• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berkerdemcim bebeğin ve sen umarım iyisinizdir...
dinlenmek iyi gelmiş geçenlerde yazmıştın. çok sevindim canım...
kendini yorma...

Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bu arada bu siteye sat tarihini yazın bebeğin hafta hafta tahmini kilosunu hesaplama var...

sağol canım biz çok iyiizz ama yatmaktan sıkıldım en sevmedim şey evde yatmak kızım için mücadeleye devam pazartesi dr kontrole gitçem ozaman daha iyi olurum inşallahh

evt canım kan yapıyo diye pekmeze yüklenme annemde babama yedirmişti pekmez sonra şeker yüksek çıkınca doktor yasakladı hala kızmızı üzümler var onları ye kan yapıcı sebze meyveleri araştır onlardan ye bir şeker illetiyle uğraşma

Canım o kadar korkma, şeker çıksa da doktorlar diyetle falan düşürüyorlar. Hem bak benim ablam günde 5-6 tane browni yerdi onda şeker falan çıkmadı. Görümcem hiç yemezdi onda çıktı. Ama onun da ilk testte çıktı diğerlerinde düştü.

Çıkması yediklerinle çok alakalı olmayabiliyor, hem ilkinde çıksa bile dönemsel bişey olabiliyor, denge altına alınıyor hemen.

İnşallah çıkmaz canım, iyi düşün. Şeker moralden de etkilenebilen birşey.

Teskkur ederım arkadslr kırmızı uzum yıorum kuru uzum ama ondnda korkuorum:))) herseyden korkar oldum bu annelık gercktn degsık bı duyguymus anne olnca anlarsın lafı dogruymus:)))) o mınk tavsanımm ıyı olsn dıye elmden gelenı yapmaya calısıorum ınsallah problem cıkmaz hakkmızda hayırlısı:))

canım ben rennie dou şurup içiyorum coook cok rahat ettim hani taleti ciğnesen de çözülmesini falan bekliyosun ya etki etmesi için şurup öle diil anında kesiyo bi ferahlıyosun bi ferahlıyosunki sorma hem prospektüste yazıyo hem de doktor korkmadan içebilirsin sadece mide asitini suya ceviriyo bebekle hiç alakası yok dedi umarım sana da faydası olur kuzum...

hiç takma güzelim ya bende aynı durumdayım 6 ayda 7 kilo aldım doktorum gayet memnun tabiiki alıcaksın dedi aynı seninki gibi zeten bundan sonra haftada 2-3 kiloya kadar alman normal sen özel bişi yapma bünyeni farklılastırmaya calışma o otomatik olarak en normalini yapıcaktır dedi öle rahatladımki ee bebişimde de bi sorun yoksa ne kasıcam yaa dedim:))

canımmm hiç engelleme meyve acısından kendini benim doktor dediki meyveden sonra bi bardak ılık süt iç şeker emiimini ve kiloya dönüşümünü engellermiş hem de aşırı tok tutarmış sürekli bişiler yeme isteğini de köreltirmiş ben denedim ay bi işe yaradı anlatamam 3 haftadır kilo almıyorum ben azmanlaşan iştahım da duruldu kızım de sevio meyveyi o tepiştikçe ben yiyorum bi de süt ohhh boyu kilosu önde gidiyo yavrumun sen de dene bacım bak faydası acayip...

Yaa ne bılıyım o masum sandıgnz meyvelerden cok seker alabılrsınz gıbı seyler okuorum yada duyuorum doktorlardan tedırgın oldm bende daha eksı ve seker oranı dusuk meyvelerle kendımı avutuorum helkı portkl ve suyundn uzak dur denıo neysekı yıllrdr mıde problemım yuzunden portakal aklıma bıle gelmıo:))) ama onerdıgn yontem cok ıyıymıs gercktn denıcem bende manasızca bıseylere saldırıorum ıste ozamn aklmdn gecırıorum dıorum acaba sekerımmı cıkıo nıe durmadn bıseyler arıorum:26: Bakalım bekleylm ve gorelm sunun surasında bıdahakı haftaya gıdıcem kısmetse o mınk tosunumuda gorcek en guzelı o :))))

alışverişten geldik arkadaşlar :)

kızımın artık yatağı,yorganı, uyku seti, cibinliği ,perdesi,küveti,kovası vs vs herşeyi varrrr :)

bizim yatak odamız için beşik,emzirme minderi ve avizesi dışında alacak birşey kalmadı , avizeside belli gelince haber verecekler gidip alacağım...

tüm tekstil funna babynin bir seti şeklinde, diğer malzemelerde sevi bebe babamız daha görmedi seyahatte yarın gelince görecek umarım beğenir :)))

alışverişten geldik arkadaşlar :)

kızımın artık yatağı,yorganı, uyku seti, cibinliği ,perdesi,küveti,kovası vs vs herşeyi varrrr :)

bizim yatak odamız için beşik,emzirme minderi ve avizesi dışında alacak birşey kalmadı , avizeside belli gelince haber verecekler gidip alacağım...

tüm tekstil funna babynin bir seti şeklinde, diğer malzemelerde sevi bebe babamız daha görmedi seyahatte yarın gelince görecek umarım beğenir :)))

Ohhhh Gule gule kullansın mınık kusun:)) ben hala oturuorum valla sankı hıc dogmıckms gıbı oda bakım barı yavastan:)) ama aramzdakı 3 haftayıda hesba katarsak cokta gec kalmıs sayılmam dıye dusunuorum:))) gecen gırdıgmde odasının resımlerınede baktım cok guzel olms ellerıne saglk saglkla ve huzrla buyusun ınsallah.

kızlar yaa aşırı derecede grip oluyorum galiba günlerdir dökülüyorum ne kada şifalı sey varsa denedim dinlendim terlemeye calıştım falan ama yok fayda etmedi bogazım iyice şişti ateş de basıyo ara ara öle cok yükselmiyo ama cok halsizlestim ilaç da kullanamıyoruz ya bu vitaminli seylerin dışında minoset falan içsem zararı olurmu kullanan vardı sanki ama tam hatırlayamadım...yardım edin nolur sırf bebeğim için korkuyorum yoksa ben cekerim önemli diil:(

kızlar yaa aşırı derecede grip oluyorum galiba günlerdir dökülüyorum ne kada şifalı sey varsa denedim dinlendim terlemeye calıştım falan ama yok fayda etmedi bogazım iyice şişti ateş de basıyo ara ara öle cok yükselmiyo ama cok halsizlestim ilaç da kullanamıyoruz ya bu vitaminli seylerin dışında minoset falan içsem zararı olurmu kullanan vardı sanki ama tam hatırlayamadım...yardım edin nolur sırf bebeğim için korkuyorum yoksa ben cekerim önemli diil:(

Gecmıs olsun canım. Mınoset kullanılıo dıye bılıorum ama o agrı kesıcı degılmı ates dusurucu etkısıde vardır heralde nar suyu ıc bıde zencefıl ve ıhlamur tarzı seyler ve bogazında batma sısme vs varsa lımonla tuzu gargara yap en ıyı o dındırıo onu bende 2 ay once grıp olmstum bunlrla atlattım ama uzun zamandr ne denedysm gecmedı dıosun ıstersen bı doktra gıt?

Ohhhh Gule gule kullansın mınık kusun:)) ben hala oturuorum valla sankı hıc dogmıckms gıbı oda bakım barı yavastan:)) ama aramzdakı 3 haftayıda hesba katarsak cokta gec kalmıs sayılmam dıye dusunuorum:))) gecen gırdıgmde odasının resımlerınede baktım cok guzel olms ellerıne saglk saglkla ve huzrla buyusun ınsallah.

teşekkür ederim canım, ben ne olur ne olmaz diyerek biliyorsun erken doğum mevzusu idrar yolu iltihabı yüzünden, hazırlamaya başladık öyle şimdi bir baktım ki bitmiş alınacaklar :)

aldığım uyku seti funna baby markasının canım uyku setinin ayrıca cibinlik perde ve avizeside vardı onları aldım, erkek bebekler için olan modellerde hoşuma gitti benim bak mutlaka,

Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa

ben taffy baby mağazasından aldım Online Bebek Marketiniz Taffy Baby| tüm uyku setlerini açık olarak mobilyanın içinde görebiliyorsun ve bebek odası takımlarıda güzeldi alışveriş için gezinirken mobilya ve bebek arabasıda dahil oraya mutlaka uğrayım, ben şuan büyükçekmecede halamdayım o yüzden avcılar mağazasından aldım e-bebek mağazası gibi katlı ve çok ürün çeşidi olan bir mağaza imiş.

Gecmıs olsun canım. Mınoset kullanılıo dıye bılıorum ama o agrı kesıcı degılmı ates dusurucu etkısıde vardır heralde nar suyu ıc bıde zencefıl ve ıhlamur tarzı seyler ve bogazında batma sısme vs varsa lımonla tuzu gargara yap en ıyı o dındırıo onu bende 2 ay once grıp olmstum bunlrla atlattım ama uzun zamandr ne denedysm gecmedı dıosun ıstersen bı doktra gıt?

canım sorma ya gittim gecen hafta doktora bi burun spreyiyle minoset verdi korkma günde 3 tane iç dedi ama ben korktum işte hani kullanan varmı tecrübeyle sabitmi ki diye bi sizleri soriim istedim ahh ah ne denediysem yaramadı işe kuzum o zencefil bal nar suyu falan hepsini yaptım ama sadece o gece ii oluyorum ertesi gün işten gelince yine dökülmeye baslıyorum dur bide şu senin gargarayı yapiim çünkü bogazım aynı anlattığın gibi gitigide de kötü oluyo bakiim bide onu deneyim napiim...

teşekkür ederim canım, ben ne olur ne olmaz diyerek biliyorsun erken doğum mevzusu idrar yolu iltihabı yüzünden, hazırlamaya başladık öyle şimdi bir baktım ki bitmiş alınacaklar :)

aldığım uyku seti funna baby markasının canım uyku setinin ayrıca cibinlik perde ve avizeside vardı onları aldım, erkek bebekler için olan modellerde hoşuma gitti benim bak mutlaka,

ben taffy baby mağazasından aldım Online Bebek Marketiniz Taffy Baby| tüm uyku setlerini açık olarak mobilyanın içinde görebiliyorsun ve bebek odası takımlarıda güzeldi alışveriş için gezinirken mobilya ve bebek arabasıda dahil oraya mutlaka uğrayım, ben şuan büyükçekmecede halamdayım o yüzden avcılar mağazasından aldım e-bebek mağazası gibi katlı ve çok ürün çeşidi olan bir mağaza imiş.

Bı gıdemedm su meshur cok katlı ebebk magzasına:)) sen halandasın avcılar subesı dıosun baska subelerı nerelerde? ben hıc bılmem o tarflrı anne olmadan kaybolmak ıstemıorum:)))) yavastan bende bakmak ıstıorum artık yoksa hepsı ustuste bınecek dogmda ustune tertemız olcaz sonra:)))

canım öncelikle çok geçmiş olsun
bende bir iki ay önce aynı senin gibi olmuştum
ateşim çıkmıştı benim ve parol içtim sende bir tane içebilirsin
bol bol su meyve ve çorba iç özellikle tavuk suyu çorba soğuk algınlığına birebir
canım faranjiti olanlara asitli çok sıcak çok soğuk yasak boğazın tahriş olabilir
ama ateşin çıkarsa muhakkak parol al bebeğe ateşin dah açok zararı olur
bu arada doktorum 39 dan sonra ateş tehlikeli demişti
şimdi ateşim var bebeğime bir şey olur diye telaşlanma
inşallah yakın zamanda şifa bulursun
canım unutmadan öksürüğün varsa ballı ılık süt çok rahatlatıyor

canım sorma ya gittim gecen hafta doktora bi burun spreyiyle minoset verdi korkma günde 3 tane iç dedi ama ben korktum işte hani kullanan varmı tecrübeyle sabitmi ki diye bi sizleri soriim istedim ahh ah ne denediysem yaramadı işe kuzum o zencefil bal nar suyu falan hepsini yaptım ama sadece o gece ii oluyorum ertesi gün işten gelince yine dökülmeye baslıyorum dur bide şu senin gargarayı yapiim çünkü bogazım aynı anlattığın gibi gitigide de kötü oluyo bakiim bide onu deneyim napiim...

Ben hıc kullanmadm agrı kesıcı antıbytk vs bı mıde bulntısı ıcın ılac aldım:) ama o gargara kesınlkle cok ısıne yarıcktır hemen dıncektır batmalar agrılar lımonu sık ıcıne bas tuzu karıstır nekdr gerılere kadr gargara edebılrsın okdr ıyı bazn adam kusackmıs gıbı oluo cokta kasma:)))

Bı gıdemedm su meshur cok katlı ebebk magzasına:)) sen halandasın avcılar subesı dıosun baska subelerı nerelerde? ben hıc bılmem o tarflrı anne olmadan kaybolmak ıstemıorum:)))) yavastan bende bakmak ıstıorum artık yoksa hepsı ustuste bınecek dogmda ustune tertemız olcaz sonra:)))

az önce yazdığım yorumda taffy baby nin linkinide ekledim canım, ataşehirdeki şubesinin adresi o linkte var, ufaktan başla sende karar vermesi zaman alıyor bende öyle oldu en azından kararını verdikten sonra alma işlemi çok kısa ve zevkli :)

az önce yazdığım yorumda taffy baby nin linkinide ekledim canım, ataşehirdeki şubesinin adresi o linkte var, ufaktan başla sende karar vermesi zaman alıyor bende öyle oldu en azından kararını verdikten sonra alma işlemi çok kısa ve zevkli :)

Evet baktım lınke saol. Hıcbıseye karar veremıorumkı ve hıc begenmıorum ne gıydırcm bu cocuga bılmıorum cıplak gezck:))) yıne magazalardn cıkmadn hep kız reyonuna gıdıorum onlrın o taytlarına bakıorum annemmmmmmmm:))) Karar vermek en zor ve uzun suren durum almak ıse 1 dakıka:))) annemle bıde kapalı carsıya gıdıcem bugnlrde fıkır edınmek ıcın belkı elıme gore bıseyler bulursm el emegı mnk bebegıme bıseyler yapmak ıstıorum:)

Evet baktım lınke saol. Hıcbıseye karar veremıorumkı ve hıc begenmıorum ne gıydırcm bu cocuga bılmıorum cıplak gezck:))) yıne magazalardn cıkmadn hep kız reyonuna gıdıorum onlrın o taytlarına bakıorum annemmmmmmmm:))) Karar vermek en zor ve uzun suren durum almak ıse 1 dakıka:))) annemle bıde kapalı carsıya gıdıcem bugnlrde fıkır edınmek ıcın belkı elıme gore bıseyler bulursm el emegı mnk bebegıme bıseyler yapmak ıstıorum:)

canımcım sen önce bir neyi üzerinde yatırcağına karar verde ne giydireceğin işin en basit kısmı zaten kapan kıyafet getiriyor benim kızın bir dolap dolusu kıyafeti oldu şimdiden ben sadece 4 tane bady aldım o kadar :)

canımcım sen önce bir neyi üzerinde yatırcağına karar verde ne giydireceğin işin en basit kısmı zaten kapan kıyafet getiriyor benim kızın bir dolap dolusu kıyafeti oldu şimdiden ben sadece 4 tane bady aldım o kadar :)

Cok dogru soyluosun bu cocuk bı yerde yatack once onu halletmek lazm benmde oyle ben bısey begenıp alamıorum ama saolsnlr herkes kaptıgını getırıo dedıgn gıbı:))) bende ona saadece corp ılk 3 ayda gıyebılcgı papuc bıde cabk donansın dıye don aldım ama hala bı harkt yok:)))))

canım öncelikle çok geçmiş olsun
bende bir iki ay önce aynı senin gibi olmuştum
ateşim çıkmıştı benim ve parol içtim sende bir tane içebilirsin
bol bol su meyve ve çorba iç özellikle tavuk suyu çorba soğuk algınlığına birebir
canım faranjiti olanlara asitli çok sıcak çok soğuk yasak boğazın tahriş olabilir
ama ateşin çıkarsa muhakkak parol al bebeğe ateşin dah açok zararı olur
bu arada doktorum 39 dan sonra ateş tehlikeli demişti
şimdi ateşim var bebeğime bir şey olur diye telaşlanma
inşallah yakın zamanda şifa bulursun
canım unutmadan öksürüğün varsa ballı ılık süt çok rahatlatıyor

canım evet yaa faranjitim var azdı yine okulda bagırıp cagırdıkca da ses soluk kalmadı iice bitkin düştüm galiba tavsiyelerin için sağol kuzum ya anacım yanımda zaten söliim de corbadan yapsın bari co tesekkür ederim sen de dikkat et kendine valla şu 3 ay sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla alsak kucagımıza daha bişi sarsmaz beni...

Ben hıc kullanmadm agrı kesıcı antıbytk vs bı mıde bulntısı ıcın ılac aldım:) ama o gargara kesınlkle cok ısıne yarıcktır hemen dıncektır batmalar agrılar lımonu sık ıcıne bas tuzu karıstır nekdr gerılere kadr gargara edebılrsın okdr ıyı bazn adam kusackmıs gıbı oluo cokta kasma:)))

yaptım balım şimdi cayır cayır yaktı valla ama genzim falan acıldı ferahladım cok tesekkür ederim canım benim ya Allah razı olsun seni de bebişini de biütün kötülüklerden korusun insallah

iyiakşamlar arkadaşlar...

biz geldik:)) annemlerdeyim şuan gece geç geçeriz eve ve pc açmam diye yazayım dedim.
bizi kimsecikler sormamış merak etmemiş.. gerçi çoğu arkadaş topiğe uğramamış..

bizim buluşmamız bugün gerçekleşti..

çok güzeldi..:16::16::16::16::16::16::16: ben çok memnun kaldım..hala yüzümde kocaman bi tebessümle duruyorum. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Oturduğumuz cafedeki kız bize bol bol dua etti sağolsun.

İnşallah tekrar daha kalabalık şekilde buluşmak nasip olur..

i

iyigünlerde kullansın prenses cnm bu alışverş işleride olmasa zaten zaman hiç geçmiyecek cok zevklioluyo merak ettim sen hangi uyku setini aldın bende baktım buraya

iyiakşamlar arkadaşlar...

biz geldik:)) annemlerdeyim şuan gece geç geçeriz eve ve pc açmam diye yazayım dedim.
bizi kimsecikler sormamış merak etmemiş.. gerçi çoğu arkadaş topiğe uğramamış..

bizim buluşmamız bugün gerçekleşti..

çok güzeldi..:16::16::16::16::16::16::16: ben çok memnun kaldım..hala yüzümde kocaman bi tebessümle duruyorum. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Oturduğumuz cafedeki kız bize bol bol dua etti sağolsun.

İnşallah tekrar daha kalabalık şekilde buluşmak nasip olur..

cok zevkli oluyo dimi cnm bizimde öle geçmişti sanki yıllardır birbirimizi tanıyomuşuzda bir görüşelim demişiz gibiydi...

Back
X