• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al işte bi annem daha :)) tamam kundaklıycaz yada elleri bağlıycaz anlaşıldı :p :46:

aklın yolu bir kızım alla allaaa:))) mesela bi tülbentle sadece kollarını sarabilirsin çok sıkmadan..daha rahat uyur böylece..ayyy annesinin minik kuşu bi gelsiinndeeeeee...yawrum beniimmmmmmm...ama ayakta sallamak falan yok..alışsın uyumaya kendi kendine..

ay ben son aylara geleyim yeterki herşeyine razıyımm göbüş çok şişince bebişin ayağı eli dışardan tutulacak kadar çıkıyomuş annemde şimdi bana soruyo bebeği kundak yapçanmı diye bende nebilim dedim bebeğin her yeri hamur gibi olur diyo biz yapardık diyo 1hafta 10 gün falan siz napçeniz

Gelirsin canım inş.Kundak değilde ellerini sarmak lazım kendini uyandırmasın kıpırdayıp diye öyle yapmayı düşünüyorum yani.

Canım bunların adı ne kundak mı? bi de nerden aldın güzelmiş gerçekten.. bende sorayım yarın ama ne dicem kundak mı?

cnm ince olanı bursadan aldım hemde cok uygun nette var bulabilirsin 15 tl falandı aynı desenin ince battaniyesinide aldım bebeği bunun icine koyuyosun kollarınıda yanına doğru sokuyosun kıpırdamıyo uyurken elleri yüzüne değince bebekler sıçrıyomuş banada satıcı tavsiye etti....kalın olanıda istanbuldan annem aldı...ama oda nette var

daha önce görmüştüm çok güzel sıkı sararmı acepp

cnm bana epey kullanışlı geldi ablamda gördü oda bunlar rahat olur dedi onun 3 tane cocuğu var tecrübeli enazından...

evet bırakıp gitmiş resmen...bide ev kalabalık oluyo ya oda insanı çok boğuyomuş..aslında düşünüyorumda evde sürekli birilerinin dolaşması benide boğar yaaa..sürekli misafir sürekli ses..bi ayağını uzatıp bebeğinle yatamıyosun zaten adapte olamamışsın henüzz..

Ayy o kalabalığı hiç düşünmek bile istemiyorum şimdi herşeye karışıcaklar çoluk çocuk doluşucak bebeği almak istiycek,aklıma geldikçe kabuslar görüyorum zaten.şimdiden yok illa sarı giydir,illa sarı battaniyeye sar da sarılık olmasın diye başladılar.ben çıldırırım gibi geliyor.

aklın yolu bir kızım alla allaaa:))) mesela bi tülbentle sadece kollarını sarabilirsin çok sıkmadan..daha rahat uyur böylece..ayyy annesinin minik kuşu bi gelsiinndeeeeee...yawrum beniimmmmmmm...ama ayakta sallamak falan yok..alışsın uyumaya kendi kendine..

Bende hem ayakta hem beşikte sallamak istemiyorum ya sallandıkça bebeklerin beyin hücrelerini sarsıyomuş ondan hepimiz böle manyağız :D inşallah sallamadan uyumaya alışırlarda gerek kalmaz..

merhaba arkadaşlar
ben 26+5 haftalığım 24. haftamda 50 gram şeker yüklemesinde tokluk 166 çıktı. 1 hafta diyet yaptım. 1 hafta sonra 100 gram yüklemede de 2 değeer yüksek çıktı. şimdi biraz daha sıkı diyet yapıyorum. kendime ölçüm aleti aldım. yemeklerden 2 saat sonra ölçüm yapıyorum. en fazla 120 çıktı. bu aletlet güvenilir sonuç veriyor mu?sizler ne zaman ölçüm yapıyorsunuz. açlık ve tokluk kaç olmalı bilgi verirseniz sevinirim.
?

Maşşallahh ben senın dedıklerını tuketsem akrep nalan gıbı olmstum:))) meyve yıosm elma yıorum ayva yıorum kestım mandalnyı bazn nar yıorum cevz 1 tane yıorum aralrda 3 5 badem atıorum okkaa aksmda corba salata seklı yapıorum ekmegı kestm ztn kahvaltıda serbest okka:)))

yok kız ben 6 kilo falan aldım daha yemekleri az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde az yerim akrep nalana ulaşmadım henüz :1:

Ayy o kalabalığı hiç düşünmek bile istemiyorum şimdi herşeye karışıcaklar çoluk çocuk doluşucak bebeği almak istiycek,aklıma geldikçe kabuslar görüyorum zaten.şimdiden yok illa sarı giydir,illa sarı battaniyeye sar da sarılık olmasın diye başladılar.ben çıldırırım gibi geliyor.

ya ben kimseye vermek istemiyorum oğlumuuuuu...hem elleri pis mi temiz mi..tam en özen gösterilmesi gereken zaman ilk 40 günnn..

kızlar çilekte 25+25 indirim var aksesurlar uyku setleri halılar oda takımları bile var fırsat ürünlerinde biz dün gidip dolaştık karyola+2 kapılı dolap +şifonyer +halı +yatak+uyku seti + avize 1600 tuttu hemde 10 taksit yapıyo haberiniz olsun:)

ya ben kimseye vermek istemiyorum oğlumuuuuu...hem elleri pis mi temiz mi..tam en özen gösterilmesi gereken zaman ilk 40 günnn..

Ben de istemiyorum ama başıma gelicekleri de biliyorum yani,kesin söylenicem hepsine artık anlarlarsa...En sinir olduğum da minicik bebeği çoluk çocuğun eline vermek,şimdiden söylüyorum valla ben vermem öyle her isteyene diye ama bakalım nolcak.

merhaba arkadaşlar
ben 26+5 haftalığım 24. haftamda 50 gram şeker yüklemesinde tokluk 166 çıktı. 1 hafta diyet yaptım. 1 hafta sonra 100 gram yüklemede de 2 değeer yüksek çıktı. şimdi biraz daha sıkı diyet yapıyorum. kendime ölçüm aleti aldım. yemeklerden 2 saat sonra ölçüm yapıyorum. en fazla 120 çıktı. bu aletlet güvenilir sonuç veriyor mu?sizler ne zaman ölçüm yapıyorsunuz. açlık ve tokluk kaç olmalı bilgi verirseniz sevinirim.
?

Canım diyetisyen bana yemekten önce aç karna ve 1 saat sonra tok ölç dedi, sabah öğle akşam günde 6 kez ölçüyorum.. limitlerini sana diyetisyen söyler herhalde açlık 70-110 tokluk 120-170 araları normal sanırsam..

Ben de istemiyorum ama başıma gelicekleri de biliyorum yani,kesin söylenicem hepsine artık anlarlarsa...En sinir olduğum da minicik bebeği çoluk çocuğun eline vermek,şimdiden söylüyorum valla ben vermem öyle her isteyene diye ama bakalım nolcak.

bende kesşn söylenicem..hatta söylenmekle kalmayadabilirim..çocuğa bebek verilmezki zaten..bizde bi kuzenin kızı var küçük 11 yaşında..onada vermem zaten..büyüsün öyle alırsın derim..

Aman canım sakın çoluk çocuğa bebek verilir mi sakın küserler alınırlar falan düşünme asla öle bişi yapma.. Allah korusun ters tutar bişey olur tazecik kemikleri.. ben asla başkasının bebeğini kucağıma almam alanıda sevmem valla dikkat edin nolur..

kundak diilde ellerini uyurken battaniyesiyle sarmayı düşünüyorum..çünkü ellerini kıpırdattıkça uyanıyo bebekler..azıcık ellerini aşağıya alırsan daha rahat uyuyolar

evt genelde öyle yapıyolar ama bazı yaramazlar öyle uyuyamıyomuş çıkarıyomuş elleri. bu arada maşallah ilk çocuk ama tecrübelisin bende yeğenimde baya tecrübe kazandım :)

bende kesşn söylenicem..hatta söylenmekle kalmayadabilirim..çocuğa bebek verilmezki zaten..bizde bi kuzenin kızı var küçük 11 yaşında..onada vermem zaten..büyüsün öyle alırsın derim..

Ben de vermem diyorum ama görcez bakalım dinliycekler mi.O yine büyükmüş benim görümcemin kızı yeter zaten 4 yaşında şimdiden bebek doğsun ben sizde kalcam diyo.Diğerlerini hiç saymıyım 4-11 e kadar her yaş mevcut:((((

Ben de vermem diyorum ama görcez bakalım dinliycekler mi.O yine büyükmüş benim görümcemin kızı yeter zaten 4 yaşında şimdiden bebek doğsun ben sizde kalcam diyo.Diğerlerini hiç saymıyım 4-11 e kadar her yaş mevcut:((((

bi sen eksiksin bizde deseydin..sende gel tam olsun..bizde bi 2 var bi 4 var bide 11 var işte..2 ile 4 ü hiç sayma zaten..öbürününde gözünün içine baktımmı anlar o ne dediğimi..

Back
X