• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr, bende doktordan geldim bebişim 28 cm 530gr cıktı, satıma göre biraz zayıf, dr. proteini arttır dedi.. onun dışında hersey gayet güzeldi ama tatlım hiç yuzunu dönmedi hep sırtı donuktu o kdr salladı dktor ama yok banamısın demedi:)
plesantam biraz assagıdaydı ama rahmi kaptmıyor 27. haftadan sonra yer değiştirir dedi bakalım inşallaaahhh benden haberler böylee

530 gram normal deılmı haftana gore buaksam bende gırıcem senınle aynı haftadayız benımkı kac gr cıkacak bakalım ??

25 haftalık hamileyim şeker yüklemesinden sonra tokluk şekerim düşük çıktı hipoglisemi varmış bide doktor çok kilo almışsın (10 kilo) deyince diyetisyene gidiym dedim diyetisyen ne yaptın sen olmaz bukadar dedi 2 haftalık bi diyet listesi verdi çarşamba başladım ama acaayip acıkıyorum napıcam ben =(( mideme kramp girio resmen diyetisyende bikaç kilo verdirelim sana önce sonra biraz esnetiriz belki listeni dedi ya arttırmazsa naparım ben bugün dayanamadım biraz bozdum çünkü dayanamadım =(( listemi yazayım sizce normal mi bu liste gerçi, son zamanlardada manyak gibi kilo almaya başlamıştım off aşşağı tükürsem bıyık yukarı tükrsem sakal =(( işte listem:

benimki de bu listenin öğlen ve akşam 1 kepçe çorbalı olanı canım, bende aç aç dolanıyorum , toplam 8 kilo aldığım ve çok az şekerim çıktığı için bu liste.

cnm şu çekmeli olan burada peşin 400 tl

orası neresi canım ?

sirke makinaya zarar vermezmiymişş
sabuntozu sağlıklı hemm diğper deterjanlarr gibi kıyafetlere zarar vermiyo rengini filan kaubettirmiyoo
aslında devamlı sabuntozu kullanmak lazımm
ben sıvı deterjan kullanıyodumm bitsin artık sabuntozu alıcamm

sirke makineye zarar vermiyormuş canım, birde deterjan olarak çamaşır sodası kullanılıyormuş, ve yaptığım araştırma sonucu kuaförlerin bu ürünleri çamaşır mak kullandığını beyazları bembeyaz çıkardığını öğrendim. çamaşır sodası suyun sertliğinide alıyormuş bu yüzden makinenin ömrünü uzatıyormuş... ben eve döneyim hem çamaşır hemde bulaşık mak için çamaşır sodası ve sirkeyi kullanacağım, sirkeyi su ve doğal kokular ile karıştırıp kullanıcam daha güzel koksunlar diye.

iyi akşamlar kızlar,
sonuçları temiz çıkanlar hayırlı olsun darısı başımıza
bende yarın sabah kontrole gidiyorum
bakalım bizim rüzgar oğlan ne durumda, kaç gram olmuş annesinin birtanesi :49:
bende şeker testi nasıl çıkacak merak ediyorum
yarın ayrıca fotoğrafçımızla görüşmeye gidiyorum, eğer anlaşabilirsek doğum fotoğrafçım jasmin traub olacak
bugün rüzgar oğluma bir sürü ciciler aldım akşam vaktim olursa ekleyeceğim
artık alışveriş hızımızı artırdık alacak listemi 3 aya böldüm bu ay itibariyle başlıyoruz kısmetse

benimki de bu listenin öğlen ve akşam 1 kepçe çorbalı olanı canım, bende aç aç dolanıyorum , toplam 8 kilo aldığım ve çok az şekerim çıktığı için bu liste.

orası neresi canım ?

sirke makineye zarar vermiyormuş canım, birde deterjan olarak çamaşır sodası kullanılıyormuş, ve yaptığım araştırma sonucu kuaförlerin bu ürünleri çamaşır mak kullandığını beyazları bembeyaz çıkardığını öğrendim. çamaşır sodası suyun sertliğinide alıyormuş bu yüzden makinenin ömrünü uzatıyormuş... ben eve döneyim hem çamaşır hemde bulaşık mak için çamaşır sodası ve sirkeyi kullanacağım, sirkeyi su ve doğal kokular ile karıştırıp kullanıcam daha güzel koksunlar diye.

ben çamaşır sodasını unutmuşum söylemeyi yanlış hatırlamıyosam çamaşır sodası ve sirke toz sabunda olur dedi hatta ben akşam beyazlarımı çamaşır sodasıyla bi yıkayayım kakao yağının lekesi atletlerden çıkmıyo deneyip size haber veririm . Yoksa artık Ayşe teyzenin ACE'sini kullanıcam.

530 gram normal deılmı haftana gore buaksam bende gırıcem senınle aynı haftadayız benımkı kac gr cıkacak bakalım ??

22w3d cıktım aslında 23w1d im. sanırım 600 grmlarda olması gerekiyordu, simdi proteine asılıcam bakalım bidahakine toparlicaz inşallah. sende dr.a gittikten sonra yazarsın canım

ben çamaşır sodasını unutmuşum söylemeyi yanlış hatırlamıyosam çamaşır sodası ve sirke toz sabunda olur dedi hatta ben akşam beyazlarımı çamaşır sodasıyla bi yıkayayım kakao yağının lekesi atletlerden çıkmıyo deneyip size haber veririm . Yoksa artık Ayşe teyzenin ACE'sini kullanıcam.

evet yetmezse eskilerden kalma beyaz sabunu rendeleyip koyun dedi deterjan gözüne bende haftaya yapcam pazara kadar halamdayım çünkü...

sonuçları bekliyoruz merakla cnım

6.20 gece detaylı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım hersey yolundadır umarım benım ıcın dua edın kızlarrr nolurr

ronya,neclase canım gözünüz aydın...kontroller iyi geçmiş..diğer kontrolü iyigeçen arkadaşlar gözünüz aydın...darısı yarın benim başıma inş...
bugün mimarlar odasında çalışan arkadaş kızımla bana sürpriz yaptı..bir evrakta sorun var gelebilir misin dedi..ben de gittim..sağolsun içeçeklerimizi hazırlamış kocaman paketle geldi..kızıma hastane çıkışı almış sağolsun..mutlu mesut döndük evimize...
ayy ne güzel yarın buluşuluyormuş..ankara mart anneleri..ben de yarı ankara annesi sayılırım..yarın orda olucam kontrol için..bi ara kaçıp baskın mı yapsak kızımla:52::1:şaka bir yana akşama döncez azcık ciciş alıcaz inşallah keyfimizi yerinde olursa..size tatlı buluşmalar ve sohbetler diliyorum

canımm çamaşır sodasını deterjan amaçlımı kullanıyosunn yani deterjan yerinemi geçiyo yoksa kireç çözücü olarakmı kullanılıyoo
kusura bakma h,ç bilmiyorum ama sağlıklı diye kullanmak istiyorumm

herkese slmmmmmm

ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)

cok sevindim cnm benimde teeee ayın 5.de yapılıcak umarım sorun çıkmaz hiç endişelebme bebiş detalıda gayet sorunsuz olucak.Allahın izni ile.

orası neresi canım ?

ay yazmayı unutmuşum ehuehue BURSAAA:kkk:

selam kızlarrr nasılsınız iyisiniz inş :) benim bgn ewhanımlığımın 2. günü.. çok acayip sıkıldım yat yat neree kadar :( yemek ypamıyorum ütüm war yapamıyorum,Allahtan annemm war 2 sk ötemde :) işyerinden geçmş olsun demek için(!) aradılar,işler çok yoğunmuş mesaiye kalıyolarmış,çok zor durumda kalmışşlar.. ben de dedim sağlıkla ilgili sorunları erteleme şansım yok maalesef, sonuçta sağlık.. geçmiş olsuna mı aradılar siteme mi annamadım ..keşke hiç aramasalardı moralim bozuldu kendimi suçlu mu hissetmeliyim yani..
Yarın sabah şeker yklemesi war 1 saatlik olanından :) gece saat kaçtan sonra bişi yiyip içmiorz ?? çoğunuz yaptırdınız tabi ben sona kalanlardanım.. bana dua edin kızlar olurmu? amma da yazdım ha:)

Yarın sabah şeker yklemesi war 1 saatlik olanından :) gece saat kaçtan sonra bişi yiyip içmiorz ?? çoğunuz yaptırdınız tabi ben sona kalanlardanım.. bana dua edin kızlar olurmu? amma da yazdım ha:)

Benimde yarın sabah ben 10dan sonra bişi yemicem yeter herhalde :p

ronya,neclase canım gözünüz aydın...kontroller iyi geçmiş..diğer kontrolü iyigeçen arkadaşlar gözünüz aydın...darısı yarın benim başıma inş...
bugün mimarlar odasında çalışan arkadaş kızımla bana sürpriz yaptı..bir evrakta sorun var gelebilir misin dedi..ben de gittim..sağolsun içeçeklerimizi hazırlamış kocaman paketle geldi..kızıma hastane çıkışı almış sağolsun..mutlu mesut döndük evimize...
ayy ne güzel yarın buluşuluyormuş..ankara mart anneleri..ben de yarı ankara annesi sayılırım..yarın orda olucam kontrol için..bi ara kaçıp baskın mı yapsak kızımla:52::1:şaka bir yana akşama döncez azcık ciciş alıcaz inşallah keyfimizi yerinde olursa..size tatlı buluşmalar ve sohbetler diliyorum

lifecımm darısı başına inşallah
yarın güzel haberlerle geleceksin Rabbimin izniyle

selam kızlarrr nasılsınız iyisiniz inş :) benim bgn ewhanımlığımın 2. günü.. çok acayip sıkıldım yat yat neree kadar :( yemek ypamıyorum ütüm war yapamıyorum,Allahtan annemm war 2 sk ötemde :) işyerinden geçmş olsun demek için(!) aradılar,işler çok yoğunmuş mesaiye kalıyolarmış,çok zor durumda kalmışşlar.. ben de dedim sağlıkla ilgili sorunları erteleme şansım yok maalesef, sonuçta sağlık.. geçmiş olsuna mı aradılar siteme mi annamadım ..keşke hiç aramasalardı moralim bozuldu kendimi suçlu mu hissetmeliyim yani..

senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiçbirşey olamaz hiççççççççç takma kafana ohhh sere serpe yat iş yerlerinde klastir böle şeyler onlar kendilerini düşündükleri için senin durumunu hiçe sayarlar salla gitsin cnm...

Back
X