• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sana şimdi dicektim ozaman eşine söyle sana loğusa takımı alsın ama sen söylemişsin ehuehue evet gezmek iyi geldi bana yeni doğan bebişleride yanıma çıkardılar bugün ben nts deyken allahım onlar ağlıyo ben ağlıyorum sanki ben doğurdum...:35:

yok güzelim benimkide oynuyodu zaten ama dr aradım bu ara daha az oynuyo dedim oda cokmu farketti dedi ewet dedim gel dedi benimde işime geldi ehuehue...

Ayyy yeni doğan hem de kıyamam ben onlara.E ben de ağlardım zaten hormonlar maximumda:)Benim de kardeşim pazartesi askere gidecek annem şimdiden telaşede gelme diip duruo.Korkuyormuş çok hassasmışım benn:9:
İyi olmuş ufaklığı görmüşsün bahaneyle.:49:

Ayyy yeni doğan hem de kıyamam ben onlara.E ben de ağlardım zaten hormonlar maximumda:)Benim de kardeşim pazartesi askere gidecek annem şimdiden telaşede gelme diip duruo.Korkuyormuş çok hassasmışım benn:9:
İyi olmuş ufaklığı görmüşsün bahaneyle.:49:

sorma cnm ya doğyolar tıngır mıngır geliyolar cam arabalarda kuvez gibi ay cıyak cıyaklar ay dedim rabbim bu ne güzel bir ses....ilerdede acaba bölemi düşünücez :52::52:

cnm kardeşin için allah kavuştursun Allaha emanet olsun ....:72::72:

dayanıcaksın tabikide kardeşin o senin gör mutlaka gitmeden...

arkadaşlar bebeğinize müzik dinletiyomusunuz ben bi kaç kere denedim ufaklık birden hareketleniyo çok hoş kesinlikle tavsiye ederim değişik müzik türleri denedim önce klasik müzikle başladım kulaklığı koyuyorum göbüşe sonra gelsin tekmeler :1:

Arkadaşlar bebeğim canbebe fotoğraf yarışmasına katıldı destek için oy verebilirmisiniz teşekkürler aşağıdaki linke tıklayıp beğen diyorsunuz ve açılan sayfada oyla kısmından NURHAYAT ÇAKIR isimli fotoyu açıp sayfadaki beğeni tıkladığınızda oy vermiş oluyorsunuz
Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook

bu arada bende 2011 ağustos annesiyim Allah bir avazda kurtarsın :emir_bebek:

oooo light bebeğini büyüttünde yarışmalaramı katıyorsun :34:

sorma cnm ya doğyolar tıngır mıngır geliyolar cam arabalarda kuvez gibi ay cıyak cıyaklar ay dedim rabbim bu ne güzel bir ses....ilerdede acaba bölemi düşünücez :52::52:

cnm kardeşin için allah kavuştursun Allaha emanet olsun ....:72::72:

dayanıcaksın tabikide kardeşin o senin gör mutlaka gitmeden...

:)Eevet şimdi o sesler süper geliyor da sonrasını ben de düşünemiyorummm:9:
Teşekkür ederim kısa dönem gidecek zaten umarım ii bi yer çıkar.Aahhh ahh dayısı 40 ından sonra göecek bizim ufaklığı :17:Neyse hepsi sağlıklı olsun da biz de sağsağlim çıkalım şu süreçten.Cidden zormuş nasıl 10 tane doğuruyor millet :44:

evet çocuk büyütmek çok zor ben de çok çocuk yapanlara şaşıyorum nasıl bakıyorlar diye

benim de artık çantamı hazırlamam lazım 7 olduk bizde artık nerdeyse:3:

Kızlar iyi akşamlar nasıldınız giremedim kacgundur özledim valla sizleri umarım herkez iyidir bizde iyiyiz şükür Ankara'ya. Geldik esimin kontrolü vardı Gata'da 3 gündür burdayiz bende o gozukurken doktora gözüktük bebeğimi gördüm :)) kıpır kipe durmak bilmiyor artık :)) bol bol alışveriş yaptık esın artık kiİyor yapma diyor abarttım bende almayacağım fiyorum ama engel olamıyorum kendime biliyorum giymeden küçülecek ama elimde değil :))

$Fotoğraf0019.webp
arkadaşlar bende göbüşümüzün resmini ekledim:nazar:

Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana:(((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?

Herkese günaydın...
Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana:(((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?

canım 50 gr da hatırladığım son kan alımı olacak sanırım. 100 gr da 3. kez oluyordu yani kan verdikten sonra büyük ihtimal yiyebilirsin bişeyler...
inşallah sonuçların iyi çıkar...

Herkese günaydın...

canım 50 gr da hatırladığım son kan alımı olacak sanırım. 100 gr da 3. kez oluyordu yani kan verdikten sonra büyük ihtimal yiyebilirsin bişeyler...
inşallah sonuçların iyi çıkar...

İnş.canım sağol,ama beni çok kötü yaptı o bir bardak su.Bir an önce bişeyler yemek istiyorum.Başım ağrıdı:(((

Back
X