- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.761
günaydın kızlarrr nasılsınızzz ben artık kendimi her geçen gün biraz daha ağırlaşmış ve yorgun hissediyorum çok yavaş hareketlerim eski canlılığımdan eser kalmadı nerdeysee.

inş. tansiyonunda normale dönerr tuza dikkat et canımmm tansiyonu etkileyebilir...

oyyy oyyyy maşallahhhh harika bir oda olmuş zaten prenses odası olduğu için ancak bu kadar olurdu çok güzell herşey Allahım güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...

maşallahhh canımmm bebişineee Allahhım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş.selam annişler,
bu gün doktordan geldik.bebeğim 1060gr olmuş maşallah doktor herşey normal dedi.hatta ben bu ay hiç kilo almamışım çok sevindim,
ama tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8 çıktı doktor 2 günde 1 tansiyon ölçtür yaz bi kağıda dedi ve 9 gün sonrasına tekrar randevu verdi,inşallah o zamana kadar düzelir benim tansiyon.şimdiye kadar hep normaldi şimdi nerden çıktı bu yawww![]()
maşallahh canımm bebişineee inş. sağlıklı sıhhatli sonuna kadar böyle devam eder sorunsuzzzslm kıslar bugün dr gittim ama hoşaf gibi oldum devlet hastanesi sıra çok ama en önemlisi kızım iyi olması plesenta ve amnion suyu normalmiş dr her şey güzel iyi dedi usg bakarken boy kilo sordum 35 haftadan önce sölemiyolarmış küçük bıldırcınım poposunu dönmüşşş ters duruyomuş yani poposu aşağıda dr sordum normal değil dedi sonra döner dedi
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
oyyy oyyyy maşallahhhh harika bir oda olmuş zaten prenses odası olduğu için ancak bu kadar olurdu çok güzell herşey Allahım güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...