• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kusura bakmayın sizi uğraştırıyorum ama....Bikaç gündür bende dikkat ediyorum belki benimde düzelir ve 1oo gr lık yüklemeye gerek kalmaz.Düzelip düzelmediğini anlamak için ne yapıldı?Aynı 50 grlık yüklememi acaba?

lütfen uğraştırmak gibi düşünme yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.ben şeker ölçüm cihazı aldım.sabah,öğlen,akşam açlık ve 1.saat tokluk kan şekerime baktım.normal değerlerde çıktı.100gr lık yüklemeye gere kalmadı.diyetle devam diyorum canım.senin bana göre çok dşük endişe etme.streste şekerin yükselmesinde en büyük etkenlerden biri.

yorma kendini yaaaa...eğilme kalkmaa...bırak kim ne diyosa desinn...bizde sabah oğlumla aşı olduk..c.tesi gördüm oğlumuu..canımın içi esnedi durdu:)))1.100 gr olmuş tosunum..bende 2 kilo almışım..göya diyet yapıyorum

maşallah oğluşunana.nazar değmesin.bende ctesi kızımı gördüm.senin gibi diyet yapıyorum şeker nedeniyle ve geçen aya göre 1 kg vermişim.zatn toplamda 6 kilo almıştım.dr um daha da kilo vermeni istiyoruz dedi.doğumdan sonra kilo problemimiz olmayacak galiba:-)

dün annemle bebişlerimizin odalarını hazırlamaya başladık kızlarrr ne zevkli birşeymiş nasıl akşam oldu anlamadım valla ama yorulmuşum bitsin en son halini çekippp eklerimmmm Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..

dün annemle bebişlerimizin odalarını hazırlamaya başladık kızlarrr ne zevkli birşeymiş nasıl akşam oldu anlamadım valla ama yorulmuşum bitsin en son halini çekippp eklerimmmm Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..

hayırlı olsun cnm merakla vbekliyoruz ,bizim odamız ay sonu gelecek ve ben şimdiden yerimden kıpırdayamıyorum o kadar iş nasıl yetişecek hiç bi fikrim yok ne güzel işin çoğu hallolmuştur sende

bana "kendini yorma" mı demiştiniz:(((((((

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına:((((((((((((((((

kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış:(

offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff

hayırlı olsun cnm merakla vbekliyoruz ,bizim odamız ay sonu gelecek ve ben şimdiden yerimden kıpırdayamıyorum o kadar iş nasıl yetişecek hiç bi fikrim yok ne güzel işin çoğu hallolmuştur sende
inan bende son zamanlara bırakmak istemedim çünki baya ağırlaşacagız onca işin nasıl altından kalkacagım diye düşündüm hazır annemde gelmişken yavaştan başladık bakalım hafta içi mobilyalarımızda gelecek çok fazla bir işimiz kalmadı çok şükür artık yavaş yavaş gerisini halletmeye çalışırızzz

çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına:((((((((((((((((

kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış:(

offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff

canımmm aksilik ya işteee tühhh yavaş yavaş hallet bari birden yüklenmeeee hay aksi şeytannnn :53::53::52::52:

üzme kendini anneciğine biraz iş çıktı nazarın olsun buda

aksilik mi desem yoksa her işte bi hayır vardır mı desem sen en iyisi anneni bekle beraber el birliğiyle yaparsınız oda sana kıyamaz yormaz seni

Merakla bekliyoruz canım bebişlerin odasını,güzel günler geçirsin minikler odalarında inş.

Canım yaaa çok üzüldüm,kendini yorma dedik ama iş çıktı sana daha çok.Yavaş yavaş yap canım,aksilik işte:(((((

inan bende son zamanlara bırakmak istemedim çünki baya ağırlaşacagız onca işin nasıl altından kalkacagım diye düşündüm hazır annemde gelmişken yavaştan başladık bakalım hafta içi mobilyalarımızda gelecek çok fazla bir işimiz kalmadı çok şükür artık yavaş yavaş gerisini halletmeye çalışırızzz

canımmm aksilik ya işteee tühhh yavaş yavaş hallet bari birden yüklenmeeee hay aksi şeytannnn :53::53::52::52:

üzme kendini anneciğine biraz iş çıktı nazarın olsun buda
aksilik mi desem yoksa her işte bi hayır vardır mı desem sen en iyisi anneni bekle beraber el birliğiyle yaparsınız oda sana kıyamaz yormaz seni

sağolun kızlar ya.. annemi beklemem iyi olucak.. aşağılara eğilmek istemiyorum.. zaten sileceği sıkarken belim ağrıdı biraz, bebişte hemen alttan alttan vurmaya başladı bıraktım.

azcık beklesin mutfak :44:

Canım kolay gelsin,çok yorma kendini.Bizde temizlik c.tesi günleri yapılıyo eşim yardım ediyo sağolsun.Ben de dün ütü vardı biraz onları yaptım sonra da misafir geldi yoruldum heralde akşam rahatsızlandım eşim ütüyü yasakladı bu sabah:)))))

Canım yaaaa ütüyü yasaklamış keşke benimki de bana yasaklasa bu akşam bisürü ütü warrrrrrr, ama son zamanlarda rahatsızım die belki de bana yaptırmaz.. ben de diyorum bazen kendime, çok mu nazlanıyorum acep :49: adam yemeğimi ısıtıyo,sofra hazırlıyo,bulaşık makinesi doldur boşalt ve çamaşır asma ve ew süpürme işleri de ona ait :)) ayy ben de yazınca anladım ki çok acımasızımmmmm :1: bi ütüyü de yapıverim artık:)

Canım yaaaa ütüyü yasaklamış keşke benimki de bana yasaklasa bu akşam bisürü ütü warrrrrrr, ama son zamanlarda rahatsızım die belki de bana yaptırmaz.. ben de diyorum bazen kendime, çok mu nazlanıyorum acep :49: adam yemeğimi ısıtıyo,sofra hazırlıyo,bulaşık makinesi doldur boşalt ve çamaşır asma ve ew süpürme işleri de ona ait :)) ayy ben de yazınca anladım ki çok acımasızımmmmm :1: bi ütüyü de yapıverim artık:)

Canım biz herşeyi beraber yapıyoruz eşimle,o süpürüyor ben siliyorum mesela ama bizde ütü çok olur ayakta çok kaldım heralde dün akşam rahatsızlanınca eşimde artık sen ütü yapma dedi:)))Senin de iyiymiş ne güzel herşeyi eşin yapıyomuş valla:)))Olsun bu zamanlarda yardım etmiyceklerde ne zaman edicekler.

Canım biz herşeyi beraber yapıyoruz eşimle,o süpürüyor ben siliyorum mesela ama bizde ütü çok olur ayakta çok kaldım heralde dün akşam rahatsızlanınca eşimde artık sen ütü yapma dedi:)))Senin de iyiymiş ne güzel herşeyi eşin yapıyomuş valla:)))Olsun bu zamanlarda yardım etmiyceklerde ne zaman edicekler.

Ayakta fazla kalmamaya dikkat et cnm artık belimiz fazla dayanamıyor bebişler ağırlaştıkça :) benim de belim sırtım gece çok ağrıdı, bi de 10 gün tatilden sonra işe başlıcam die dün gece sendroma girdim :) nerdeyse hiç uyumadan işe geldim zombi gibiyim

Back
X