2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buluruz cnm meraketme bu arada çarşamba yemeğemi gitsek acaba 13:30 otur otur acıkıcaz şu pideli köfteci varya eski oarayamı gitsek ....1 saat oturup kakmıycaz neticede acıkıcaz ....:49:

:)Olur valla hatta süper olur Küçük Saray'ı diyorsun sen anladığım kadarıyla.Tam öğle yemeği saati oluyor gayet ii olur bence de:8:

[
halleddim gbi cnm yıkıyorum krem sürüyorum boyna yıkadım.....cok sağol...

hadi bakalım seninde az kaldı ben yemek işinide hallediyorm neyseki senin birtanede kızın vardı galiba yaşı büyükmü ?

3.5yaşında cnm benim kuşum:nazar:seneye okula vericem zaten

bu arada kayhandaki pideli köftecilere gidin ben dün yedim cem de.. eski ünlü bi yer of bak gene canım istedi neyse ben gideyim de balığımı yiyeyim bu akşam iyi gecelerrr .....

cnm ben her hafta birgün bir kısmını yıkadım mesela 1 hafta nevresimlerini...1 hafta battaniyeleri...1 hafta tulumlarını...bugünde badilerini yıkadım kurusunlar yarın sabah ütülüycem

ya çorapları yıkadınmı cnm sen ben yıkamadım ama yıkansınmı

canım ben çorapları ve eldivenleri filede yıkadım kaçmasın diye...

selam kızlar nasılsınız ben daha iiyim moralimi yüksek tutuyorum sağlıklı besleniyorum :49::49:çarşamba günü rıza madazlıya gidicem hayırlısı bide size bişey sorucam günde kaç saat uyuyabiliyorsunuz

Slm anneler ve melekleri...

Birşey danışmak istiyorum. ocağın son iki haftası eşimin semineri çıktı. Ben de bu iki haftada evde kalmak istemiyorum. Memlekete gideyim Almanya 'dan gelen ablamıda göreyim diyorum. Ama dönüşte tahmini doğuma bir ay kalmış olacağı için eşim biraz stres yapıyor ve ablasının gelmesini istiyor. Kendi arabamızla 5 saatlik bir yolculuk olacak. Şubatın ilk haftası döneceğiz. Sizce çok sıkıntı olur mu???

Son düzenleme:
tamamdır ozaman ...:24:

ahucum geliyosun dimi aşşağıda seni görüyoum....

geçmişi okuyodum dalmışım,gelicemde dün gece eşime annesi yalovada düğün var oradanda size gelebiliriz demiş inşallah gelmezler
gelemezsem kusura bakmayın anlayınki geldiler çok üzgünüm bende katılmak istiyorum hep plan yaptığımda eşimin tarafından birileri bozuyo:43::43::43:

selam kızlar nasılsınız ben daha iiyim moralimi yüksek tutuyorum sağlıklı besleniyorum :49::49:çarşamba günü rıza madazlıya gidicem hayırlısı bide size bişey sorucam günde kaç saat uyuyabiliyorsunuz

canım ben çok uykucuyum. anlamıyorum akşam 10 da uyku başlıyor. sabah 7-7.30 kadar uyuyorum. gündüzleri ama hiç uyumuyorum...

Slm anneler ve melekleri...

Birşey danışmak istiyorum. ocağın son iki haftası eşimin semineri çıktı. Ben de bu iki haftada evde kalmak istemiyorum. Memlekete gideyim Almanya 'dan gelen ablamıda göreyim diyorum. Ama dönüşte tahmini doğuma bir ay kalmış olacağı için eşim biraz stres yapıyor ve ablasının gelmesini istiyor. Kendi arabamızla 5 saatlik bir yolculuk olacak. Şubatın ilk haftası döneceğiz. Sizce çok sıkıntı olur mu???

canım son aylarda bilmiyorum sorun olabilir diye biliyorum... zaten böyle birşey olursa bile doktorundan izin almadan yolculuk yapma...

iyi akşamlar kızlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım size bişey sormak istiyorum bebeklerinizin kıyafetini yıkamaya ütülemeye başlamışsınız acaba bebekler için kullandığınız bi deterjan var mı ya da normal çamaşır gibi mi yıkadınız

iyi akşamlar kızlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım size bişey sormak istiyorum bebeklerinizin kıyafetini yıkamaya ütülemeye başlamışsınız acaba bebekler için kullandığınız bi deterjan var mı ya da normal çamaşır gibi mi yıkadınız

cnm ben dalinin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım onunla yıkadım aynı şekilde yumuşatıcısıda var onunda aldım...makinenein en kısa programına attım 58 dk 40 derece...minik olan eldiven şapka ağız mendili gibi şeyleride file içeisinde yıkadım....

bursa buluşmasına katılıcaklar...

nelase
berkerdem
prensesinuykusu
umutluyum78
aysen_k
ahu_yumuk

doğrumudur.......

Doğrudur fıstık, yere kesin karar verilsin yarın kahve dünyası mı pideli köfteci mi:56: Bana her türlü uyar benden yana sıkıntı yok yani unutma. Nereye denirse oraya gelirim:4: Sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı :52:

Doğrudur fıstık, yere kesin karar verilsin yarın kahve dünyası mı pideli köfteci mi:56: Bana her türlü uyar benden yana sıkıntı yok yani unutma. Nereye denirse oraya gelirim:4: Sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı :52:

cnm önce starbucuksta buluşuruz açlık durumuna göre kalkarız....:52::52::52: pideli köfteciye
çok teşekkürler bende öyle yapim bari

ricaederim cnm yap yap en güzli

yaa inşallah gelmezler kıçımı kaldıramıyorum bide hizmet edicem onlara sadece yapılacak bişey varmı diye
sorar e doğal olarak bende sağolun siz zahmet etmeyin derim çekilir köşesine:43::43:

aslında ay bende bişey yapamadım diceksin biraz halsizizmde diceksin dışardan sipariş verelim ne yersiniz diceksin puhahhaha:37::37::37:köü gelin olup çıkıcaksın

aslında ay bende bişey yapamadım diceksin biraz halsizizmde diceksin dışardan sipariş verelim ne yersiniz diceksin puhahhaha:37::37::37:köü gelin olup çıkıcaksın

valla doğru söylüyosun :1::1: ama benim kocam babam şunu çok sever ondan yapsana bundan yapsana der benimde elim kolum bağlanır.tanıyorum ben kocamı ama bu defa artık farklı mutfakta ayakta durup iki bardak çalkalayamıyorum kaldı anasının babasının sevdiği yemekleri yapıcam kocamda sinir ediyo beni yaa sinirlendim yineee:41::41:

Back
X