• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masivacım sağol canım, unutmuşum valla DMFyi. İnşallah güzel haberlerle döner.

Özgecim evet yaa limonlu_kek ve Amerda 2 gündür sürekli aklımda. Limonlu kek Türkiyeye ailesinin yanına geleceğini yazmıştı en son. Amerda dan haber yok.
Profiline baktım dün akşam KKya uğramış ama yazmadı:((

Son düzenleme:
Eşim öğretmen beklemiyo bugün için bir sürpriz,biraz şaşırtmak istiyorum.Arada yaparım ben,zaten bebiş doğunca bir süre vakit bulama fırsatları değerlendiriyorum.

çok güzel düşünmüşsün canım bu özel günde. ama ne olabilir acaba..bebeğinin dilinden bişeyler yazabilirsin öğretmen babası için..

bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))

MAG.. yok:(
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı:(
D_M_F.. yok:(

bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var:(((

life84 burdaaaa:1:
bu arada öğrenmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun..özlemcim sen öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam:71:

kızlar bebiş için oda alan varmı ? nerden kaça aldınız ?
ben henüz almadım canım ama alan arkadaşlar vardı fiyat konusunda seni aydınlatacaklardırrr.
bizimki bir kez sinemadaydik ozaman koydu elini,
tekmeyi yigince bebisten,
soka girdi simdi korkuyo ellemeye oyle diyor,
diyorum nesinden korkuyon,
cok tuhaf diyo bisey olur diyo:-)
dedim geri vurmadigin surece bisey olmaz,
benimkide uyuyodu öyle tesadüf koydu bebişlerimde tekmeledi gözleri fal taşı gibi açıldı noluyoruz diyoo nolacak dedim oğlun tekmeledi seni dedim ilgilenmezsen daha çok tekmeler dedim ama nerdeeeee ilgi alakaa....

Eşim öğretmen beklemiyo bugün için bir sürpriz,biraz şaşırtmak istiyorum.Arada yaparım ben,zaten bebiş doğunca bir süre vakit bulama fırsatları değerlendiriyorum.

süpermiş ya. ögretmen babanıza güzel bi süpriz yapın bence. ögretmense erken geciyordur eve. o gecmemiş olsaydı sen once gider hazırlık yapar güzel bi sofra sevdigi bi içecek cicekleri kendisi getirir sanırım. genelde ellerinde cicekle gelirler ya ögretmenler gününde.

süpermiş ya. ögretmen babanıza güzel bi süpriz yapın bence. ögretmense erken geciyordur eve. o gecmemiş olsaydı sen once gider hazırlık yapar güzel bi sofra sevdigi bi içecek cicekleri kendisi getirir sanırım. genelde ellerinde cicekle gelirler ya ögretmenler gününde.

Eve giriş saatlerimiz hemen hemen aynı eşimle ama yemek için tabii benim önce gitmem lazım ama biraz zor.Ben de ufak bi pasta aldım.Bi ara fark etmeden pastayı getiricem içeri,içecek falan da alıyım iyi fikir.Hatta bizim avize kumandalı dışardan ışık kapanabiliyor önce ışığı kapatıcam,sonra pasta.

Merhaba hastaneden yeni geldim... Kabus gibi geçti. çok zordu 100 grlık şeker yüklemesi yapıldıı. 4 kez parmaktan kan alındı...
Sonuç şekerim yine yüksek çıktı. Dosyama diyabetli yazdı. Sıkı bir diyet verdi... Neler yememem gerektiğini fln söyledi...
Bir ay sonra yeniden bakarız dedi açlık ve tokluk şekerine. İstersen 2 hafta sonra sağlık ocağındada yaptır dedi. Kontrol amaçlı ama bugün bunu düşünecek halde değilim her yerim delik deşik oldu. Ama dikkatimi çeken bir olay var hastanede bugün sayabildiğim 5 kişi 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı. Hamilelerin çoğunda çıkan birşey bu sanırım. Kime sorsam öyle diyor... Ama önlemini alırsak bir sıkıntı olmaz dedi doktor... Zaten az kilom var iyice kesicez yemeyi...
Bebeğim sağlıklı olsunda... başka birşey istemiyorum...
Şimdi biraz geçmişe bakayım...

pollyannaa
kuzum, haftasonu ankara buluşması ile ilgili bilgileri yazarmısın, gelmeye çalışacağım, gelmek istiyorum da.

ah canım bi ayarlayabilsek:)
Ankamall migros yerimiz kesin orası da.
henüz katılacak arkadaşlar yok ortada:((
:26::26::26::26::26::26::26:

MElike bugün işlerini hafifletip daha aktif olacaktı ama işler umduğu gibi gitmedi anlaşılan.
ZEZUN ve CANDYGIRLden de henüz bi haber yok.

Son düzenleme:
Merhaba hastaneden yeni geldim... Kabus gibi geçti. çok zordu 100 grlık şeker yüklemesi yapıldıı. 4 kez parmaktan kan alındı...
Sonuç şekerim yine yüksek çıktı. Dosyama diyabetli yazdı. Sıkı bir diyet verdi... Neler yememem gerektiğini fln söyledi...
Bir ay sonra yeniden bakarız dedi açlık ve tokluk şekerine. İstersen 2 hafta sonra sağlık ocağındada yaptır dedi. Kontrol amaçlı ama bugün bunu düşünecek halde değilim her yerim delik deşik oldu. Ama dikkatimi çeken bir olay var hastanede bugün sayabildiğim 5 kişi 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı. Hamilelerin çoğunda çıkan birşey bu sanırım. Kime sorsam öyle diyor... Ama önlemini alırsak bir sıkıntı olmaz dedi doktor... Zaten az kilom var iyice kesicez yemeyi...

geçmiş olsun canım. üzüldüm ama yapacak bişey yok. biraz daha sıkacaksın dişini bebişin için. Allah başka sıkıntı dert vermesin.
2 hafta sonra da benim var.. bakalım bende durumlar nasıl :26::26:

bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))

MAG.. yok:(
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı:(
D_M_F.. yok:(

bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var:(((

geçmiş olsun canım. üzüldüm ama yapacak bişey yok. biraz daha sıkacaksın dişini bebişin için. Allah başka sıkıntı dert vermesin.
2 hafta sonra da benim var.. bakalım bende durumlar nasıl :26::26:

canım çok sağol... onlar sağlıklı olsun bütün çabamız bebişlerimiz için...
İnşallah senin testin iyi çıkar. Bugün çok uzun sürdü ya birde morel olsun diye bebişime banya küveti, sünger, kulak çöpü, tırnak makası, saç fırçası aldım. Akşama eşime fotolarını çektireceğim. yarın eklerim...

bazı kaynanaları anlamıyorum kızoğlankız alıyolar oğluna bakıyolar gene kıskançlık diz boyu ah benim gelinim olcak başıma tac ederimm

yüzüme başka arkamdan başka konuşurr bana der mesela ufacık bi sorun olsa eşimle aaaa sen haklısın derr arkamdann daha ne istiyo bulmuş oğlum gibisini derr öyle bişey yanii
benimde oğlum olacakk isteğim onun mutlu olmasıdırr eşinle iyi olsun bana yeter çok gelmese aramasada olurrr
eşini bırakıpta gezmesin eşinide götürsün beraber gezsinlerr isterimm allah başımdan eksik etmesin benim eşim varrr o ilgilenecek benimle oğluma manevi yük olmamalıyımm eşim benle oğlum eşinle ilgilenecekk

Banada 100 lük yükleyecekler cmts kaç saat sürdü canım amniotik sıvı biraz fazla dedi Dr şekerden dolayı olabilirmiş sende de öyle bir sorun varmi

ay kıyamam sana neyse yediklerine dikkat et düzene sokarsın seninde dediğin gibi hamilelerde çok görülüyor cnm sadece sende yok yani benim kuzenim hastanede bile yattı şeker yüzünden o yüzden biraz dikkat yeter

Kızlar bugün için eşime bi sürpriz yapmak istiyorum fikri olan var mı?Bana biraz yardımm...

canımmm ne güel düşünmüşsün arada yapmak lazım böyle şeyler... Valla dur düşüneyim aklıma gelirse yazarım birşey...:1:

Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninle:34:

canımmm dularınız için sağolun. ama yine yüksek çıktı şekerimiz... Doktor önlemini alırsam yediklerime dikkat edersem bir zararı olmayacağını söyledi. sıkı bir diyet verdi. Onu yapacağız...

Banada 100 lük yükleyecekler cmts kaç saat sürdü canım amniotik sıvı biraz fazla dedi Dr şekerden dolayı olabilirmiş sende de öyle bir sorun varmi

4 saat sürdü canım.
1. aşama sadece parmaktan kan bu açlık oluyor ardından şekerli su içiyorsun...
2. aşama kan (parmaktan) ve idrar
3. aşama kan (parmaktan) ve idrar
4. aşama kan (parmaktan) ve idrar
ve bunların sonucu içinde 1 saat daha bekledim...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun dikkat edersen diyetine inş. sorun yaşamadan atlatırsın son günleri.. bende yaptırmıştım 100 gr. yükleme benim direk kolumdan almışlardı birde damarlarım zor bulunuyor perişan olmuştum çok iyi anlıyorum seni dinlen birazz hastanede çok yoruyor insanı valla...

Back
X