• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masivacım Allah şifa versin anneannene.
Dr a giden arkadaşlar gözünüz aydın biz de bugün gidicez 16'da randevumuz var,yarın da şeker yüklemesi var.

canım sen de güzel haberlerle gelirsin umarım...

merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))

tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış:(( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)

ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.

kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım

kıyamam be ona ya nasıl dayanmış o kuzum o kadar yanmaya ağrıya canım beniim insallah en kısa zamanda gecer insallah sadece büyümeyle ilgili bişeydir de bi süre sonra hiç bişey kalmaz ama sen yine de cok uzun süre bekletmeden endoskopiyi yaptır pollycim gercekten reflü olmayabilir de boşu boşuna ilaç içmesin cocuk ayy Allah yardımcınız olsun ya umarım sen de cok ii sonuçlarla cıkarsın hastaneden tatlım bekliyoruz haberlerini...

merhaba arkadaşlar..

tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış:(( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)

ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.

geçmiş olsun polly, hem sana hem de defneye... 2 yaşında ne reflüsümüymüş bu, inşallah çabucak geçer... şeker testin de ii çıkar umarım...
Kızlar sebamed'in
şampuan(250ml)
Losyon (200ml)
Pişik Kremi
Sabun seti 56tl uygun mu?Bu seti ben hazırladım eksik var mı?Eklemem gereken varsa söyler misiniz?Bübchen'in ki de 70tl.

bence uygun, ben unnado dan 67 tl ye almıştım, tek fark benim aldığım sette losyon yerine yağ vardı... losyon mu daha pahalıdır, yağ mı bilemiyorum...

merhaba arkadaşlar..

geçmiş olsun cnm inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla geçer ben yaptırdım korkulcak bişey yok merak etme sadece ufaklık için hoş bir durum değil o kadar

geçmiş olsun polly, hem sana hem de defneye... 2 yaşında ne reflüsümüymüş bu, inşallah çabucak geçer... şeker testin de ii çıkar umarım...

bence uygun, ben unnado dan 67 tl ye almıştım, tek fark benim aldığım sette losyon yerine yağ vardı... losyon mu daha pahalıdır, yağ mı bilemiyorum...

Fiyat farkı yoktu canım ben ikisi de aynı işe yarıyo diye losyon alıyım dedim.

merhaba arkadaşlar..

canım geçmiş olsunnn... kızını öp yerimize. ilaçlar inşallah iyi gelir canım gastroskopiye ihtiyaç kalmaz... şeker sonucunda iyi çıkarsa bugünün iyi haberini almış olursun canım... hadi hayırlısı...

Tünaydın arkadaşlar;

Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim, ama maalesef anneannemin ameliyatı haftaya salıya kaldı, Çünkü kalp için ameliyattan önce yapılması gereken iğneler varmış, kalp cerrahı onların yapıldığını sanıyormuştu, yapılmadığını duyunca o ineler mecbur yapılmalı diye haftaya salıya ertelemiş, hayırlısı bakalım,

Bebek şekerlerinden bahsedilmiş, Ben inşaAllah bebek çikolatası ve magnet düşünüyorum, magnetleri babamın asker arkadaşı bu işlerler uğraşıyor, onlar doğum hediyesi olarak benim için yapacaklarmış saoğolsunlar, bebek çikolatalarınıda ben kendim yapacağım, küçük kare kutular var, onları süsleyeceğim, içinede bıldırcın yumurtası şeklinde görüntüsü olup içinde çikolata dolgulu olan çikolatalar var, bir kilo ondan alıp, içine 4er 5er koyacağım inşaAllah:8:

Mevlüde gelincede biz tosyada oturuyoruz, buranın yaylaları çok güzel, bizim bütün akrabalar pazar günü toplanıp tosyaya gelecekler, gelir gelmez onlara birer bardak lohusa şerbeti ile bebek kurabiyesi vereceğim, bebek kurabiyeleride şeker hamurlarıyla yapılıyor, netten tarifini bulablirsiniz, sonrada oradan hep birlikte doğru yaylalara çıkacağız, herkes kendi mangalını, semaverini, tabağını,bardağını getirecek,bizde hem akika kurbanımızı keseceğiz, hem duamızı edeceğiz, yani piknik havasında bir bebek mevlüdü olacak inşaAllah :8:

rabbim acil şifalar versin cnm hayırlısı ne zamansa o gün ameliyat olsun

$VeoBaby-Kopek-Nakisli-Alt-Acma-YENI-MODEL__48181119_0.webp $VeoBaby-Kopek-Nakisli-Alt-Acma-YENI-MODEL__48181119_0.webp

Bakalım beğenicek misiniz kızımın alt açma minderini

hava kötü gezmeye gidemiyon demiiiiiiiii

Eki Görüntüle 302759 Eki Görüntüle 302759

Eki Görüntüle 302761

Kızlar beşik olarakta bunu beğendim sanırım bunu alıcam sizce nasıl

Aynen oyle gezemedım kaldım evde zatn aksm gıbı gelıo bana havaa ıyıce karardı kasvetlı hıc sevmedıgımden:( Alt acma mınderın cok tatlı lakın besık ıcın ılk gordugumde dusundugm sey sankı dolapmısta sonradn zorla ıcıne yatak sokmussun gıbı geldı bana:)) Ne bılıyım belkı yakndn daha guzeldır ama resım pek ıyı gorunmedı baanaaaa bide bideeee kızma banaaaaa:17:

merhaba arkadaşlar..

oyyy kıyamam ben onaaa canım çok çok geçmiş olsunnn inş. ilaçlarla düzelirrr canım benim nasıl dayanmış bugüne kadar Allahım acil şifalar versin inş.. Şeker yüklemenide yaptırmışsın canımmm inş. güzel haberler alırsınnn sonucundaaa

Eki Görüntüle 302761

ikiside çok güzel canım çok beğendim beğendimmm

Oncelıkle cok gecmıs olsun canım ama anlamadıgm nasıl sıkayetlere gore endoskopı yapılmadn reflu ılacı baslatmslr cocuguna ne sacma bende yıllrca reflu hastasyım dıye reflu ılaclrı yuttum ama endoskpıde anlasıldıkı agır bı gastrıt bosuna yuttum okdr ılacı:52: ALLAH sıfasını versın canım ınsallah kısa surede duzelır.. Seker sonucunda ınsallah ıstedıgn gıbı cıkar bnde dun gıttım benmkı cok sukr ıyı cıktı ama yınede tedbırı elden brkmıorum dıkkt edıorum:)
Amin canım ağolasın.
şikayetlerime göre şimdilik ilaç başlayalım düzelme olmazsa gastroskopi yapılacak dedi. biz bunu bayağıdır yaşıyoruz. heleki geçen ay hastalandığından beri daha da arttı kusmaları. verdiği kiloları hala almış değil malesef:((

canım hoşgeldin inş. sonuçlar güzel çıkar.

Defneyede çok geçmiş olsun nasıl dayanıcak mide yanmalarına biz bile dayanamazken Allah yardımcısı olsun çok baharatlı şeyler yemesin bari hamur işi flan da çok fena yapıyo. ben midem yandıkça çubuk kraker yiyorum sende arada şikayeti olursa yedirirsin.
hoşbuldum canım, çok sağol.. hamur işi filan hiç yemez zaten, iştahsız bi kızım var:( ama çubuk krekeri çok sever.. bol bol yesin bari:)

Canım minik kızın için üzüldüm inş.geçer ilaçla.Test sonuçların da inş.güzel çıkar.Yarın da ben yaptırcam testi,sen atlattın darısı başıma:)))
inşallah özgecim, inşallah geçer ilaçla. geçmezse de artık hortumu salsınlar.. mecbur dayanmak zorundayız ona da. yoksa ilerde daha da zor olucak.

canım sen de güzel haberlerle gelirsin umarım...

kıyamam be ona ya nasıl dayanmış o kuzum o kadar yanmaya ağrıya canım beniim insallah en kısa zamanda gecer insallah sadece büyümeyle ilgili bişeydir de bi süre sonra hiç bişey kalmaz ama sen yine de cok uzun süre bekletmeden endoskopiyi yaptır pollycim gercekten reflü olmayabilir de boşu boşuna ilaç içmesin cocuk ayy Allah yardımcınız olsun ya umarım sen de cok ii sonuçlarla cıkarsın hastaneden tatlım bekliyoruz haberlerini...
Özlemcim çok sağol canım.. çocuk reflüsü erişkinlere göre daha çabuk tedavi edilebiliyormuş. hatta %50 kendiliğinden düzelme gösterebilirmiş. hayırlısı artık.. ne gerekiyosa yapıcaz.

çok sağol canım, şu ilaçları biraz kullanalım bakalım, düzelme olmazsa başka bi hastaneye daha gideriz.

geçmiş olsun cnm inşallah endoskopiye gerek kalmadan ilaçla geçer ben yaptırdım korkulcak bişey yok merak etme sadece ufaklık için hoş bir durum değil o kadar
sağol alevcim, büyükler için değilde işte dediğin gibi çocuk için pek hoş değil. ama iş o raddeye gelirse de yapılacak başka bişey yok.

canım geçmiş olsunnn... kızını öp yerimize. ilaçlar inşallah iyi gelir canım gastroskopiye ihtiyaç kalmaz... şeker sonucunda iyi çıkarsa bugünün iyi haberini almış olursun canım... hadi hayırlısı...
çok sağol canım, inşallah valla inşallah ilaçlar iyi gelir.

benimde şeker testim iyi çıkarsa çok iyi olur. birde onun derdine düşmem inşallah

Aynen oyle gezemedım kaldım evde zatn aksm gıbı gelıo bana havaa ıyıce karardı kasvetlı hıc sevmedıgımden:( Alt acma mınderın cok tatlı lakın besık ıcın ılk gordugumde dusundugm sey sankı dolapmısta sonradn zorla ıcıne yatak sokmussun gıbı geldı bana:)) Ne bılıyım belkı yakndn daha guzeldır ama resım pek ıyı gorunmedı baanaaaa bide bideeee kızma banaaaaa:17:

cnm kızar mıyım hiç fikrinizi alıyorum bunu seçmemin asıl sebebi yer sıkıntım var en azından dolabı kullanırı diye beğendim zaten çok uzun süreli bir beşik olmuycak bende evimin odası değişince oda takımı alıcam kızıma

Eki Görüntüle 302761

canım ikisi de çok çok güzel. beşik muhteşem duruyor.

oyyy kıyamam ben onaaa canım çok çok geçmiş olsunnn inş. ilaçlarla düzelirrr canım benim nasıl dayanmış bugüne kadar Allahım acil şifalar versin inş.. Şeker yüklemenide yaptırmışsın canımmm inş. güzel haberler alırsınnn sonucundaaa

ikiside çok güzel canım çok beğendim beğendimmm

sağol hülyacım, çocuğum kustukça rahatlamış. yani yoksa öyle halsizliği filan hiç olmadı. yemeği yer yemez hatta yarısında kusuyor, sonrada hiçbişey olmamış gibi oyununa devam ediyor. kilosu geride kalmamış dedi doktor, boyuda gayet normal... bakalım inşallah ilaçlar kusmasını sonlandırır.

Amin canım ağolasın.
şikayetlerime göre şimdilik ilaç başlayalım düzelme olmazsa gastroskopi yapılacak dedi. biz bunu bayağıdır yaşıyoruz. heleki geçen ay hastalandığından beri daha da arttı kusmaları. verdiği kiloları hala almış değil malesef:((

hoşbuldum canım, çok sağol.. hamur işi filan hiç yemez zaten, iştahsız bi kızım var:( ama çubuk krekeri çok sever.. bol bol yesin bari:)

eğer endoskopi yaptırmak zorunda kalırsanız bazı yerlerde uyutarak bazı yerlerde uyanık yapıyolarmış araştırırsın onuda uyuyarak daha kolay olur onun için. h.sonu bi arkadaştan öğrendim narkoz vermeden uyutuyolarmış aklında bulunsun

Back
X