2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bazen aynanın karşısında bakım diyorum onu hamile kilodunu giydim mi bide tmm aynı anneme benzedim diyorum eşimde gülüyorrr

normal don giyin nolcakki ben normal giyiyorum ama hergün koltukta uzandığım yerde dönemiyom kalkamıyom o zaman ninelere döndüm diyom ama siz işi kıyafete dökmüşsünüz

Bi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin :37::37::37:
ben kocakarı donu giyemem hala g_strıng giyiyorum benim hiçççççççççç popom yok sadece göbek ve 95 beden göğüs okadar

:21:

Bana hiç sormayın ben evlenmeden önce kist tedavisi görüyodum ve doktor evlendikten sonra çocuk için tedavi uygulayacağız çünkü çocuğun olmaz dedi.. yani biz korunmaya bile gerek duymadık ama Allah çok büyük işte.. Doktora tedaviye başlamak için gittik, hamilesin dedi :) Allah'ın mucizesi diyorum ben o yüzden bebişim iyice kıymetleniyo bizim için :49:

hee işte bende biraz kiste güvendim dr yumurtlamıyon dedi ama yinde korunuyoduk senin kist gitti mi bari benimki gitti oğlumun süprizi sayesinde ondanda ilaçsız kurtuldum

normal don giyin nolcakki ben normal giyiyorum ama hergün koltukta uzandığım yerde dönemiyom kalkamıyom o zaman ninelere döndüm diyom ama siz işi kıyafete dökmüşsünüz

Bende eskı norml kulotlrımı kullanıorum hattaaa ınatlaa kenarlardn yuruken tassada aynı sutynlrımı gıyorum:))))) hamıleler ıcın hıc ozel bısey almadm ıc camasrı olrk lakın eskısı gıbı o suslu dantellı seylerı gıyemıorum ıcıme fenalk gelıoo backlrım bırbınemı surtuodur nedr onlrla rahat edemıorum ısım varsa yatarken gıyıorum:)))))

yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)

Bende herkeslere en az 2 sene yok diyordum da acemilikle yalnış kullandım hapı ne varrr zaten arkadaşlarım hep dalga geçtiler :D çok doğurgan karılarmışız biz ne yapak alla alla :):):) ama olsun ben çok mutluyum minnoşumun gelişinden .:):):):):)

var hamileler için ama nasıl rahat edilir bilmem..ben öyle don giymiyorum yaaa..aldım bitane rahat edemedim..ağları çok geniş bacaklarımın arasını pişirdi..normal don giyiyorum..göbeğin altında gözükmüyo işte daha güzel:)))

Ayy ben giymem zaten onları ne onlar öyle anane donu resmen:)Zaten gerek yok bana ama olsada giymem:)

Bana hiç sormayın ben evlenmeden önce kist tedavisi görüyodum ve doktor evlendikten sonra çocuk için tedavi uygulayacağız çünkü çocuğun olmaz dedi.. yani biz korunmaya bile gerek duymadık ama Allah çok büyük işte.. Doktora tedaviye başlamak için gittik, hamilesin dedi :) Allah'ın mucizesi diyorum ben o yüzden bebişim iyice kıymetleniyo bizim için :49:

bende kiste güvendim işte yinede korunuyoduk dr yumurtlamıyon demişti ama oldu işte süpriz kinder yumurtam o benim onun sayesinde ilaçsız kisttende kurtuldum senin kist ne alemde gitti mi bari

Bende eskı norml kulotlrımı kullanıorum hattaaa ınatlaa kenarlardn yuruken tassada aynı sutynlrımı gıyorum:))))) hamıleler ıcın hıc ozel bısey almadm ıc camasrı olrk lakın eskısı gıbı o suslu dantellı seylerı gıyemıorum ıcıme fenalk gelıoo backlrım bırbınemı surtuodur nedr onlrla rahat edemıorum ısım varsa yatarken gıyıorum:)))))

Bende ısrarla hala eskileri giyiniyorum kilotlarda problem yok da sütyenler artıkın sıkıyor yavaş yavaş vedalaşmam lazım galiba onlarla :) penyeler iyi de kıyafetler hiç güzel durmuyor onlarla yaa

Bende ısrarla hala eskileri giyiniyorum kilotlarda problem yok da sütyenler artıkın sıkıyor yavaş yavaş vedalaşmam lazım galiba onlarla :) penyeler iyi de kıyafetler hiç güzel durmuyor onlarla yaa

bende 1 tane sütyen aldım diğerlerini eskilerden kullanıyorum penye bende kullanamam evde olsam belki ama alttan desteksiz ince süngerliler rahat oluyo ben onlardan aldım çok rahatlar

Evt bosa ınat edıoruz kacınılmaz sona az kaldı:))) Ben hayatta o penyelerı kullanamam ztn gogus ucu cok cıkıo rahat edemem asla evde spor yaptgm donemden balensz sporcu sutynlrm var onlrı kullanıorum ama dısrı cıkarken normllerı:))

Kızlar merhaba dün kontrole gittik. Ama giremedim dün internete. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyiymiş kızım 900 oğlum 1000gr olmuş. Doktor dediki şubatın 15 den sonra hazırlıklı ol doğum için dedi. Korktum açıkçası. Allahım sağlıkla bebklerimizi vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar merhaba dün kontrole gittik. Ama giremedim dün internete. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyiymiş kızım 900 oğlum 1000gr olmuş. Doktor dediki şubatın 15 den sonra hazırlıklı ol doğum için dedi. Korktum açıkçası. Allahım sağlıkla bebklerimizi vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım maşallah bebişlerine:nazar::nazar:İkizler biraz erken gelebilir canım,Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..

Ohhhh maşallahh kuzucuklarına ne guzel.. Demek subt 15 tn sonra hazırlklı ol dedıler aslnda sevnmelısın benı dusun martn sonunu beklıorum muhtemelen topıktekı en son doguran bn olabılrm erken dogm olmazsa tabıı:) Her gece yatarken nezmn nekdr kaldı dıye gun sayıyıoruz ALLAH saglkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze:16:

canım maşallah kocaman olmuşlar kilolarıda uyumlu bazı ikizlerde arada kilo farkı oluyomuş sanırım seninkiler paylaşımcı anlaşılan :) sende hülya gibi erkencilerden olucan anlaşılan

Ohhhh maşallahh kuzucuklarına ne guzel.. Demek subt 15 tn sonra hazırlklı ol dedıler aslnda sevnmelısın benı dusun martn sonunu beklıorum muhtemelen topıktekı en son doguran bn olabılrm erken dogm olmazsa tabıı:) Her gece yatarken nezmn nekdr kaldı dıye gun sayıyıoruz ALLAH saglkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze:16:

Senle haftamız ve kalan günümz aynı cnm 27 mart dedi bana doktor senin doğum tarihi için ne dedi

ooo muhabbet devammış. biz yürüyüş yaptık. yarın eşimin doğum günü ona hediye aldım... istanbulda hava bugün muhteşem. güneş, kuşlar özlemişim yaz havasını...

41 kere maşallah evet ikiz anneleri erkenci olacak içimizde

Senle haftamız ve kalan günümz aynı cnm 27 mart dedi bana doktor senin doğum tarihi için ne dedi

26 mart dedı ılk sonra 25 mart cıktı buyumesyle degısıo sanırım bu oran anlamadm ama ben cocugumu nısanda beklıorum:))) Icıme oyle doguo yada martn 21nden sonra bakalım beyımz nezamn tesrıf buyururlarsa:))))

Canım maşallah bebişlerine:nazar::nazar:İkizler biraz erken gelebilir canım,Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..

canım maşallah kocaman olmuşlar kilolarıda uyumlu bazı ikizlerde arada kilo farkı oluyomuş sanırım seninkiler paylaşımcı anlaşılan :) sende hülya gibi erkencilerden olucan anlaşılan

Sağolun arkadaşlar insan heycanlanıyor. Sağlıklı olsunlar bekleye bildikleri kadar içerde kalsınlar istiyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bizim burda kompedan mağazası var. lohusa seti diye kutu var. baktım içine sabahlık-pijama, diğer kutudada sabahlık-gecelik var. pijama 50 tl. gecelik 60 tl.
hoşumada gitti. diğer ay artık alacağız...

Back
X