- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.401
çok geçmiş olsun canım içini de ferah tut güzel bir ameliyat geçirecek anneannen,Tünaydın arkadaşlar;
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim, ama maalesef anneannemin ameliyatı haftaya salıya kaldı, Çünkü kalp için ameliyattan önce yapılması gereken iğneler varmış, kalp cerrahı onların yapıldığını sanıyormuştu, yapılmadığını duyunca o ineler mecbur yapılmalı diye haftaya salıya ertelemiş, hayırlısı bakalım,
Bebek şekerlerinden bahsedilmiş, Ben inşaAllah bebek çikolatası ve magnet düşünüyorum, magnetleri babamın asker arkadaşı bu işlerler uğraşıyor, onlar doğum hediyesi olarak benim için yapacaklarmış saoğolsunlar, bebek çikolatalarınıda ben kendim yapacağım, küçük kare kutular var, onları süsleyeceğim, içinede bıldırcın yumurtası şeklinde görüntüsü olup içinde çikolata dolgulu olan çikolatalar var, bir kilo ondan alıp, içine 4er 5er koyacağım inşaAllah![]()
Mevlüde gelincede biz tosyada oturuyoruz, buranın yaylaları çok güzel, bizim bütün akrabalar pazar günü toplanıp tosyaya gelecekler, gelir gelmez onlara birer bardak lohusa şerbeti ile bebek kurabiyesi vereceğim, bebek kurabiyeleride şeker hamurlarıyla yapılıyor, netten tarifini bulablirsiniz, sonrada oradan hep birlikte doğru yaylalara çıkacağız, herkes kendi mangalını, semaverini, tabağını,bardağını getirecek,bizde hem akika kurbanımızı keseceğiz, hem duamızı edeceğiz, yani piknik havasında bir bebek mevlüdü olacak inşaAllah![]()
eğlenceli bir mevlüt olacak ne güzel :)) keşke eş dost olsa buralarda ben de mevlüt yapmak isterdim