- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.901
tamam gelde konuşalım biraz..iice daraldım ben..
Bendee..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gelde konuşalım biraz..iice daraldım ben..
Bendee..özledim seni hem de işler bu hafta çok yoğundu artık bi çıksam diye saate bakıorum inşallah öğleden soora çıkcam hemen
![]()
tospikimi görmeye gitcen
canımm yerim seni ben..çok merak edersen at bi mesaj şekerim:)
Canım geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun tekrardan:)ayyy ben sizin muhabbetinizi seviyim yaa nasıl güzel hatırlamışlar beni nasıl mutlu oldum coook tesekkür ederim benim düşünceli gzel yürekli arkadaşlarım kızım da tepicikleriyle tesekkür ediyo teyzeleerr:))
canım benim ben bugun yaptırdım ilk yüklemeyi taze taze aktariim bilgileri dedim devlet hastanesinde yaptırdıgım için sekeri dışardan alıp götürdüm 50 grlık glikoz aldım 1 TLye bi şişe de su aldım o da 50 Krş:)) neyse hastaneye gittik tabii deli gibi açımm önce kolumdan bi tüp kan alındı bide idrar verdim sonra kendim sekerimi yarım şişe suyuma karıstırıp bi dikişte içtim cok cok azcık midem bulandı ama tadından diil ac ac su içtiğimden:)) sonra 1 saat bekledim gittim bi tüp daha kan verdim sonra cıktım eve geldiiim bitti bu kadar sonuçları yarın alıcam insallah bi sıkıntımız yoktur gerçi nedense ben cok rahatım yaa annem yanımdaydı o bir saati aç karnına kantinde bekleyerek gecirdik ama bi de bana sorun "amaan yok bende şeker meker annem nolur şurdan bi tost yiyim" diyip durdum bugün hastanede zavallı annecim de "yok yavrum az kaldı sık dişini ben sana evde yaparım" diyo garibim ben aç bekledim diye o da aç aç bekledi çilekeş anam benim valla kızlar eşlerinizden falan derlenmişsiniz ya amaaan bırakın el oğlu diilmi varmı insanın anası gibisi canınızı cok sıkarlarsa analarını savunurlarsa falan atın analarının üstüne anaları baksın
hadi hayırlı olsun canım.. bana gittiğim doktor bir kere kıza benziyor dedi diye, ben hala etrafa söylemedim cinsiyeti:)) önümüzdeki hafta tekrar bi baktıracağımselam kızlar öğretmen arkadaşlarımın da öğretmenler gününü kutluyorum:)
tabi atanamayan tüm öğretmenlerin dee onlar bu günü biraz buruk geçiriyorlar çünküüü
gelelim bana cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş teyzeleriii![]()
Günaydın canım, ne güzel yaa annen geliyormuş yanına. bol bol hasret giderin. benim annem dolmuşla 40 dk mesafede oturuyo ama yine geldiğinde kalmasını çok istesemde kalmıyor, kalınacak zaman var diyip gidiyor. Evlenip gidince analrımızın kıymeti daha iyi anlaşılıyor.günaydın kızlarrr son iş günü aslında tatilden çok annem geliyor hafta sonu onun için çok mutluyum kalacak bir süre bende özlemiştimde çok iyi oldu bu valla bu iki gün geçmez artık bana![]()
ooohhh çok sevindim canım. Aramıza yeni katılan bi arkadaş var Nigoli, oda gelmeyi çok istiyor.. CANDYGIRL VE ZEZUNa da bi ulaşabilsek. özelden atıyorum hemen.Ben cmtsi geliyorum Allah'tan bişey çıkmazsa.. Saati söleyin yeter
Polly sana özelden mailimi atayımda facede eklesene.. Tel vermek de lazım..
Her ne sebep oluyorsa canını sıkmaya boşver canım, takmamaya çalışgünaydın kızlar..keyfim yok benim buaralar..onun için girmedim sohbetlerinize..bugün işede gitmedim zaten..oğlumla yatıyoruz evde..
Onu yarın görcem inşallah bi de şeker yüklemem yarın sabahBugün başka bi hastaneye gitcem hocayla konuşmaya.. Eşimin akrabasıymış ama devlet hastanesinde.. Onla bi görüşcem de olmadı doğuma ona gitcem hala karar veremedim zaten bu gidişle doktorlardan birinin kapısında doorcam kesin
![]()
bende evde doğurucam..artık öyle görünüyo
Ben devlet hastanesine sıcak bakmaya başladım.. Burda bi doktordan bahsetmiştim sana çok iyiymiş adam mart ayına randevu veriyo o kadar yoğun.. bi de özel hast. 750 tlye doğum yaptırıyo.. meğer bebek yoğun bakımı yokmuş.. 2-3 tane hastasını doğumhaneden devlete sevk etmiş.. kızlar forumda anlatmış da 9-10 gün yoğun bakımda kalmışlar hiç bi testi doğru dürüst yapmamış falan.. çok gözüm korktu devlet hastanesinde her imkan var yaa başlıcam valla bende devlette doorcam.. özelde kontrole devam..
günaydın kızlar,
bir gün kk ne girmeyince ,eskileri oturup okumak bayağı bi zaman alıyor. Bişeyde kaçırmak istemiyorum hepsini illa okuyacağım,off.
Bu arada 6 ayda 6-7 kg aldım iyi gidiyorum derken son 4 günde 2,5kg daha almışım nasıl oldu anlamadım.
günaydın kızlar,
bir gün kk ne girmeyince ,eskileri oturup okumak bayağı bi zaman alıyor. Bişeyde kaçırmak istemiyorum hepsini illa okuyacağım,off.
Bu arada 6 ayda 6-7 kg aldım iyi gidiyorum derken son 4 günde 2,5kg daha almışım nasıl oldu anlamadım.
senin adına çok sevindim, herkes devleti kötüler filan ama çoğu devlet hastaneside özellerden daha iyi bence.tabi istisnalar yok değil
devlet hastanelerinin alet teçhizatları filan diğerlerine göre daha iyi. daha çok doğum konusunda uzmanlaşmış ve tecrübe sahibi oluyorlar. Acil doğumlarda filan herkes nasıl müdahale edilmesi gerektiğini biliyor.
Birde sen hangi hastaneye gideceksin, gitmeye karar verirsen eğer??
bakarsın aynı hastanede aynı gün doğum yaparız:))))
ah onu bide ben anlasam.. Günlerdir boğazımı tutyorum, suya hücum ediyorum ama yine eklendi +1 kilo((
Canım valla görünen o.. En iyisi devlet hastaneleri.. Ben şimdi kontrollere Koru Hastanesine gidiyorum Ümit bey çok iyi bi doktor bi de devletten gelmiş.. Muş da başhekimlik falan yapmış memnunum bayaa.. Ama doğumu Atatürk hastanesinde düşünüyorum.. Orda da eşimin akrabası kadın doğumcuymuş bugün görüşcez bakalım.. tüm kuzenleri o doğum yaptırmış hepside memnun..
ayhhh benim içim daralıyo bu doktor hastane vs.den artık..benim devlet hast.deki yalan oldu..adam anne karnındaki özürlü çocuklara bakıyomuş..ameliyat falan ediyomuş..gene açıkta kaldım ben
gunaydın herkese. nasılsınız bayanlar. bugun bebısımı gorcem bende. darısı ozleyenlerın basına. ama oyle boyle gunler haftalar gecıyor. gıtgıde yaklasıyoruz kavusmaya.![]()
Hangisine gittin? iki tane devlet önerdi demiştin diğerine de git yaa lütfen(
çok iyi.. Atatürk hastanesinden herkes memnun duyduğum kadarıyla. eşime geçen sene varikosel teşhisi konmuştu ve özele gittiğimizde adam direk ameliyat demişti. Sonra tavsiye üzerine Atatürk hastanesine gittik tahlilleri yaptılar ve ameliyatlık bi durum görülmedi!! 6 ayda bir test veriyordu en son verdiğimizde baya baya bi artış görünce doktor, artık gerek yok dedi ki zaten bende hemen hamile kaldım:))) Şükürler olsun.Canım valla görünen o.. En iyisi devlet hastaneleri.. Ben şimdi kontrollere Koru Hastanesine gidiyorum Ümit bey çok iyi bi doktor bi de devletten gelmiş.. Muş da başhekimlik falan yapmış memnunum bayaa.. Ama doğumu Atatürk hastanesinde düşünüyorum.. Orda da eşimin akrabası kadın doğumcuymuş bugün görüşcez bakalım.. tüm kuzenleri o doğum yaptırmış hepside memnun..
sudur diycem ama 2,5kg birden su olmaz heralde![]()