- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.921
sağoll özgemm
naptımm bugün koca bir tabak pasta yedimm![]()
sfiyet olsun canımm şeker çıkmamasına çok sevindim çok endişeleniyodunn
kilo almıyomusun ben alırdım kesinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağoll özgemm
naptımm bugün koca bir tabak pasta yedimm![]()
Komsumn getrdgı asureyı ac gıbı yedım cok pısmanım ve okdr pısman oldumkı mıdem bulanıoaksama kocama kofte yapmak ıstedım cnm cektıde dıyebılrz
nasıl yapacgıma karar veremedm kızlar bana bı el atarmsnz ben fırında olsn ıstıorum ama kızarms gıbı olsunda ıstıorum yagsız tavadamı yapım yoksa onerebılcegnz tarfnz varmı
![]()
cnm kadınbudu yap istersen değişiklik olur
sormayın geçen koltukta sırt üstü uyumuşum kocamda tele çekmiş yani kendim korktum resmen diyorumki uyandırıp yan yat deseydin senin yan dönmen yarım saat alır diyohem kilo hem burun tıkanıklığı sonuç bu yani çok utandımm çokkkkk :2::2::2:
kızkar şekerimm 95 çıktı :)))
demekki tatlıyla kiloyla alakası yokmuş
Komsumn getrdgı asureyı ac gıbı yedım cok pısmanım ve okdr pısman oldumkı mıdem bulanıoaksama kocama kofte yapmak ıstedım cnm cektıde dıyebılrz
nasıl yapacgıma karar veremedm kızlar bana bı el atarmsnz ben fırında olsn ıstıorum ama kızarms gıbı olsunda ıstıorum yagsız tavadamı yapım yoksa onerebılcegnz tarfnz varmı
![]()
sfiyet olsun canımm şeker çıkmamasına çok sevindim çok endişeleniyodunn
kilo almıyomusun ben alırdım kesinn
aynen cnm alakası yok tabi sadece bunlar biraz tetikler
Ama onu kızartmak lazım gelır ben kızartma yememek ıcın alterntf arıorum kıı cooook da severım onunapalım ablaaa kılo davası :))))
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...17433_131464230284666_259564_1525386647_n.jpg
kızlar şunlara bi bakın nolurrr.. çok tatlı yaa. işte annelik.
Leaving Facebook... | Facebook
hamilelikte iğrendiğim tek şey köfte oldu malesef gayet güzel yaparım herkes bayılıyor ama yiyemiyorum![]()
anladım canım biraz ağır olabilir o zaman izmir köfteye ne dersin gerçi onuda fırına vermeden biraz kızartman gerekir o zaman sana hasan paşa köfte diyorum onu yağda kızartmak gerekmez yada ızgara yapıcan artık![]()
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...17433_131464230284666_259564_1525386647_n.jpg
kızlar şunlara bi bakın nolurrr.. çok tatlı yaa. işte annelik.
Leaving Facebook... | Facebook
Hamıle kaldıgmdn berı kofte yemedım desem ınanırmısınz?? :)))) bnde yıyemem dıye hıc agzıma surmedm ama bugn canım oyle cktı patatesle fln yenır geldı bana yanınada bol salataa offf:)))
Haklısın bıde ızmır kofte yapmayı bılmıorumkı canım ıstese nolur:)))) Ben bıldıgmz kofteyı yapım fırına da elma dılm patates yapım koftelerıde ızgara edım kocama fıkrını sormadm onuda bı sorım ona gore yapım:)))
canım beniiim özlemcim çok sağol tatlım yaa. bende sınırda diye pek kafaya takmıyorum.
valla yavrum iyileşsinde şeker filan vız gelir tırıs gider.
aynen dediğin gibi hanfendi! tatil yapacak. derdi gezip tozmak. işten güçten anladığı da yok zati.düşündükçe afakanlar basıyo. ama no stres no panik diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
bu arsenik olayına da sevindim ama osmancık diye ithal pirinç kakalıyorlarsa ne etcez(
hee:))) bende öyle teselli ediyorum kendimi:)
![]()
maşallah sana:))
:) amiiiiiiinnnn canım amiinn..rabbim hepimizi ve bebişlerimi nazarlardan kötü gözlerden korusun.
ay ben bayılıyorum o patiklere yaa.. henüz almadım ama alıcam bende mutlaka.
güle güle giysin bebişin.
Ben de onlara bayılıyorum ama giyemez diye almadım.Amin hayırlısıyla kavuşalım.