2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayşencim buluşma yeri neresi ben bişi anlamadımda biz en iyisi küçük sarayda buluşalım şöyle resim çekinelim burada paylaşalım

Dediğim gibi bana her türlü uyar. Işıl'a da söyleyelim o zaman buluşma yeri Küçük Saray olsun. Bu arada hepimiz aynı küçük saraydan bahsediyoruz değil mi? Tophaneye çıkmadan Timurtaşın arkasında var bir tane bir de postanenin arasında benim bildiğim hangisi bahsedilen?

Öyle yapalım bence de Işıl sen hala starbucksta mı kaldın ayy koptumm bizimki kahve dünyasını yaptı starbucks :9:Yiyelim öğlen yemeğini küçüksaray da ordan da geziniriz bebişler müsaade ettiği kadar olmadı sonra gideriz çay ya da kahve içmeye olar mı?

Evet Işıl starbucks'ta az önce berkerdeme yazdığım soru senin içinde geçerli. Ben yarın 5'ten önce giremem. Gezmeye gideceğiz okuldan arkadaşın evine (gelsin mamalar:56:) Siz son kararı verin bana da mesj atın.

Çok geçmiş olsun bir kez bana da olmuştu nabzım çok hızlı atar normalde de fakat eğilerek iş yapmaya çalıştığım için bu sefer daha kötü olmuştum doktora gittiğimde nabzın dinmiş hali 120 di.Aman çok dikkat et kendine.

Coksagol canim :40:

Aman kizlar Sormayin neLer oldu
Hafta ici ayin 20siydi oyle fena oldum anlatamam
Tansiyonum cikti once bi bayginlik gecirdim sonra. Vucudumdan
Ter boşandı elim ayagim titredi ates basti
Basim bi tuhaf oldu tansiyona baktik 15 olmus
Ki normalde 10u gecmez sarimsak yuttum eltimin israriyla
Hic bi ise yaramadi kocaman bi limon yedim biraz
Kendime geldim bu arada 3gundur de sancim kasilmam oluyodu

Oyle uzandim esim geldi acile gittik Tansiyonum 12olmustu ama
Yinede bi goruneyim dedim ALttan muayne ultrason. Kan idrar tahlili yapildi
1cm acilma kansizlik her zamanki gibi..
Bunyem Zayif düşmüş bebek poposunun ustune oturmus
Bu yuzden sancim oluyomus tansiyonum cikmis vitamin kamsiyum kanilaci yazip gonderdk
Ertesi gun kendi doktoruma gittim randevum vardi zaten oda bana kızdı
Haziranda 81kiloydum simdi 80 senin en az 10kg alman gerekirdi simdiye kadar dende yiyorum fikan dedim ama inanmadi
Yesen kilo alirdin ondan bayilma oluyor ceviz findik fistik et tuket derhal kilo al dedi bende istehim yok bisey yiyesim gelmiyo dedim serumla olmaz zorla yiyceksin dedi psikiyatriye gonderdi gecen ay kullandigim anti depresani biraktim dedim acaba ondan sicak basmasi mi oluyo dedim
Neyse psikiyatri ilaca gerek yok dedi pisikologa gonderdi onnada gorustum. Hepsi ayni diyo. Yiyeceksin
Ben cokmu kafaya taktim acaba bu kilo mevzusunu diyorum kendime ooof. Of

Gecen ay50gr glikoz. Yapilmisti ama gozum karariyo basim donuyor bayiliyom ter basiyo diye bu ay75gr da bakikdi normalcikti
3gun annemlerde jaldim hastane isleri fikan 2gundurde yiyorum bir kilo almisim sabah saglik ocagina gitti hersey yolunda haziranda ki kiloma geldim bakalim

Bayagidir yazamiyodum internet yok yaesimin tel.dan yaziyom bi sorun vardi Okuyodum. Cevap yazamiyordum sizleri ozkedim kendinize cici bakin ;)

Geçmiş olsun hem kendine hem de bebişe dikket et yemeye çalış faydalı şeyler ye onlardan aldığın kilonun zararı olmaz zaten.

Geçmiş olsun hem kendine hem de bebişe dikket et yemeye çalış faydalı şeyler ye onlardan aldığın kilonun zararı olmaz zaten.

Yaa biliyorum hepsi benim sucum Kaynanamla oturuyoduk yazin ayrildik kslabaliga alismisim yalniz hic yiyesim gelmiyo bide oglum da bibucuk yasinda tam hareketli zamani ev isi o bu derken boyle olduk
Cok sagll

Yaa biliyorum hepsi benim sucum Kaynanamla oturuyoduk yazin ayrildik kslabaliga alismisim yalniz hic yiyesim gelmiyo bide oglum da bibucuk yasinda tam hareketli zamani ev isi o bu derken boyle olduk
Cok sagll

Kendini suçlama, bebeğinin sağlığı yerinde maşallah bundan sonrasına bak. Gerekirse yanında bir süre birisi kalsın hemen toparlarsın.

Nerde bulusuyonuz kim kim ne yapcaniz forumdakiler mi yoksa baska bi mevzu mu
Bana da yer varmi :49:

Dediğim gibi bana her türlü uyar. Işıl'a da söyleyelim o zaman buluşma yeri Küçük Saray olsun. Bu arada hepimiz aynı küçük saraydan bahsediyoruz değil mi? Tophaneye çıkmadan Timurtaşın arkasında var bir tane bir de postanenin arasında benim bildiğim hangisi bahsedilen?

Evet Işıl starbucks'ta az önce berkerdeme yazdığım soru senin içinde geçerli. Ben yarın 5'ten önce giremem. Gezmeye gideceğiz okuldan arkadaşın evine (gelsin mamalar:56:) Siz son kararı verin bana da mesj atın.

Daha dogrusu bize oglumla

Evet evet timurtaşpaşanın ordaki küçük saray,E direk orda buluşalım 13:30 da biz,şimdi feysten sana tel numaramı gönderiyorum nolur nolmaz haberleşmede problem yaşamayalım.
Derya sen de Bursada isen bekleriz tabiki sen de gel çarşamba günü :49:

Ya birini bulsam iste sorun kalmiycak ne kaynanam ne. Annem geliyo ikiside kendilerine bakamiyo gene annem idare ediyo da kaynanam daha fena doktorda diyo bi iki ay yegnin filan yokmu gelsin yanina diye ams ah ah sblam evlenmedi ki bize bi yegen gelsin calis calis nereye kadar demi

Evet evet timurtaşpaşanın ordaki küçük saray,E direk orda buluşalım 13:30 da biz,şimdi feysten sana tel numaramı gönderiyorum nolur nolmaz haberleşmede problem yaşamayalım.
Derya sen de Bursada isen bekleriz tabiki sen de gel çarşamba günü :49:

Feys kullanmiyorum bi yanlislik olmasin ozel mesaj atin6-f dentimurtaspasada inerim de sorup bulutum orayi insallah gelebilirim esimi sabah ikna etmem lasim da suan uyuyor :)

iyigeceler herkese kızlar..
ben 2012 nisan annesiyim 22+3 olduk oğlumla ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum ve çok endişeleniyorum bu durum beni korkutmaya başladı :43:
sizdede benim haftalarımdayken hissedemeyenler oldumu ??

iyigeceler herkese kızlar..
ben 2012 nisan annesiyim 22+3 olduk oğlumla ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum ve çok endişeleniyorum bu durum beni korkutmaya başladı :43:
sizdede benim haftalarımdayken hissedemeyenler oldumu ??

Bende senin gibi endiselenmistim burda herkesten. Bir ay daha grc hissettmistim hemde ikinci hamileligim olmasina ragmen besbucuk aylikti saniyorum bide ultrasonda gordunse hareket ettigini bi sorun yoktur endiselen me

Bende senin gibi endiselenmistim burda herkesten. Bir ay daha grc hissettmistim hemde ikinci hamileligim olmasina ragmen besbucuk aylikti saniyorum bide ultrasonda gordunse hareket ettigini bi sorun yoktur endiselen me

ultrasonda gördüğümde gayet sağlıklı çok fazla hareketli bi bebek olmasada genede hareket ediyo kolunu bacağını oynatıyor..ama doktorlar ayda bir randevu veriyolar ve o 1 ay geçmek bilmiyo bu şekilde hareketlerini hissetmediğim için:( benim haftalarda herkes uykudan uyandıklarını sölüyo ben hiseetmiyorum bile..inş. dediğin gibidir canım çok saol Allah razı olsun..

Feys kullanmiyorum bi yanlislik olmasin ozel mesaj atin6-f dentimurtaspasada inerim de sorup bulutum orayi insallah gelebilirim esimi sabah ikna etmem lasim da suan uyuyor :)

Sen ikna et yarın da yine siteye girersen kesinleştiririz.6f bizim üst caddeden geçiyor beşevlerdeyim ben de.İnşallah hepimiz buluşabiliriz.Bizim uykumuz geldi ii geceler.

ultrasonda gördüğümde gayet sağlıklı çok fazla hareketli bi bebek olmasada genede hareket ediyo kolunu bacağını oynatıyor..ama doktorlar ayda bir randevu veriyolar ve o 1 ay geçmek bilmiyo bu şekilde hareketlerini hissetmediğim için:( benim haftalarda herkes uykudan uyandıklarını sölüyo ben hiseetmiyorum bile..inş. dediğin gibidir canım çok saol Allah razı olsun..

o haftalarda kim uyanırmış ya takma kafana onları, 30. haftaya giriyorum benim kızım inanılmaz hareketli doktor 9 aylık bebek hareketlerine sahip dedi bu yüzden erken gelme ihtimalide çok yüksek ama daha bir gün uykumdan hareket ettiği için uyanmışlığım yok...
eğer ultrason sonucunda doktorun herşeyi normal (boy-kilo-suyu) diyorsa bebeğini ve kendini kimselerle karşılaştırma her hamilelik kendine özeldir, aynı kişinin iki hamileliği bile çok farklı geçer kendini yıpratmaktan başka birşeye yaramaz...

keyfini çıkar yaşadığın günlerin, şuan en hareketli ve keyifli olacağın zamanlar içindesin 26-27. haftadan sonra ah uhhh lar başlıyor çünkü, artık bulaşık makinesini boşaltmadan önce 40 kere düşünüyorum sehpanın üstünden birşey alırken bile belim zorlanıyor artık....

günaydın kızlarrrrr..... :)

dün akşam kızımla beraber sinemaya gittik babasının eşliğinde ve beni hiç üzmedi kızım sakin sakin izledi o da, ben sesten çok hareketlenir diye bekliyordum oysaki :) üstelikte görevimiz tehlikeye gittik aksiyon ve müzik boldu demekki anası gibi olacak bu kızda, evde sıkıntıdan o kadar hareket ediyormuş :)))

birde dün akşamki yazılanları okudumda, herkeste bir yumuşatıcı kullanma sevdası, kızlar arada bir makinenizin deterjan koyma gözünü çıkarıp özellikle yumuşatıcının olduğu bölümdeki siyahlıkları görmüyor musunuz ? sadece bebek için demiyorum kendi kıyafetleriniz özellikle iç çamaşırlarınız için çok daha önemli, yumuşatıcı deterjandan çok daha ağır petrol artığı içeriyor ben bebeğimin hiçbir kıyafetinde yumuşatıcı kullanmadım dalan deterjanla granür sabunla yıkamıştım ve sertte çıkmadı zaten, kendi kıyafetlerimizdede yaraım kapak kullanıyorum iç çamaşırına ise ya hiç birşey koymuyorum yada elma sirkesi koyuyorum hem yumuşatıyor hemde deterjan artıklarında arındırıyor.

deterjan gözünü çıkarıp elinizde bir evirip çevirin karşılaşacağınız manzara hiç hoş olmayacak....

günaydın kızlarrrrr..... :)

dün akşam kızımla beraber sinemaya gittik babasının eşliğinde ve beni hiç üzmedi kızım sakin sakin izledi o da, ben sesten çok hareketlenir diye bekliyordum oysaki :) üstelikte görevimiz tehlikeye gittik aksiyon ve müzik boldu demekki anası gibi olacak bu kızda, evde sıkıntıdan o kadar hareket ediyormuş :)))

birde dün akşamki yazılanları okudumda, herkeste bir yumuşatıcı kullanma sevdası, kızlar arada bir makinenizin deterjan koyma gözünü çıkarıp özellikle yumuşatıcının olduğu bölümdeki siyahlıkları görmüyor musunuz ? sadece bebek için demiyorum kendi kıyafetleriniz özellikle iç çamaşırlarınız için çok daha önemli, yumuşatıcı deterjandan çok daha ağır petrol artığı içeriyor ben bebeğimin hiçbir kıyafetinde yumuşatıcı kullanmadım dalan deterjanla granür sabunla yıkamıştım ve sertte çıkmadı zaten, kendi kıyafetlerimizdede yaraım kapak kullanıyorum iç çamaşırına ise ya hiç birşey koymuyorum yada elma sirkesi koyuyorum hem yumuşatıyor hemde deterjan artıklarında arındırıyor.

deterjan gözünü çıkarıp elinizde bir evirip çevirin karşılaşacağınız manzara hiç hoş olmayacak....

bn o siyahlıkları rutubetten nemden ıslak kaldığından fln zannediyodum hani yosun tutarya ıslak kalan şey..petroldenmiymiş..tüh bn koydum ya bebeğinkileri yıkarken..napcam bidahamı yıkıcam hepsini :44:

Back
X