- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.181
günaydın herkeseeeee
sanada gunaydınnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkeseeeee
saol cnm... bende onu merak edıyodum bundan sonra test mest varmı baska bısey dıye. dun doktordan heyecanla cıkınca sormayı unuttum artık. sadece doktor 1 ay sonra gel dedı ondan sonra 15te bır gelmeye baslıcaksın dedı.
evt aynı şeyleri bana söyledi ocaktan itibaren 15 günde bir geliceksin nst ye bağlıcaz dedi. bundan sonra pek tahlil yok dedi belki gerekli görülürse idrar kan tahlili isterler ama genel olarak yapılacak bişey yok bildiğim kadarıyla
günaydın herkeseeeee
gıttıkce mutlu sona yaklasıyoruz galıba :):)
çok sabırsızlanıyorum gunler cabucak gecsın ıstıyorum dıger annelerın dogum hıkayelerını okudukca...
herkese günaydınnnnn anneciklerrrrrrrrrrr
evt bende çabuk geçsin günler diyorum bi yandan da korkuyorum nasıl olcak napıcaaz diye ocak 15 ten sonra raporumu alıcam artık tamamen bebeğime odaklanıcam şimdiden heyecanlanıyorum
bebeğimin varlığını içimde yaşamak ayrı güzeldi ama onu kucağımda olduğunu hayal etmek yüzünü görmek herhalde bu yaşadığımın iki katı mutluluk vericek bana
inan bende sabahları işe gelecegimde sürünerek kalkıyorum yataktan çok zor oluyor anlıyorum senii
şimdiden kilosuna çok takılma eğer çok küçük olsaydı doktor söylerdi zaten son aylarda o kadar hızlı kilo alacakki sen bile şaşıracaksın bizim 22+6 te 480 gr dı dün 24+5 741 gr olmuş banada çok kilolu gibi geldi bizim bebek
günaydınnn kızlarrr,,,
bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):)
nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........![]()
32. haftada verıyodular rapor dimi ?
Ohh ohhh çok sevindim çokkk:)Aldın mı cd ve fotosunu kuzunun?
evt 32. hafta veriyolar fazladan çalışmak istersen çalışabilir raporu alıyormuşsun ama benim öyle bi niyetim yok şimdi bile zor geliyorum işe