• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha hic bisey almadim:-(
birtek dun bebek arabasini ismarladim,
cantaya ne giricek onuda bilmiyorum:-(

tatlım ciciler topıgınde eksıkler yazıyo lıste yaparak alırsan daha ıyı oluyor aklında bulunsun yavas yavas basla almaya bebısler buyudukce hareket etmekte zorlanıyoruz mesela ben eskısı gıbı cok gezemıyorum yaa hemen yorulmaya basladım :)))

Ne güzel tam hamile,beni de görsen inanmazsın:)Öyle 3 ay giyilcek ama insan heves ediyo kaç kere hamile olcaz.Ben tayt tunik idare edicem çok güzel tunikler var.Benim aldıklarımı zaten doğumdan sonrada giyebilicem hala small oluyo.

hiç üzülme bize dr dün ufak bi hesap yaptı ben toplamda 7 kilo aldım ayda 1 kilo gidiyo normalde 2 ayda iki kilo daha alırım falan dedim şu an bebiş 1 kilo en az 3,5 -4 kilo doğacak en az 5 kilo daha alıcaksın bu şartlarda dedi oda iyi ihtimal yanlızca bebek alırsaymış o yüzden merak etme son ay bile olsa şöööle top gibi yuvarlak bi göbeğin olabilir:)

benim reflüde artık son raddeye geldi yemek borusunu yakıyo dra gitmeye çok var benimde kayınpeder kefir aldı evde mayalıyodu deneyler yaparak sonra ne oldu bilmiyorum güya vercekti bana kaldı öyle bende unutuyorum sormayı en iyisi marketten kefirli ayran alıp içiyim biraz işe yarar mı acaba

yok yapmaz çok faydalı ben gebelikte bile içtim bi ara doktora sordum bebeğin bağırsak sindirim sistemine faydalı olur gün aşırı 1 bardak iç dedii
şimdi mayam yok bulamadım bulsam yine hergün yapıcam bizde içilir sevilir ekşi ayran gibidirr
ama kızın belki sevmezz sen marketlerde satılan meyvelisinden all

hiç üzülme bize dr dün ufak bi hesap yaptı ben toplamda 7 kilo aldım ayda 1 kilo gidiyo normalde 2 ayda iki kilo daha alırım falan dedim şu an bebiş 1 kilo en az 3,5 -4 kilo doğacak en az 5 kilo daha alıcaksın bu şartlarda dedi oda iyi ihtimal yanlızca bebek alırsaymış o yüzden merak etme son ay bile olsa şöööle top gibi yuvarlak bi göbeğin olabilir:)

Bakalım ben de çok merak ediyorum kendimi.Eşimde baktı ben kilo almıyorum endişelenmeye başladı 5 kiloyla doğurcam diye:1::1::1:ama bebişimin gelişim normal dr iyi dedi.

tatlım ciciler topıgınde eksıkler yazıyo lıste yaparak alırsan daha ıyı oluyor aklında bulunsun yavas yavas basla almaya bebısler buyudukce hareket etmekte zorlanıyoruz mesela ben eskısı gıbı cok gezemıyorum yaa hemen yorulmaya basladım :)))

ya evet okudum fakat er ken diyorum,
yada karar veremiyorum:-(
karnim davul gibi oldu bile, zor nefes alip veriyorum,
yemek yerken bile sanki horluyorum ,
esimde dalga geciyo horluyosun geceleri diye:-(
allahtan catlagim yok simdiden sonra cikarmi acaba?

MELİKEcim çok sağol canım benim. aynen dediğin gibi bu halimde küsenlerle hiç işim olmaz.yolları açık olsun. sende en iyisini yapıyosun. yaparım ederim dedikte ne oldu bu zmana kadar kıymet mi bildiler sanki. afedersin s.... (anladın sen onu) yaranıyor ancak.

şuan uyuyo Defnem uyanınca öpeyim fıstık teyzesi yerine.

geçenlerde bi siteden oyuncak kazandık demiştim ya geldi az önce.. tam yeni gelicek bebişime göre. böle beşiğe asılabilir tarzda, çıngıraklı, dişlikli, ayaklarında ayna olan şirin bi muz:)))) ben çok sevdim:))Tiny Love -Fruity Pals - Anna Banana | Infant Toys | Toys | BabyBratt.com

Ben yerim onun sallanan oyuncağınııııı.. doğmadan kısmetli ballım Allah nazarlardan saklasın hem onu hem abasını :nazar::nazar::nazar:
Ben de kızılaydan patik gibi ayakkabılar var ya onlardan almıştım Allahım sabah akşam seviyorum ayakkabıyı :D:D Kavuşalım hayırlısıyla sahilerine :emir_bebek:

canım dr herhangi bi tehlikeden bahsetmediyse ocak sonu iyi bende 15 ocakta izne çıkıcam ondan sonra 15 şubata kadar halledicez artık çalışırken normal işleri bile zor yapıyoruz

yok canım şimdilik herşey yolunda:nazar:Ben izne çıkmıycam doğuma kadar çalışıcam 16haftayı doğumdan sonra kullanmak istiyorum.Sen de izindeyken rahat rahat yaparsın canım.Yavaş yavaş hallederim artık hazırlıkları da...Şu anda çok rahatım:nazar::nazar:koşturmaya devam yani,son aya da bişey bırakmam inş.ne olur ne olmaz....

ya evet okudum fakat er ken diyorum,
yada karar veremiyorum:-(
karnim davul gibi oldu bile, zor nefes alip veriyorum,
yemek yerken bile sanki horluyorum ,
esimde dalga geciyo horluyosun geceleri diye:-(
allahtan catlagim yok simdiden sonra cikarmi acaba?

Son zamanlarda çok oluyomuş bi arkadaş dedi resmen kendi horlamama uyanıyorum diye:)Az kaldı artık olur öyle şeyler.Ama hazırlıklarını tamamlamaya çalış sen.

Ben yerim onun sallanan oyuncağınııııı.. doğmadan kısmetli ballım Allah nazarlardan saklasın hem onu hem abasını :nazar::nazar::nazar:
Ben de kızılaydan patik gibi ayakkabılar var ya onlardan almıştım Allahım sabah akşam seviyorum ayakkabıyı :D:D Kavuşalım hayırlısıyla sahilerine :emir_bebek:

:) amiiiiiiinnnn canım amiinn..:nazar: rabbim hepimizi ve bebişlerimi nazarlardan kötü gözlerden korusun.:nazar:

ay ben bayılıyorum o patiklere yaa.. henüz almadım ama alıcam bende mutlaka.
güle güle giysin bebişin.

MELİKEcim çok sağol canım benim. aynen dediğin gibi bu halimde küsenlerle hiç işim olmaz.yolları açık olsun. sende en iyisini yapıyosun. yaparım ederim dedikte ne oldu bu zmana kadar kıymet mi bildiler sanki. afedersin s.... (anladın sen onu) yaranıyor ancak.

şuan uyuyo Defnem uyanınca öpeyim fıstık teyzesi yerine.

geçenlerde bi siteden oyuncak kazandık demiştim ya geldi az önce.. tam yeni gelicek bebişime göre. böle beşiğe asılabilir tarzda, çıngıraklı, dişlikli, ayaklarında ayna olan şirin bi muz:)))) ben çok sevdim:))Tiny Love -Fruity Pals - Anna Banana | Infant Toys | Toys | BabyBratt.com

Çok tatlı bu oyuncak minik kısmetli,ablasının şansı ona yaradı.:nazar::nazar:

Ben de onlara bayılıyorum ama giyemez diye almadım.Amin hayırlısıyla kavuşalım.

Son zamanlarda çok oluyomuş bi arkadaş dedi resmen kendi horlamama uyanıyorum diye:)Az kaldı artık olur öyle şeyler.Ama hazırlıklarını tamamlamaya çalış sen.

:-) simdiden esim rahatsiz olmaya basladysa,
son zamanlara dogru komsulari merak ediyorum:-)

kotu olan bebisimin odasi olmiycak:-(
tasinmayi dusunuyoruz seneye yaza kadar
baya stres olucak:-(
yeni eve odasini alicam:-(:43:
isterdimki odasida hazir olsun

:-) simdiden esim rahatsiz olmaya basladysa,
son zamanlara dogru komsulari merak ediyorum:-)

kotu olan bebisimin odasi olmiycak:-(
tasinmayi dusunuyoruz seneye yaza kadar
baya stres olucak:-(
yeni eve odasini alicam:-(:43:
isterdimki odasida hazir olsun

Olsun canım yeni eve göre yaparsın odasın,sağlıklı olsunlarda odasını da en güzel şekilde yaparsın.Tek derdin odası olsun.Zaten ilk zamanlar odasında yatmıycak bişey olmaz.

yok canım şimdilik herşey yolunda:nazar:Ben izne çıkmıycam doğuma kadar çalışıcam 16haftayı doğumdan sonra kullanmak istiyorum.Sen de izindeyken rahat rahat yaparsın canım.Yavaş yavaş hallederim artık hazırlıkları da...Şu anda çok rahatım:nazar::nazar:koşturmaya devam yani,son aya da bişey bırakmam inş.ne olur ne olmaz....

bizim kilolar fazla olunca hareketler kısıtlı tabi sen rahatsın o kunuda . yapıcak iş çok geliyo gözüme ama kıyafetleri yıka ütüle çanta hazırla 2 günlük iş sistemli gidersek eksikleri belirleyip alırsak gerisi kolay olur gibi geliyo.

Back
X