- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.641
benimde şekerim çıktı
(((((
50 likte 175 çıktı
((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok

50 likte 175 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese Tünaydın;
Nasılsınız, umarım keyfler yerindedir, biz oğluşumla iyiyiz çok şükür, hazırlık yapıyoruz, yarın sabah Ankaraya gidiyoruzhem açıköğretim sınavlarına gireceğim, hemde pazartesi kontrolüm var, oğluşumu göreceğim inşaAllah.... yaklaşık 10 gün kalacağım, belki bu süre içinde girmeye fırsatım olmayabilir, Hepinizi şimdiden öpüyorum... Rabbime emanetsiniz
![]()
benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
Canım ya üzme kendini, burada bir çok arkadaşımızda çıktı, ve diyet uygulayarak şimdi şekerleri normal.... ve diyetleri hiçte zor değil, hele melikenin diyeti aynı benim normal beslenme şeklim... sende şimdiden o diyetleri uygula inşaAllah 100te daha iyi çıkarbenimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
50 likte 175 çıktı((
Canım ya üzme kendini, burada bir çok arkadaşımızda çıktı, ve diyet uygulayarak şimdi şekerleri normal.... ve diyetleri hiçte zor değil, hele melikenin diyeti aynı benim normal beslenme şeklim... sende şimdiden o diyetleri uygula inşaAllah 100te daha iyi çıkar![]()
Dur canım hemen bozma moralini.. benim de 50lik 178 di o zaman bile doktor 100lükte şeker çıkma ihtimali %5 dedi.. ayrıca şeker çıkarsada (bende çıktı) gebeliğe bağlı diyabet diyetiyle gül gibi geçiriyorum maşallahcanını sıkcak bi durum yok merak etme.. ilk öğrenince ben de çok üzüldüm falan ama neler yaşayacağımı bilmediğim için üzülşmüştüm şimdi görüyorum ki çok şükür bi problem olmuyo.. sende hemen canını sıkma 100lükten sonra çıkarsa eğer diyet vercekler o kadar...
50 likte 175 çıktı((
başa gelen çekilecek muhakkak. allah daha beter dertler vermesin.bebeğime etki etmesin de başka bir arzum yok. ama diyet yapmak benim için çok zor olucak onu biliyorum. yemekleri annem yapçak artık. ben sürekli yemek yapmayla uğraşamam.. okulda falan öğle arası makarna falan yiyoduk. şimdi evden taşıcam falan...uff inşallah insüline varmaz.. iğnedende çok korkuyorum...
kıslar birşey sorucam 100lükte bir aç karna kan veriliyor. şekerli su kaç kere içiliyor veya bu işlem kaç saat sürer? benim o gün günüm vardı. bna gelicekler. iptal etsem mi acaba. yetişir miyim?
kızlaaar nasılsınız bakalımmm...
özgecim insallah sonuçların ii cıkar canım
pollycim artık iileşir umarım minik defne ve umarım senin sonucların da ii çımıştır ve bir an önce gecer eline de için rahatlar...
biz de şimdi kızımla okuldan geldik bi güzel acıkmışız nasıl doyacagımızı bilemiyodukki anneannemiz doyurdu sağolsun ayyy insanın bu dönemde annesinin yanında oplması ne güzelmiş ya 2 haftadır yanımda ve ben nasıl rahata alıştım anlatamam şimdi 10 gün sonra gidiyo taa dogumda gelicek napcam bilmiyorum arkasında cok aglarım gibi geliyo( neyse catı muayenesi konusulmuş ya benimde cok gözüm korkuyo ama olcaksa olcak mecbur valla kacıs yok napalım ama şu doktorun cinsiyeti konusunda ben tamamen erkek doktor yanlısıyım 6 hafalık hamileyken sadece bi kez kadın doktora denk geldim alttan usg bakıcaz dedi ii dedim yattım ayyy içimi deşti resmen yaa kurcaladı hırpaladı sesimi de cıkaramıyorum demekki böle oluyuomus dedim içimden saf saf nasıl korktum bitti kalktım eve gittim bi güzel kanama oldu ödüm koptu baska doktora gittik rahim içi kanama olmuş 10 gün yattım progestan kullandım falan gecti cok şükür ama ben bi daha kadın doktora tövbe ettim nasıl becerdiyse uyuz ya gudubet bişeydi zaten azarlıyo çemkiriyo insana sen kimsin bee yani kızlar önyargılı olmayın nolur sırf kadın diye baglanmayın bi doktora kafanıza uyan içinizi rahatlatan doktor en ii doktordur bence ...
Arkadaşlar bunu daha öncede paylaşmıştım
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Bu dua gerçekten yapacağınız işlerinizi öyle kolaylaştırıp yoluna koyuyor ki, ben hamileliğimin başından beri sürekli elimi karnıma koyup bu duayı okudum ve çok şükür şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım, İnşaAllah bundan sonrada yaşamam....elinizden geleni yapın, bu duayı bol bol okuyun... herşeyin nasılda yolunda gittiğini göreceksiniz....![]()
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım![]()
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım![]()
ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım![]()