepten internet,
ohooo sanal aleme pek bi takiliyorlar,
bizimkine diyorum sen bu dunyada pek yoksun,
sanal alemde dogurmicam ben bu cocugu,
sabir diyorum belki bebis gelince bebisle vaktini gecirir;-)

benimde tek ümidim aynen seninki gibi bebişler olunca inş. düzelir.. henüz elini karnıma koyupta bebişlerin tekmelediğini bile hissetmedi inanki du bakalım sonumuz nereye gidecek bende merakla bekliyorum

kızlar geçmiş olsun dilekeriniz için çoook teşekkürler siz süpersiniz sewiyorum sizi :))) Rabbim daha beterinden korusun hepimizi.. şimdi biraz yatışş :)))

arkadaşlar doğum şeklinde filan bahsettik ama birde sezeryan sonrası anne için gaz problemi var.
ben kızımda 3.gün zor bela çıkarıp ancak taburcu olmuştum. yoksa taburcu etmiyorlar.
o zamanlar acemiliğimize geldi tabi. Bu kez doğum çantama soda, kayısı kompostosu ve rezene-anason çayı koyacağım.hatta planlı sezeryan olacağı için bir önceki gece kayısı kompostosu yemeye başlayabilirm.

Bir diğeri de normal doğum düşünen arkadaşlar için;
Allah nasip ederse son güne geldiniz ve sancı yok açılma yok.. HAMAMı öneriyorlar. sıcak suyun biliyorsunuz rahatlatıcı ve gevşetici etkisi var. hamileyken nasıl bizlere erken doğumu tetikler diye sıcak su yasak, doğum zamanı da tam tersi! açılmayı hızlandırıcı etkisiyle inşallah normal doğum isteyen arkadaşlara faydalı olur.

Bunlar aklımızın bi köşesinde dursun:)

:1::1::1::1::1::1::1::19::19::19::19::19:

benimde tek ümidim aynen seninki gibi bebişler olunca inş. düzelir.. henüz elini karnıma koyupta bebişlerin tekmelediğini bile hissetmedi inanki du bakalım sonumuz nereye gidecek bende merakla bekliyorum

bizimki bir kez sinemadaydik ozaman koydu elini,
tekmeyi yigince bebisten,
soka girdi simdi korkuyo ellemeye oyle diyor,
diyorum nesinden korkuyon,
cok tuhaf diyo bisey olur diyo:-)
dedim geri vurmadigin surece bisey olmaz,

Aramıza hoşgeldin canım..Birinci aşı 20.haftadan sonra yapılıyo bir süresi yok sanırım ama benim 26.haftada 2.aşı vurulacak.Bazı drlar sadece bir tane de vurulabilirsiniz diyo.

arkadaşlar doğum şeklinde filan bahsettik ama birde sezeryan sonrası anne için gaz problemi var.
ben kızımda 3.gün zor bela çıkarıp ancak taburcu olmuştum. yoksa taburcu etmiyorlar.
o zamanlar acemiliğimize geldi tabi. Bu kez doğum çantama soda, kayısı kompostosu ve rezene-anason çayı koyacağım.hatta planlı sezeryan olacağı için bir önceki gece kayısı kompostosu yemeye başlayabilirm.

Allah nasip ederse son güne geldiniz ve sancı yok açılma yok.. HAMAMı öneriyorlar. sıcak suyun biliyorsunuz rahatlatıcı ve gevşetici etkisi var. hamileyken nasıl bizlere erken doğumu tetikler diye sıcak su yasak, doğum zamanı da tam tersi! açılmayı hızlandırıcı etkisiyle inşallah normal doğum isteyen arkadaşlara faydalı olur.

teşekkür ederim hanımlar...

sıcak suyun bu etkisini bilmiyodum, ben de hep çok sıcak suyla yıkanırdım, iyi oldu öğrendiğim.....

merhabalar dostlar:71:
faturalardı taslak hazırlamaydı ancak geldim bugün..
perim geçmiş olsun canım..soğukkanlı olmana bayıldım maşallah..çok şükür bebiş de iyiymiş...
berkerdem canım sen de güzel haberler vermişsin çok sevindim..inşallah hep böyle iyi gidicek
polyannacım faydalı bilgiler için teşekkürler..süpersin..
umutluyum tavrını koymakla iyi etmişsin..hatasını anlaması önemli..ama sen kendini üzmeden halletmeye çalış canım..inş en kısa zamanda gönlünü alır...
hepsinde iyi ve kötü huylar oluyor..tabi bizde de..en güzeli konuşabilmek..

merhabalar dostlar:71:
faturalardı taslak hazırlamaydı ancak geldim bugün..
perim geçmiş olsun canım..soğukkanlı olmana bayıldım maşallah..çok şükür bebiş de iyiymiş...
berkerdem canım sen de güzel haberler vermişsin çok sevindim..inşallah hep böyle iyi gidicek
polyannacım faydalı bilgiler için teşekkürler..süpersin..
umutluyum tavrını koymakla iyi etmişsin..hatasını anlaması önemli..ama sen kendini üzmeden halletmeye çalış canım..inş en kısa zamanda gönlünü alır...
hepsinde iyi ve kötü huylar oluyor..tabi bizde de..en güzeli konuşabilmek..

:71::71::71::71:
:54::54::54::54::54::54::54:

bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))

MAG.. yok:(
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı:(
D_M_F.. yok:(

bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var:(((

Bilgi için sağol canım,inş.normal doğum olur.

Canım D_M_F dün bugündenden için 100gr şeker yüklemesi olduğunu ve 4-5 saat sürdüğünü, bütün gün hastanede olacağını, ve bizden dua istediğini yazmıştı

Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...

Canım D_M_F dün bugündenden için 100gr şeker yüklemesi olduğunu ve 4-5 saat sürdüğünü, bütün gün hastanede olacağını, ve bizden dua istediğini yazmıştı

Back
X