- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.281
sana annemin tarifini vereyim canım ben ne zaman hasta olucam gibi hissetsem içiyorum hemen geciriyo.
kaynatılacak malzemeler:
ıhlamur
elma kabugu
portakal kabugu ve suyu
pul biber (bu cok önemli cunku direk atesi oksurugu alıyor) 1tatlı kaşık
zencefil taneyle
karanfil taneyle
tarçın çubuğu varsa yoksa tarçın tozda olur
nane
papatya
içerken bal eklersin tadı daha iyi olur
ayy vitamin deposu resmen bu sağol canım yaa zımba gibi olurum herhalde ben bunu içince dur anneme anlatiim hemen de içelim kızımla cok cok tesekkür ederim güzelim ya...
Ankara buluşması gerçekleşmiş... ne kadar güzel...
İstanbul Avrupa yakasıda böyle bir etkinlik yapar inş.
canım benimde 154 çıkmıştı. sınır 140 ama bunda şekein değerinin azmış çokmuş önemi yok 140 geçince şeker oluyormuş... 100 gr lıktada yüksek çıktı şuanda diyetteyim sende şekerli gıdalar tüketme bir süre. beyaz ekmek yerine kepek yada tam buğday kullan ama benim tavsiyem tam bupday çünkü daha doyurucu...
doktor kilondan dolayı belki dikkat etmen için öyle demiştir... yediklerimize dikkat edersek bebeklerimiz için bir zararı olmayacak. kötü şeyler getirmeyelim aklımıza...
canım geçmiş olsun... minosetin plus olmayanından dikkat et olurmu...
güle güle kullansın canım bebişin. mağaza gerçekten çok hoş değilmi... istediğin herşey sunulmuş...
minosetin plus olanının üzerinde yazıyodu plus diye dimi benimkinde yazmıyo öle bişi tatlım dayanamadım içtim zaten ateşim düştü cok şükür gerisini de atlatırım bi şekilde insallah cok tesekkür ederimm...