• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben pek girmesemde genel olarak takip etmeye çalışıyorum...
benim kuzucum biraz acele etmek istedi galiba..son günlerde karnımda bebeğin sertleştiğini hissediyordum...:18:
bugün muayenede doktoruma söyledim..oda alttan rahim ağzına bakalım dedi ve kısalma olduğunu söyledi...:5:
hemen serum taktılar ve bikaç ilaç yazdı doktorum...:5:
bir hafta sonra kontrole çağırdı...
çok korkuyorum rabbim inşallah yavrumuzu bize bağışlar...o kötü ihtimali düşünmek bile kabus gibi...:50::50:
ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...
ne olur dualarınıza bizide katın...7 yıl sonra ne mücadelelerle kavuştuğum bebeğim beni bırakıp gitmesin...
rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...

günaydın cici annelllerrr....

canım cok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz hersey yoluna girer. bari bu sürede dinlemeye yatmaya calıs yararı olur..
sanırım böyle bir durumda ciğer geliştirici iğne yapıyorlar, her ihtimale karşı abimin eşine yapılmıştı, ama maşallah dinlendi 39. haftasında yaptı doğumunu

Canım ben de okudum bunu ama ben yapmam açıkçası, bebeğe su bile verilmiyor, yeni doğduğunda. Bir de yeni doğduğunda midesine daha süt bile girmeden nar suyu bana çok tehlikeli geldi. midesini delmesin Allah korusun. Bilimsel olmayan hiçbir riske girmek istemiyorum ben açıkçası.

bencede zararlıdır.. nar suyunun mideyi büzüştürme etkisi va ebn korkarım bebişime içirmeye

kızlar yavas yavas ihtiyaclarımı tamamlayım diyorum, süt pompası için ne düşünüyorsunuz?

amedamı yoksa medela mı yoksa aventmi? elektrikli düşünüyorum..
medela abimin eşinde var inanılmaz sesli çalışıyor, ve çok sütü çektiremiyor, alettenmi kendisindenmi bilemiorum, acaba amedada öylemi?
kiralamayı ögrendim ama çok basit bir modelini kiralıyorlar, hastanelerde eskiden kullanılan pro modeln resmini koymuslar fakat normal satılan bir model, ve daha pahalıya geliyor, uçları falan derken, bikaç ay kullanılacaksa almak daha mantıklı geldi bana

kızlar yavas yavas ihtiyaclarımı tamamlayım diyorum, süt pompası için ne düşünüyorsunuz?

amedamı yoksa medela mı yoksa aventmi? elektrikli düşünüyorum..
medela abimin eşinde var inanılmaz sesli çalışıyor, ve çok sütü çektiremiyor, alettenmi kendisindenmi bilemiorum, acaba amedada öylemi?
kiralamayı ögrendim ama çok basit bir modelini kiralıyorlar, hastanelerde eskiden kullanılan pro modeln resmini koymuslar fakat normal satılan bir model, ve daha pahalıya geliyor, uçları falan derken, bikaç ay kullanılacaksa almak daha mantıklı geldi bana

Canım ben aventin çantalı modelini aldım baya araştırdım, en iyisi o gibi geldi bana, en uygun fiyatlı olarak da bebeshop mağazasında buldum, hepsi buradadan 100 tl daha ucuzdu. Benim işyerinde yeni doğum yapmış 2 arkadaşım var, biri ameda, biri medela kullanıyor. Ameda kullanan memnun ama süt çoğaltma gibi bir etkisi olmamış malesef, medela kullanan da çok ses çıkardığından ve az süt çıkardığından şikayetçiydi, 2 o kiralamıştı büyük olanlarından. Avent kullananlar hızlı ve sütü çoğaltma etkis olduğunu söylediler, ben de o yüzden avent aldım. İnşallah memnun kalırım.

Canım ben aventin çantalı modelini aldım baya araştırdım, en iyisi o gibi geldi bana, en uygun fiyatlı olarak da bebeshop mağazasında buldum, hepsi buradadan 100 tl daha ucuzdu. Benim işyerinde yeni doğum yapmış 2 arkadaşım var, biri ameda, biri medela kullanıyor. Ameda kullanan memnun ama süt çoğaltma gibi bir etkisi olmamış malesef, medela kullanan da çok ses çıkardığından ve az süt çıkardığından şikayetçiydi, 2 o kiralamıştı büyük olanlarından. Avent kullananlar hızlı ve sütü çoğaltma etkis olduğunu söylediler, ben de o yüzden avent aldım. İnşallah memnun kalırım.

cok saol canım cevabın için, aventin elektrikli olan modelinimi aldın, manuel olanınımı?
aventin ucları çok güzel diyorlar benimde okudugum, gogus uclarını catlatmıyormus..

cok saol canım cevabın için, aventin elektrikli olan modelinimi aldın, manuel olanınımı?
aventin ucları çok güzel diyorlar benimde okudugum, gogus uclarını catlatmıyormus..

Elektrikli olanını aldım, canım, manuel veya pille de kullanılabiliyor, içinde aparatları var, ben bir de çantalısını aldım, ısı yalıtımlı çantası, soğutucu yastıkları, yedek biberonu vs hepsi var. Sadece manuel olanlar hem zaman kaybı hem de el ağrısı yapıyormuş, işyerinde mümkün değil işime yaramazdı benim manuel.

Evet uçları çatlatmıyormuş, bir de sütü çoğaltıyormuş, ve daha uzun süre süt vermeni sağlıyormuş.

☞ P.Avent PP BPA %0 antal Tekli Elektronik Ve Manuel Pompa Seti : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

Son düzenleme:
ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

buda iç görünümü..
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

güzel..bak pembeside varmış..beyazını alırsan güzelde kulp alırsın kapılara..süslersin

ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???

buda iç görünümü..

Kuzu çok güzelmiş bak bu.. ama bunu alacaksan mutlaka özelcana gidip al çünkü orda acaip indirim yapıolar.. bizim puseti 190dan 140 a indiler.. netten alsak 190 vermiştik..

kızlar merhaba iyi pazarlar.:21::21::21::21::21::21::21::21:

Hoşgeldin canım.

buda iç görünümü..

Beyazı çok güzelmiş canım, çok da kullanışlı duruyor.

güzel..bak pembeside varmış..beyazını alırsan güzelde kulp alırsın kapılara..süslersin

Kuzu çok güzelmiş bak bu.. ama bunu alacaksan mutlaka özelcana gidip al çünkü orda acaip indirim yapıolar.. bizim puseti 190dan 140 a indiler.. netten alsak 190 vermiştik..

oooohhh ohhh tamamdır o zaman..çok sağolun canlarım benim. hafta içi hemen özelcana koşuyoruuuzzz:))) annemi de götüreyim çok iyi pazarlık yapar:)) :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

çok sağol canım.. sonunda karar verebildim..

Özelcan'ı sağolsun dün MELİKE soktu aklıma:) Allah razı olsun.

oyy canım benimmm hepimizden razı olsun inşallah.. Yeterki aradığını bul.. Bi git bakalım oraya benim başım döndü orda nereye bakacağımı şaşırdım :D o kadar çok bebek malzemesini hiç bi arada görmemiştim.. Allahtan eşim yanımdaydı da 4-5 parçayla kurtuldum zorla çıkardı beni dışarı :P :D

uvvv bencede çok güzell çok kullanışlıymışş hiç kaçırmaaa bunu
HOLAAcım canım çok teşekkür ederim. beğenmene sevindim. İnşallah en yakın zamanda evime getirip fotosunu eklerim.

oyy canım benimmm hepimizden razı olsun inşallah.. Yeterki aradığını bul.. Bi git bakalım oraya benim başım döndü orda nereye bakacağımı şaşırdım :D o kadar çok bebek malzemesini hiç bi arada görmemiştim.. Allahtan eşim yanımdaydı da 4-5 parçayla kurtuldum zorla çıkardı beni dışarı :P :D

:1::1::1::1:
gerçekten insan bebek eşyalrını görünce kendini kaybediyor:)))

Back
X