- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #25.041
kızlaarr slm herkese. dün dra gittik. oğlum uyuyodu sanırım. ya ben ultrasonda bebeğimi görünce şoka girmiş gibi oluyorum dra soracaklarımı unutuyorum ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra ay bunu sormadım ay şunu soracaktım diye eşimin başının etini yiyorum. bi dahaki randevumuz 1 ay sonraya.. çok uzun zaman nasıl geçecek bilmiyorum. foto resmini ne kendime ne eşime benzetemedim çok tatlıydı sıpamama eşime aynı benim küçüklüğüm dedim
bu arada tosunum 1500 gr olmuş. dr herşey yolunda kan ilacını ihmal etme bi de bol bol su iç dedi. suyu sanırım idrar yolu enfeksiyon riskine karşı söyledi. bizden haberler bu kadar. derse girecem şimdi hepinizi öptüm
canım, bol su içmek amnios sıvısının miktarı için de önemli, o nedenle bol bol içmek lazım... ben de az su içenlerdenim malesef, zorluyorum kendimi...
:)) hayırlısı olsun ya prenses gelcek ya aslan parçası gelcek :)) bana da tuzla yapılan bişi var onu yapmışlardı kız çıkmıştı hemde ilk aydan :))
hehehe o tuz olayını bana da yapmışlardı, bende de tutmuştu :)) çok garip ama her zaman tutuyo mu ne :)) bana yapan kadın, hiç şaşmadı falan diodu :))