• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ceyda83 mide şikayetine çözüm buldunmu bilmiyorum canım ama rennie duo kullanıyorum ben reflü ve bulantıya iyi geliyo prospektüsünde gebelikte kullanımında sakınca yoktur yazıyordu son gidişimde ben 2 kutu istemiştim dr.um 3 kutu yazdı yinede zorda kalmadıkça içmemeye çalışıyorum
benim sabah bulantılarım hala devam ediyo ona zofran zydys diye bi dilüstü tablat yazdı ama onun prospektüsünde zararlı yazdığı için ilk aylarda çok az kullandım

aşımı oldum geldim kızlar malum kolumu oynatamıyorum bilem:((
bide bgn çok kötü gecti sabahtan beri kusmaktan gözümü açamaz oldum,ilaçla duruyorum şu an
23.haftamızda olmamıza ragmen ne yazıkki hala bulantılarım kusmalarım gecmedi:((

senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiçbirşey olamaz hiççççççççç takma kafana ohhh sere serpe yat iş yerlerinde klastir böle şeyler onlar kendilerini düşündükleri için senin durumunu hiçe sayarlar salla gitsin cnm...

bende öyle düşnüyorum cnm benim oğlumun sağlığı herşeyden mühimdir benim için. sadece biraz moralim bozuldu çok hassaslaştım bu aralar..

bu arada göbüşkolara bayıldım benimde çıktı baya ama sabahları otobüste hala yer vermiyolar :20::20:kaban giyince belli olmuyo saklanıyo göbüşüm:49::49:

aşımı oldum geldim kızlar malum kolumu oynatamıyorum bilem:((
bide bgn çok kötü gecti sabahtan beri kusmaktan gözümü açamaz oldum,ilaçla duruyorum şu an
23.haftamızda olmamıza ragmen ne yazıkki hala bulantılarım kusmalarım gecmedi:((

canım bende dün oldumm
hala kolum ağrıyor :(

herkese slmmmmmm

ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)

canım ne güzel çıkmamış
benimde en büyük korkum şekerin çıkması
hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim bu hamileleğimde
umarım benimde çıkmaz

canımm çamaşır sodasını deterjan amaçlımı kullanıyosunn yani deterjan yerinemi geçiyo yoksa kireç çözücü olarakmı kullanılıyoo
kusura bakma h,ç bilmiyorum ama sağlıklı diye kullanmak istiyorumm

bende ilk defa kullanıcam ama deterjan yerine kullanılacakmış yumuşatıcı yerinede sirke

Dailymotion - GÜLBEN - Erkan Şamcı'dan Doğal Temizlik Malzemesi Tarifleri 2.Bölüm 26.05.11 - Kadınca Kanalı

bak bu linkte anlatıyo dinle istersen

canımm çamaşır sodasını deterjan amaçlımı kullanıyosunn yani deterjan yerinemi geçiyo yoksa kireç çözücü olarakmı kullanılıyoo
kusura bakma h,ç bilmiyorum ama sağlıklı diye kullanmak istiyorumm

deterjan aynı zamanda kireç sökücü olmuş oluyor, yani deterjan gözüne çamaşır sodası koyuyorsun kullanmak istersende yumuşatıcı gözüne sirkeli su koyuyorsun eğer evde kokulu aromatik yağlardan varsa birde ondan birkaç damla koyuyorsun yıkıyormuşsun öyle anlattı tv deki adam

kızlar 3 kişi kalmışız ben işten çıkıp eşimin dükkana geldim yemek yedikten sonra eve gidip çamaşır yıkıcam şimdi gidiyimde ç.sodasını alıyım size iyi sohbetler

kızlarr netten çok araştırdım çamaşır sodasını ve sabun tozunu
kesinlikle en sağlıklısı özellikle tüll gibi beyazların temizliğinde beraber çok işe yarıyo
ancak makinada kullanırken dikkat etmek lazımm hatta önce sıcak suda çözüp makinaya öyle atılmalı zira çözülmezse makinayı tıkayıp bozabiliyomuşş
suyun sıcaklığı önemli yani
ayrıca çamaşır sodası kirli paslı yüzeylerde lavabo banyo filan çok güzel sonuçlar sağlıyomuşş
üniversitede okyrken çok deterjana para vermek istemiyodukk beyaz sabunu sıcak suda köpürtüp banyo lavabo filan onla ovardık pırıl pırıl pırıl olurduu
sabuntozu çamaşır sodası ve sirke tüm ev temizliğinde yeterli oluyomuşş deterjanlarr boşuna para ve doğaya herşeye zarar veriyomuşş
kesinlikle artık deterjan kullanmıcamm
her yazz halılarımı arap sabunu ile yıkardım tertemiz olur hiç yıkamaya vermedimm yumuşacık olurr kayınvalidemm kıskanıyo
kendii yıkaöaya veriyoo memnun değilmişş ben kendim yıkıyorumm gördüü bayıldıı halılarımın temizliğinee
bikaç kezz kendininkileride yıkatmak istedi ama kulak vermediimm
geçen sene elti kıyamışş halılarını kayınvalidenin domestos çamaşır suyuyla yıkamışş :1: halılarda renk filan kalmamışş

Back
X