- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.101
Herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.Ben de evime gidiyim artık.Karnım acıkmaya başladı.Pazartesi görüşürüz artık.Kendinize iyi bakın kızlar.
iyi akşamlar iyi tatiller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.Ben de evime gidiyim artık.Karnım acıkmaya başladı.Pazartesi görüşürüz artık.Kendinize iyi bakın kızlar.
gözün aydın cnm darısı bizim başımızaaa
selam kızlarr, bende doktordan geldim bebişim 28 cm 530gr cıktı, satıma göre biraz zayıf, dr. proteini arttır dedi.. onun dışında hersey gayet güzeldi ama tatlım hiç yuzunu dönmedi hep sırtı donuktu o kdr salladı dktor ama yok banamısın demedi:)
plesantam biraz assagıdaydı ama rahmi kaptmıyor 27. haftadan sonra yer değiştirir dedi bakalım inşallaaahhh benden haberler böylee
25 haftalık hamileyim şeker yüklemesinden sonra tokluk şekerim düşük çıktı hipoglisemi varmış bide doktor çok kilo almışsın (10 kilo) deyince diyetisyene gidiym dedim diyetisyen ne yaptın sen olmaz bukadar dedi 2 haftalık bi diyet listesi verdi çarşamba başladım ama acaayip acıkıyorum napıcam ben =(( mideme kramp girio resmen diyetisyende bikaç kilo verdirelim sana önce sonra biraz esnetiriz belki listeni dedi ya arttırmazsa naparım ben bugün dayanamadım biraz bozdum çünkü dayanamadım =(( listemi yazayım sizce normal mi bu liste gerçi, son zamanlardada manyak gibi kilo almaya başlamıştım off aşşağı tükürsem bıyık yukarı tükrsem sakal =(( işte listem:
cnm şu çekmeli olan burada peşin 400 tl
sirke makinaya zarar vermezmiymişş
sabuntozu sağlıklı hemm diğper deterjanlarr gibi kıyafetlere zarar vermiyo rengini filan kaubettirmiyoo
aslında devamlı sabuntozu kullanmak lazımm
ben sıvı deterjan kullanıyodumm bitsin artık sabuntozu alıcamm
benimki de bu listenin öğlen ve akşam 1 kepçe çorbalı olanı canım, bende aç aç dolanıyorum , toplam 8 kilo aldığım ve çok az şekerim çıktığı için bu liste.
orası neresi canım ?
sirke makineye zarar vermiyormuş canım, birde deterjan olarak çamaşır sodası kullanılıyormuş, ve yaptığım araştırma sonucu kuaförlerin bu ürünleri çamaşır mak kullandığını beyazları bembeyaz çıkardığını öğrendim. çamaşır sodası suyun sertliğinide alıyormuş bu yüzden makinenin ömrünü uzatıyormuş... ben eve döneyim hem çamaşır hemde bulaşık mak için çamaşır sodası ve sirkeyi kullanacağım, sirkeyi su ve doğal kokular ile karıştırıp kullanıcam daha güzel koksunlar diye.
530 gram normal deılmı haftana gore buaksam bende gırıcem senınle aynı haftadayız benımkı kac gr cıkacak bakalım ??
ben çamaşır sodasını unutmuşum söylemeyi yanlış hatırlamıyosam çamaşır sodası ve sirke toz sabunda olur dedi hatta ben akşam beyazlarımı çamaşır sodasıyla bi yıkayayım kakao yağının lekesi atletlerden çıkmıyo deneyip size haber veririm . Yoksa artık Ayşe teyzenin ACE'sini kullanıcam.
ben çamaşır sodasını unutmuşum söylemeyi yanlış hatırlamıyosam çamaşır sodası ve sirke toz sabunda olur dedi hatta ben akşam beyazlarımı çamaşır sodasıyla bi yıkayayım kakao yağının lekesi atletlerden çıkmıyo deneyip size haber veririm . Yoksa artık Ayşe teyzenin ACE'sini kullanıcam.
herkese slmmmmmm
ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)
benimki de bu listenin öğlen ve akşam 1 kepçe çorbalı olanı canım, bende aç aç dolanıyorum , toplam 8 kilo aldığım ve çok az şekerim çıktığı için bu liste.
orası neresi canım ?
ay yazmayı unutmuşum ehuehue BURSAAA![]()
Yarın sabah şeker yklemesi war 1 saatlik olanından :) gece saat kaçtan sonra bişi yiyip içmiorz ?? çoğunuz yaptırdınız tabi ben sona kalanlardanım.. bana dua edin kızlar olurmu? amma da yazdım ha:)
Benimde yarın sabah ben 10dan sonra bişi yemicem yeter herhalde![]()
bana 6 saat aclık bıle yeter sız hamılesınız zorlamayın dedıler
bana 6 saat aclık bıle yeter sız hamılesınız zorlamayın dedıler
ronya,neclase canım gözünüz aydın...kontroller iyi geçmiş..diğer kontrolü iyigeçen arkadaşlar gözünüz aydın...darısı yarın benim başıma inş...
bugün mimarlar odasında çalışan arkadaş kızımla bana sürpriz yaptı..bir evrakta sorun var gelebilir misin dedi..ben de gittim..sağolsun içeçeklerimizi hazırlamış kocaman paketle geldi..kızıma hastane çıkışı almış sağolsun..mutlu mesut döndük evimize...
ayy ne güzel yarın buluşuluyormuş..ankara mart anneleri..ben de yarı ankara annesi sayılırım..yarın orda olucam kontrol için..bi ara kaçıp baskın mı yapsak kızımlaşaka bir yana akşama döncez azcık ciciş alıcaz inşallah keyfimizi yerinde olursa..size tatlı buluşmalar ve sohbetler diliyorum
selam kızlarrr nasılsınız iyisiniz inş :) benim bgn ewhanımlığımın 2. günü.. çok acayip sıkıldım yat yat neree kadaryemek ypamıyorum ütüm war yapamıyorum,Allahtan annemm war 2 sk ötemde :) işyerinden geçmş olsun demek için(!) aradılar,işler çok yoğunmuş mesaiye kalıyolarmış,çok zor durumda kalmışşlar.. ben de dedim sağlıkla ilgili sorunları erteleme şansım yok maalesef, sonuçta sağlık.. geçmiş olsuna mı aradılar siteme mi annamadım ..keşke hiç aramasalardı moralim bozuldu kendimi suçlu mu hissetmeliyim yani..
Yarın sabah şeker yklemesi war 1 saatlik olanından :) gece saat kaçtan sonra bişi yiyip içmiorz ?? çoğunuz yaptırdınız tabi ben sona kalanlardanım.. bana dua edin kızlar olurmu? amma da yazdım ha:)