• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar

eve yeni geldim sayılır
şimdi rezene çayımı yaptım oturdum
bilgisayarın başına
geçmişi okuyayım dedim

neler yapmışsınız ne haberler var bi bakim

Hoşgeldin canım.

yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.
hatta ayaklarımın altı falakaya yatırılılmış gibi bir acı var. dün gece saat 2.30 da eve girdim. ayakkabılarımda o zaman ayağımdan çıktı tabii. acaba şişliğim varda ondan mı ezildi ayaklarımın altı ve acıyor?
nerden anlarım su topladığını??

Ben de çok kilo alanlardanım ama birden almadım sadece 8 olunca panik oldum, yoksa ilk haftalardan beri düzenli olarak aldım ben:(

CAnım parmağınla bastır ayağına rengi değişiyor bir beyazlık geliyorsa, ödem olmuştur, bu dönemlerde çok normal, benim de oluyor akşamları, bol su içmek lazım ödemi kolay atmak için. Bir de kabak yemekleri iyi geliyor.

elim falan şiş değil onu anlıyorum ama galiba ayaklarım şişmiş...çok sağol canım. doktorluk ettin bana:) iyi geceler

balık yağı hapı kullanacak olan arkadaşlar..piyasada bir sürü marka var.fakat benimde duyduğum araştırdığım ve kullandığım gnc markalı balık hapı.balığın gövdesinden elde edi
len yağ olması gerekiyor.piyasadaki bazı haplarda karaciğerinden yapılıyo buda çok zararlı..balık yağı hapı kilo aldıran birşey değil..bende kilo alıyorum güzel ama balık hapından olduğunu düşünmüyorum.zaten doktorda aldırmaz dedi.elevit vitamin kilo aldırıyo baya..özellikle son 3 ay ve doğumdan sonraki 12 hafta bebeğin beyin gelişiminin en yüksek olduğu zamanlar özellikle bu zamanlarda omega-3 almak çok faydalı..benimde gnc bitmek üzere tekrar alcam.günde 1 kapsül içiyorum yemeklerden sonra..

ben şimdilik balık ve ceviz yiyorum omega için kilosu hep ilerde oğlumun ama boyu kısa çıkıyor neden anlamadım:50:
bir de kızlar bu bahsettiğiniz çamaşır sodası nerde satılıyor acaba:44:

günaydınnn kızlarrr,,,

bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):):nazar::nazar::nazar:

nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar nasılsınızz ??? hafta sonuu ve tatilll yupppiiiiiiiiii

günaydınnn kızlarrr,,,

bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):):nazar::nazar::nazar:

nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........:emir_bebek::emir_bebek:

maşallahhh canımmm bundan sonrada hiç problem yaşamadan sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine..

sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.

Ya bir de kızlar benim sol göz kapağım seğiriyor bu günlerde sürekli, araştırdım potasyum eksikliğindemiş, magnezyum takviyesi falan mı almam gerekiyor, sizde oluyor mu böyle birşey.

GunaYdin guzel annelerr
Bana drum ilk basta silgar onega3 vermisti hep agzima geliyordu ictikten sonra onun uzerine sadece hamileler icin olan birtane var bulmasi zir bazi seckin eczanelerde satiliyor dedi nordic naturels prenate dha adinda hakkten cok zor buldum ama hic agzima gelmiyor tadi bide sadece hamilelere ozelmis oyle yaziyor

günaydınnn kızlarrr,,,

günaydıııınnn....
oh oh maşallah size:nazar::nazar: darıısı bizlerin başına canım
ama bebişimi özlerim görmek isterim demedinmi:52::52:

Hoşgeldin canım.

Ben de çok kilo alanlardanım ama birden almadım sadece 8 olunca panik oldum, yoksa ilk haftalardan beri düzenli olarak aldım ben:(

Kilo konusu benimde canimi sikiyor dun itibaiyle 7 oldu bu ay 2.5almisim:( sekerim cikmadi allahtan neyse dr nolucak tabii alicaksin 7kg 6 ayda nirmal dedi icim rahatladi bi parca ama bidahaki gelisine 1ay sonra max1.5-2 kg almis olmalisin normali budur dedi..

günaydınnn kızlarrr,,,

Gunaydin canim
Masalllaaah super cok sevindim:):nazar:

Günaydın kızlar nasılsınızz ??? hafta sonuu ve tatilll yupppiiiiiiiiii

maşallahhh canımmm bundan sonrada hiç problem yaşamadan sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine..

günaydıııınnn....
oh oh maşallah size:nazar::nazar: darıısı bizlerin başına canım
ama bebişimi özlerim görmek isterim demedinmi:52::52:

Gunaydin canim
Masalllaaah super cok sevindim:):nazar:

cok tesekkur ederım kızlarrr darısı hepınızın basına ınsallah.
o heyecanla sormayı unuttum doktora valla bundan sonra test mest bişey varmı başka ya ??

kızlarr netten çok araştırdım çamaşır sodasını ve sabun tozunu
kesinlikle en sağlıklısı özellikle tüll gibi beyazların temizliğinde beraber çok işe yarıyo
ancak makinada kullanırken dikkat etmek lazımm hatta önce sıcak suda çözüp makinaya öyle atılmalı zira çözülmezse makinayı tıkayıp bozabiliyomuşş
suyun sıcaklığı önemli yani
ayrıca çamaşır sodası kirli paslı yüzeylerde lavabo banyo filan çok güzel sonuçlar sağlıyomuşş
üniversitede okyrken çok deterjana para vermek istemiyodukk beyaz sabunu sıcak suda köpürtüp banyo lavabo filan onla ovardık pırıl pırıl pırıl olurduu
sabuntozu çamaşır sodası ve sirke tüm ev temizliğinde yeterli oluyomuşş deterjanlarr boşuna para ve doğaya herşeye zarar veriyomuşş
kesinlikle artık deterjan kullanmıcamm
her yazz halılarımı arap sabunu ile yıkardım tertemiz olur hiç yıkamaya vermedimm yumuşacık olurr kayınvalidemm kıskanıyo
kendii yıkaöaya veriyoo memnun değilmişş ben kendim yıkıyorumm gördüü bayıldıı halılarımın temizliğinee
bikaç kezz kendininkileride yıkatmak istedi ama kulak vermediimm
geçen sene elti kıyamışş halılarını kayınvalidenin domestos çamaşır suyuyla yıkamışş :1: halılarda renk filan kalmamışş

ben dün yıkadım çamaşır sodasıyla ama yine lekeler kakao lekeleri çıkmadı deterjanda çıkarmamıştı zaten bugünde renklileri yıkıcam bakalım sonuç ne olacak birde bu çamaşır sodası toz zaten deterjandan bile küçük yine mi suda çözmek lazım acaba

ya kızlar üzmeyin beni yaaaaaaaaaaaaa
ben 23+5 de gittiğimde 535 gramdı ne yani benim ki çırpımı olacak babası tosunum diye seviyor ama neyse allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin

şimdiden kilosuna çok takılma eğer çok küçük olsaydı doktor söylerdi zaten son aylarda o kadar hızlı kilo alacakki sen bile şaşıracaksın bizim 22+6 te 480 gr dı dün 24+5 741 gr olmuş banada çok kilolu gibi geldi bizim bebek

günaydınnn kızlarrr,,,

canım gözün aydın artık bundan sonra tahliller falan bitti rahatladık artık doğuma hazırlanma zamanı yavaş yavaş geldi .

canım gözün aydın artık bundan sonra tahliller falan bitti rahatladık artık doğuma hazırlanma zamanı yavaş yavaş geldi .

saol cnm... bende onu merak edıyodum bundan sonra test mest varmı baska bısey dıye. dun doktordan heyecanla cıkınca sormayı unuttum artık. sadece doktor 1 ay sonra gel dedı ondan sonra 15te bır gelmeye baslıcaksın dedı.

Back
X