• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tühh 60 lira zarardayız desene:((
neyse kısmet değilmiiş ama bu adresi sık kullanılanlara ekleyeceğim lierac için.teşekkürler..

canım almak istediğin ürünü googleden aratırken yanına cimri yada akakçe yazarsan
hangi mağazalarda ucuz onun linklerini bulabilirsin
ben bu siteyi çok kullanıyorum gerçekten çok uygn

WALLA hayatm ben hiç dikkat etmedim gece 12 de canım tost istedi kalktım yedim .. çikolaya olayını hele hiç sorma, çok abarttım.. şimdi dün itibariyle sebze ve et ağırlıklı besleniyorum ekmek olarak da tam buğday ekmeği yiyorum sadece. acıkırsam geceleri, ceviz ve kuru incir yiyorum bikaç tane, ya da süt içiyorum.. sana da tawsiye ederim cnm, dikkat etmemiz lazım çünkü 9 10 kilo gerçekten de fazla..:20: maalesef :25:

ben de dün 11 de eşimle dışardan yemek söyledik canım istedi diye cıs bişey yedim, oysaki çok da aç değildim, ertesi gün 1 kilo fazla çıktım, off off çok pişmanım:(

tamam cnm ekliycem az öncede özalcan bebeden netten park yatağımızı aldık şimdi eşimle dışarı çıkıyoruz cnm bişey yemek istedide onu yiyip geleyim ekliycem zaten hep ben ekliyommm:( sizde eklsenize aldıklarınızı......aden görsün kardeşlerinin cicilerini

afiyet olsun canım, ben de işte en son eklediğim o oyun halısı ile pompayı aldım, onun dışında öyle büyük şeyler almadım eklenecek, küçük şeyleri de tek tek çekmeye üşendim:(

Işılcım teşekkürler canım. valla bu kez hepinizin beğenmesine çok sevindim ve kesin kararım bu gardırop. :21::21::21::32::32::32::32:

Şimdiden hayırlı olsun o zaman canım, baya araştırdın ama araştırmalarına değdi:)

bende öleydim cnm ama artık no no nooooo..irademe sahip çıkıcam doktorumu şaşırtacam :)

Benim de iradeli olmaya çalışmam lazım artık, haftaya şeker testine kadar en azından sıkıyım boğazımı.

gnc balık yağı kullananlar hangisini kullanıyorsunuz kızlar. bir sürü çeşidi var, somon yağı falan da var, hangisi hamileller için acaba?

slm arkadaslar oncelikle hepiniz hayirla alin bebelerinizi insallahh
bi anket yapiyorum
rus takvimi denermeisiniz bi tutan varmi en son kan kaybini giriyosunuz dogum tarinize dogum kurtaj eger yoksa dogum tarihinizii

Google Google Translate

canım ben konsantre olanından kullanıyorum
satıcı kız gebeler için en uygun bu dedi
omega 3 oranı 600 mg olmalıymış

çok sağol canım.

slm arkadaslar oncelikle hepiniz hayirla alin bebelerinizi insallahh
bi anket yapiyorum
rus takvimi denermeisiniz bi tutan varmi en son kan kaybini giriyosunuz dogum tarinize dogum kurtaj eger yoksa dogum tarihinizii

Google Google Translate

Benim tutmadı rus takvimi canım.

arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...

benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...

benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...

yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...

tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...

çok sağol canım.

Benim tutmadı rus takvimi canım.

himm tutmamasina sevindim cnm insallah bende gelecek yil icin planlarim var bir oglum olmasini diliyorum dua edin benim icin hamilelerin duasi geri cevrilmezmis insaallahulazim

bana hep kiz veriyo 2011 erkekmis megerse

hayır hayır canım listede ekliyim ben berkerdem in üstünde. yanlız kullanıcı adımın bikaç harfi eksik..sadece kızımız ekli değil o kadar
tamam canım:)

pollyannacımm bende çok beğendim dolabı
ayrıca fiyatıda uygun güle güle kullansın yavruların
çok sağol canım, İnşallah inşallah..
merhaba kızlar iyi pazarlar nasılsınız:54::54::54::54::54:
iyi pazarlar canım yaaa.. nerelerdesin ???? iyimisin ????

Şimdiden hayırlı olsun o zaman canım, baya araştırdın ama araştırmalarına değdi:)
evet canım ya, doğru yolu buldum sonunda:))) sizlerin sayesinde.

bu arada aboyka kiz
manyk erkek demek kizlarrr

:)) benim ikiside tuttu:))

Son düzenleme:
Back
X