- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #24.641
Çok güzel olur sen de gelmiş olursun çarşamba olsun o zaman.
olur inşallah bi aksilik çıkmasa gelmeye çalışırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olur sen de gelmiş olursun çarşamba olsun o zaman.
Amanın bu haftadan yalancıları mı başlıyormuş uhdeci yaf korktum şimdi.İnşallah ağrımaz hiçbirimizin ne beli ne bacağı çok beter zaten yaşlı nineler gibi yürüyorum artıkben kullanıyorum canım bacak kramplarıma çok iyi geldii artık kramplarım olmuyorr bel ağrısı yalancı doğum ağrıları olarak geçiyor canım zate benimki sürekli değil ara ara giriyor ama gece epey sürmüştüü çok şükür şuan yokk
sular geldi yemekleri yaptım evet ne konuşuldu baktım çarşamba buluşma var tamamdır bana uyar yer neresi saat kaçta ...ona göre neclaseye mesaj atarım ....ewet bir arkadaş daha vardı hatta ben konuştum banada haber vrin demişti ama :44:
sular geldi yemekleri yaptım evet ne konuşuldu baktım çarşamba buluşma var tamamdır bana uyar yer neresi saat kaçta ...ona göre neclaseye mesaj atarım ....ewet bir arkadaş daha vardı hatta ben konuştum banada haber vrin demişti ama :44:
Ya da Zafer Plaza Kahve Dünyası olabilir ordan cumhuriyet caddesine falan da bakarız üşenirsek Zafer Plazadaki bebiş mağzalarını gezeriz mothercare chicco panço lcw![]()
çalışan için son aylar daha zor tabi canım... ben bu gece heyecandan uyuyamam dedim ama öyle bir uyumuşum ki eşim dedi bir horladın ilk defa seni horlarken gördüm dedi...çok utandım...
bebekler baskı yaptığı için horlama oluo sanırım benimde çıtım çıkmazdı uyurken ama şimdi horluomuşum çok ayıp yaa :))) bide bişi sorcam raporu tam 32 oluncamı aLIOruz yoksa 31+1,2,3 te felanmı
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
O zaman Ayşencim üçümüze de uyuyorsa berkerdemcim sen karar ver doktor randevun nerde kaçta hangi yer sana dah uygun?
canım ben şevket yılmaza gitçem 10;20 de randevum var dr işim uzun sürmez ilaç yazdırcam ama usg isterse aynı gün sıra verirseler gelmem zor olur ama belli olmaz çoğu zaman başka güne sıra veriyolar malum sigorta
gözün aydın canım ben nst den korkuyorum ya öyle durmadan niye girelim boşuna. teyzem ben ona bağlanınca sancılanıyordum demişti...
korkma cnm yaa onuda ulturason gibi düşün bebeğini görcekmiş gibi gerisini boş ver gitsin ben biraz rahatım bu konularda çnk ne zaman geliceğini bir tek mevlam bilir umarım zamanında ve sağlıklı gelir gerisi önemli değil sen nasılsın iyisin dimi
iyiyim canım sağol her gün okumaya çalışıyorum takipteyim ama bazen her gün yazamıyorum okulda bakamıyorum ancak eve gelince. evet canım tek duam isteğim sağ salim kucaklarımıza alabilmek gerisi teferruat. ben artık dr.a gidince strese giriyorum çok sık gitmek istemiyorum eskiden vakit geçmek bilmiyordu ama şimdi öyle gelmiyo. zaten ben o ultrasondan da hiçbir şey anlamıyorum. ne biliyim öyle işte. sen yeni hastanenden memnunsun değil mi canım?
Selam kızlaaar... Bugün yazamıyorum işler yoğun ama sayfa sayfa takip ediyorum :))
Nevresim takımlarımız geldiiii çok sevinçliyissdaha yatağımız gelmedi ama nevresimimiz hazır
Eki Görüntüle 311815 Eki Görüntüle 311816
Neresi daha yakın sana zafer mi kent meydanı mı,hem doktora gideceksin yorulma diye söylüyorum senin durumun bizden farklı çünkü.
Eki Görüntüle 311975 Eki Görüntüle 311976 Eki Görüntüle 311977
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
Ne güzel güzel haberlerle gelmişsin böbreklerindeki durumun düzelmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider![]()
gözün aydın canım ne güzel her şey yolunda inş. hep böyle devam eder. ben 2 aralıkta dr.a gitmiştim 16 aralıkta detaylıya gittim 30 aralıkta tekrar randevu verdi ve 13 ocakta mecbur yine gidicem rapor almaya 30 aralıktakini iptal mi etsem
ohh ohh canım maşallahhh kontrol güzell geçmişş bebişimiz gayet iyiii hadi gözün aydın canımmm
farkermez canım ikiside uyar aslında zafere gitsek daha iyi olur ordan bebeler sarayına gideriz tabi diğer kızlarada uyarsa
farkermez canım ikiside uyar aslında zafere gitsek daha iyi olur ordan bebeler sarayına gideriz tabi diğer kızlarada uyarsa
sevgili arkadaşlarım ben artık cok fazla sürtemiyorumonu baştan söylüyüm en nihayetinde ben sizden biraz daha öndeyim ama avm içerisinde gezeriz .....onun dışında saat ve yer farketmez...