• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana:(((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?

günaydın canım.50 gr yüklemede açlık ve 1.saat kan alınıyor.eğer 50gr lıksa sonrasına kahvaltını yapabilirsin.iyi haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar bebeğinize müzik dinletiyomusunuz ben bi kaç kere denedim ufaklık birden hareketleniyo çok hoş kesinlikle tavsiye ederim değişik müzik türleri denedim önce klasik müzikle başladım kulaklığı koyuyorum göbüşe sonra gelsin tekmeler :1:

evet canım bende müzik dinletiyorum. müzik ve maç izlerken bir hareketleniyor...

Canım benim iki komşumda sezeryan oldu ikiside doğumdan sonra pijama giydi. Bende normal doğum yaptım bende pijama giydim. Gecelik giymeyi pek sevmem de:)

bende sevmiyorum ya ameliyattan sonra kendimi sünnet çocuğu gibi hissederim...:1:

Günaydın güzel anneler...
Dün oğluşumu gördüm herşey gayet iyi gelişim normal dedi dr.Ben de son kontrolden bu yana hiç kilo almamışım o da iyi:)Bu sabahta kan verdim şeker yüklemesi için o iğrenç suyu içtim zor tutuyorum kendimi çok kötü oldum 10da tekrar hastaneye gidicem.Zaten açkığa dayanamıyorum üstüne bu su hiç iyi gelmedi bana:(((((Tekrar kan verdikten sonra bişeyler yiyebilir miyim yoksa biraz daha mı bekliycem?

maşallahh canım oğluşun gayet iyiymişşş ne güzell inş. sorunsuz sıkıntısız doğuma kadar böyle güzel güzel ilerler durumu... şeker yüklemesinde benden 2 tüp kan almışlardıı sanırım tekrar kan verdikten sonra biter işlemin yiyebilirsin artıkkk güzel sonuçlar bekliyoruz sendendeee

maşallahh canım oğluşun gayet iyiymişşş ne güzell inş. sorunsuz sıkıntısız doğuma kadar böyle güzel güzel ilerler durumu... şeker yüklemesinde benden 2 tüp kan almışlardıı sanırım tekrar kan verdikten sonra biter işlemin yiyebilirsin artıkkk güzel sonuçlar bekliyoruz sendendeee

Çok sağol canım,inş.sonuçlarımız da iyi çıkar.Ben şimdi tekrar hastaneye gidiyorum kan veriyim de bişeyler yiyim artık:)Görüşürüz:49:

günaydın annecikler

dün eşim bana bi internet adresi verdi orda baya uygun bebek eşyaları varmış bi arkadaşı 1700 tl lik takımı 700 tl'ye almış ama kalitesini bilmiyorum.

Babyhope sizde bakın isterseniz

günaydın annecikler

dün eşim bana bi internet adresi verdi orda baya uygun bebek eşyaları varmış bi arkadaşı 1700 tl lik takımı 700 tl'ye almış ama kalitesini bilmiyorum.

Babyhope sizde bakın isterseniz

Çok güzel modeller var.. ama hep bebek yatağı ben de dünden beri çocuk odası arıyorum :(( ama yok hiç içime sinen bişey.. en iyisi mobilyacılar sitelerinde görerek bakmak galiba

buarada diyetle aran nasıl?inşallah şekerler düzene girmiştir.kaçıncı saat tokluk bakıyorsun?

Gayet iyi şükür diyetle aram :)) listem güzel.. artık şekere bakmıyorum sürekli.. geçen akşam yemekten 1 saat sonra baktım normaldi. diyet yaptığım için şekerli şeyler yemiyorum o yüzden şekerime de bakmıyorum çünkü hep normal çıkıyo.. diyetisyen de sadece kiloyu takip ediyo şu an o da şeker ölçümü istemedi..

Back
X