• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??

canım bende ilk dozu geçen ay yaptırdım
önümüzdeki salı günü de ikinci dozu olacağım
iki doz yeterli oluyormuş

bir de sağlık ocağımdaki hanım
gebelik ve emzirme döneminde kullanabileceğim vitamin verdi
ücretsiz veriliyor sağlık ocaklarında bilginiz olsun

herkese merhaba, ben de 26 haftalık hamileyim ve inş. bi kızım olacak, ankarada yaşıyorum, beni de listeye ekler misiniz... bi kaç gündür burayı takip ediyorum, daha doğrusu takp etmeye çalışıyorum, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) herkese bu süreçte kolaylıklar ve bebeklerimize sağ salim kavuşabilmeyi diliyorum...
ve gelir gelmez sormak istediğim bişi var, tetanoz aşısı için herhangi bi süre var mı, nette bazı yerlerde yok die okudum ama belki doktorundan bunu teyit eden vardır die size de sorayım dedim....

hoşgeldiiinn hayırlı olsun bebişin sağlıkocağından beni 22.haftamda çağırmışlardı ilk dozu yaptırmıştım 2. dozda 3 hafta sonra yapılacak.benim kolum çoook ağrımıştı :18:

günaydın kızlarrrrr herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla .. doumdan konuşulmuş bende ne olacağımı bilmeyenlerdenim normalden korkuyorum :50:

arkadaşlar;
ben şeker yüklemesi yaptıramıcam galiba,çünkü azcık aç kalsam midem bulanıyor yemeyincede safra çıkıyor ,bi de sabah aç karnına gidilecek 12 saat aç kalınarak geceden kesin yolda düşer bayılırım safra çıkarıncada yatıp dinlenmem gerekiyor kendime epey bi gelemiyorum uzun süre,doktorda fazla üstelerse anlatacam durumu yaptırmak istemiyorum dicem.aman eskiden şeker yüklemesimi varmış geçen ablamla konuştumda 5 yıl öncesine kadar yoktu bana yapılmadı dedi.
hakkatten onca saat aç kalmak çok zor benide çok etkilemişti neyseki sorun çıkmadan hallettim ben konuş dr. belkide gerek görmeyecektir....
günaydın kızlar nasılsınız son iş günü hadi bakalım gelsin hafta sonu ve tatillllll.......

hayırlı akşamlar arkadaşlar
ilk tetanoz aşımı yaklaşık 1 ay önce falan oldum,şimdi ikincisini olucakmışım td2 aşısı dedi aile hekimi
bilgi sahibi olan varmı??
canım 2 doz yapılıyor tetanoz aşısı 1 ay arayla ilkini yaptırdıysan 1 ay sonrada 2. yaptırman gerekiyor çok şükür ben onuda atlattım bitti....
kızlarrr ben bişi sölemeyi unutmuşum:3: benim yaramaz oğlum kordonunu boynundan çıkartmış :emir_bebek: çok sevindim yaa:49:
maşallahhh canım Allahım bir saha sorun yaşatmasın inş...
kzılar benım bıdahakı ay şeker yüklemem ama doktor kaç grmlık olcak bişi demedı sadece ac karnına gel dedı.şimdi ilk 50 mi yukluyolar.bide yukledıkten sonra sadece kanmı alınıyo alındıktan sonrada bişi yenmıyomıu bıde ac karnına o su mıde bulandırmıyomu son soru ıdrar tahlılıdemı yapılıyo bı arkadaş öle yazmışta 100 luktemı 50lılıktemı:):)cok soru sordum yaaaaaaa:(
canım ilk yapılan 50 gr. şeker yüklemesi şayet bunda yüksek falan çıkarsa şekerin diğerini 100 gr. olarak söylüyor zaten sen şimdi 50 gr. şeker yüklemesi yaptıracaksın...şekerli suyu içmeden ilk önce 2 tüp kan aldılar benden sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonrada 1 tüp daha kan aldılar ayrıca idrar tahlili istediler o kadar başka birşey yoktu canım...

sağol bebişim darısı diğer arkadaşların başına inşallah herşey yolunda gider...ben doktora hastanenin doğuma hazırlık kursu varmı diye sordum oda bana dediki 28. haftanda geleceksin bi dahaki sefere o zaman seni nts ye bağlarız ve doğum hemşirenle tanıştırırız artık her geldiğinde hemşirenden doğum kursu alırsın dedi güldü...bende anlamadım balım...nts ye nasıl bağlıyorlar noluyor neye bakıyorlar ?
banada dr. 28. haftada NTS ye bağlayacagız dedi sancı olup olmadığını varsa ne kadar sıklıkta olduguna falan bakılacak birde bebeğin kalp atışları falan dinlenecek diye biliyorum canım...
aynen katılıyorum bebişim....ben hiç tahmin etmezdim böyle olacağını :((( hamile kalmadan önce herşey ne kadar güzeldi şimdi ne kadar farklı olduğu acaba cinsellik yok diyemi böyle olduk bilmiyorum :( öpüşmüyoruz bile...üzülüyorum ona göre herşeyi abartıyorum yaaa bi baba hiçmi merak etmez bebeğinin hareketini gerçi ara sıra elini koyuyo ama kızım başka bi el hissettiği anda oynamayı kesiyor...acaba benden soğudumu eşim diye düşünüyorum...geçen bana dediki ben seni kadın gibi göremiyorum artık sen annesin diyo şimdi bu bana iyi bişeymi dedi kötü bişeymi anlamadım????
canım bebişler oldu olalı cinselliği askıya aldık adam elini bile sürmüyor korkuyoruzda zaten az kaldı zaten beklesinler biraz daha bebişler olduktan sonra eski günlere dönecegiz elbette önemli olan şuan bebeklerimiz deeğilmi???
amin canım inş. bütün bebekler annelerine sağlık getirsin dün paylaşılan bi linkte vardı bebekler kök hücreleriyle annelerini iyileştirirmiş.
amin canım inş. sağlık sıhhat huzurda getirsin yanında ...... böyle birşey duymadım ama doğruluk payı olduguna inanıyorum ben

gunaydinnnn sabahi serifleriniz hayir olsun:-)

bizimki kahvalti yapinca costu tekmeliyo anasini su an:-)

dogumdan konusulmus,

ben normal dogum yapma taraftariyim boylece digumdan sonra agri sizin olmuyomus diye duydum:-)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr son iş günü aslında tatilden çok annem geliyor hafta sonu onun için çok mutluyum kalacak bir süre bende özlemiştimde çok iyi oldu bu valla bu iki gün geçmez artık bana :52::52::52::52:

günaydın kızlarrr son iş günü aslında tatilden çok annem geliyor hafta sonu onun için çok mutluyum kalacak bir süre bende özlemiştimde çok iyi oldu bu valla bu iki gün geçmez artık bana :52::52::52::52:

ayyy ne guzel,
benim annemde gelse kalsa keske,
isten hayirlisiyla bir cikiyim,
evimi bi dibinden girip cikmamiz lazim annem ve kardesimle,
maglum biraz paspal olmaya basladim hemen yoruluyorum:-(

ay ne güzel keşke benimkide gelse bende çok özledim ama doğuma kadar sıkıcam dişimi mecbur

ay ne güzel keşke benimkide gelse bende çok özledim ama doğuma kadar sıkıcam dişimi mecbur

canım benimkiler bebişlerime ciciler almışlar doğumdan önce onları getirmek için geliyor gidecek sonra doğumda tekrar gelecek tabiiki gelincede bebişlerimin odası eşyaları falan toparlanıp hazırlanacak onlarla uğraşacagız yanlız başıma hakından gelemezdim ben iyikide geliyor iyikide varr onlar olmasa Allah korusun ne yapardık bizler...

Günaydınnnnnn

bugünki yoklamayı bi yapalım bakalım kimler dersi asmış:)))

MAG.. yok:(
MELYCHE..sabah bi uğradı kaçtı:(
D_M_F.. yok:(

bunlar sadece gözüme takılanlar..
uzun zamandır uğramayan çok arkadaşımız var:(((

Geldim beeen :)) ama bugünde öğleden sonradoktora gidiciim o yüzden yokum.. Ama akşama doğru eve geçince girerim kesin..

ah canım bi ayarlayabilsek:)
Ankamall migros yerimiz kesin orası da.
henüz katılacak arkadaşlar yok ortada:((
:26::26::26::26::26::26::26:

MElike bugün işlerini hafifletip daha aktif olacaktı ama işler umduğu gibi gitmedi anlaşılan.
ZEZUN ve CANDYGIRLden de henüz bi haber yok.

Ben cmtsi geliyorum Allah'tan bişey çıkmazsa.. Saati söleyin yeter ;)
Polly sana özelden mailimi atayımda facede eklesene.. Tel vermek de lazım..

bayanlar ben almanyadan katiliyorum araniza,
burda yazilan cogu seyleri anlamiyorum,
2 li test
3 lü test,
seker yükleme falandi filandi,
bunlarin hicbirini burdaki doktor bana uygulamiyor,
1ayda bir idrar veriyorum birde kontrol oluyorum okadar,
2 hafta sonrada ilk defa bebegimin kalp atis hizini dinlicez,
neden bana size yapilan testler yapilmiyo:-(

canım benimkiler bebişlerime ciciler almışlar doğumdan önce onları getirmek için geliyor gidecek sonra doğumda tekrar gelecek tabiiki gelincede bebişlerimin odası eşyaları falan toparlanıp hazırlanacak onlarla uğraşacagız yanlız başıma hakından gelemezdim ben iyikide geliyor iyikide varr onlar olmasa Allah korusun ne yapardık bizler...

ay ne güzel ama senin işin çok zor ikisine birden yetişmen imkansız ve son ayların bize göre daha zor gecicek yanında biri olmalı geçen hastaneden dönerken otobüsde gördüm ikiz bebiş bir aylık yanında iki kişi daha vardı kadına yardım etmek için orda daha iyi anladım ikiz anneleri tek başına bir yere gidemez diye ve hemen aklıma siz geldiniz rabbim bize verdiği güçün sabrın iki katını sizlere versin

Back
X