2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla doğru söylüyosun :1::1: ama benim kocam babam şunu çok sever ondan yapsana bundan yapsana der benimde elim kolum bağlanır.tanıyorum ben kocamı ama bu defa artık farklı mutfakta ayakta durup iki bardak çalkalayamıyorum kaldı anasının babasının sevdiği yemekleri yapıcam kocamda sinir ediyo beni yaa sinirlendim yineee:41::41:

sakin ol cnm sen eniyisi onlar gelene kadar ki inşallah gelmezler hep cok yorul.....

arkadaşlar nasılsınız?
ben çok mutsuzum.doğumuma neredeyse 2 ay kaldı ve ben daha hiç bişey almadım.canım çok sıkkın sürekli ağlamak geliyor içimden eşim yaklaşık 2 aydır semineriyle uğraşıyor.benimle hiç ilgilenmiyor, beni dinlemiyor.biliyorum bebeğim de üzülüyor ben üzülünce ama elimde değil.yemek bile yemeyi unutuyorum çok sağlıksız beslenmeye başladım .zaten çalışıyorum.dersanede.4 gün çalışıyorum ama çok yorucu.ve stresli.akşamları kpss kursuna gidiyorum 2 gün.eve gelince ayaklarım şişiyor.yoakşam 10 da evde oluyorum bi deyemek yapıyorum o saatten sonra.eşim de yardımcı olmuyor.işi bırakınca tabi doğal olarak maaşımda kesilecek.çooook bunaldım....

arkadaşlar nasılsınız?
ben çok mutsuzum.doğumuma neredeyse 2 ay kaldı ve ben daha hiç bişey almadım.canım çok sıkkın sürekli ağlamak geliyor içimden eşim yaklaşık 2 aydır semineriyle uğraşıyor.benimle hiç ilgilenmiyor, beni dinlemiyor.biliyorum bebeğim de üzülüyor ben üzülünce ama elimde değil.yemek bile yemeyi unutuyorum çok sağlıksız beslenmeye başladım .zaten çalışıyorum.dersanede.4 gün çalışıyorum ama çok yorucu.ve stresli.akşamları kpss kursuna gidiyorum 2 gün.eve gelince ayaklarım şişiyor.yoakşam 10 da evde oluyorum bi deyemek yapıyorum o saatten sonra.eşim de yardımcı olmuyor.işi bırakınca tabi doğal olarak maaşımda kesilecek.çooook bunaldım....

canım zor bir gebelik geçiriyorsun
ama sen her bir şeyi kafandan at sadece bebeğine odaklan
onu stres ve kötü beslenme etkiliyor unutma
umarım gebeliğinin bundan sonraki dönemi huzur içinde geçer

iyi akşamlar kızlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım size bişey sormak istiyorum bebeklerinizin kıyafetini yıkamaya ütülemeye başlamışsınız acaba bebekler için kullandığınız bi deterjan var mı ya da normal çamaşır gibi mi yıkadınız

bnde yolda giderken bi deterjancıda dalan'ın roxy diye bi deterjanını gördüm.üzerinde %100 doğal bitkisel bişiler yazıyodu dermatologlar trfndan test edilmiş üstündede bebek resmi vardı..dedm bu bebk kıyafetleri içinmi evt dedi adam bnde aldm..ama yumuşatıcıyı normal yumuşatıcı koydum valla..öyle yıkadım..çıktığında parfümde kokmuyodu ztn parfümsüz heralde özellikle..

canım son aylarda bilmiyorum sorun olabilir diye biliyorum... zaten böyle birşey olursa bile doktorundan izin almadan yolculuk yapma...

Teşekkürler cnm. Zaten kontrolüm gitmeden bir kaç gün öncesine denk geliyor. Doktora da soracağım ama gitme diyecek diye korkuyorum. Bakalım hayırlısı...

Bu arada bende bebeğimin giysilerini Dalan'la yıkadım. % 100 bitkisel yağlardan üretilmiş bir sabun tozu. Kızımda da onu kullanmıştım. Yumuşatıcı kullanmıyorum gerekte kalmıyor zaten...

İyi geceler...

Bu arada bende bebeğimin giysilerini Dalan'la yıkadım. % 100 bitkisel yağlardan üretilmiş bir sabun tozu. Kızımda da onu kullanmıştım. Yumuşatıcı kullanmıyorum gerekte kalmıyor zaten...

İyi geceler...

bende dalan doxi kullandımm yumuşacık yaptıı hatta üzerinde beyaz ve narinleriniz için yazıyoduu
kendi açık renk çamaşırlarımı artık onla yıkıyorumm mükemmel canlı çıkıyo renklerii
perdelerimi yıkadım bembeyaz çıkarttı kokusuda güzell
sonuçta sabuntozu doğall çok memnun kaldımm
bebek deterjanından daha çok kendi çamaşırlarımda kullanıyorumm

kızlar yaa yıkama filesi nasıl bir şey nereden alınıyor..hiç bir fikrim yok neye benzediği hakkında...

canım çamaşır yıkama filesi diye satılıyor. hemen hemen bütün iç çamaşırı satan mağazalarda var. Hatta şu herşey satan mağazalar varya milyoncu, forbes vb. oralardada var ben 2,5tl ye aldım. onun içine koyup yıkıyorum .

Son düzenleme:
canım çamaşır yıkama filesi diye satılıyor. hemen hemen bütün iç çamaşırı satan mağazalarda var. Hatta şu herşey satan mağazalar varya milyoncu, forbes vb. oralardada var ben 2,5tl ye aldım. onun içine koyup yıkıyorum .

sağol canım bakalm ben burada nasıl tarif edecem satıcılara yıkama filesini...ben arabistandayım yaa:40::40::40:

kızlar 2 gün önce milupa gönderdi paketini geçen haftada prima göndermişti birde lansinoh'tan numune istemiştim oda gönderdi çok fazla değil ama olsun yinede insan mutlu oluyo işte:52::52:

ayşencim buluşma yeri neresi ben bişi anlamadımda biz en iyisi küçük sarayda buluşalım şöyle resim çekinelim burada paylaşalım

Öyle yapalım bence de Işıl sen hala starbucksta mı kaldın ayy koptumm bizimki kahve dünyasını yaptı starbucks :9:Yiyelim öğlen yemeğini küçüksaray da ordan da geziniriz bebişler müsaade ettiği kadar olmadı sonra gideriz çay ya da kahve içmeye olar mı?

Aman kizlar Sormayin neLer oldu
Hafta ici ayin 20siydi oyle fena oldum anlatamam
Tansiyonum cikti once bi bayginlik gecirdim sonra. Vucudumdan
Ter boşandı elim ayagim titredi ates basti
Basim bi tuhaf oldu tansiyona baktik 15 olmus
Ki normalde 10u gecmez sarimsak yuttum eltimin israriyla
Hic bi ise yaramadi kocaman bi limon yedim biraz
Kendime geldim bu arada 3gundur de sancim kasilmam oluyodu

Oyle uzandim esim geldi acile gittik Tansiyonum 12olmustu ama
Yinede bi goruneyim dedim ALttan muayne ultrason. Kan idrar tahlili yapildi
1cm acilma kansizlik her zamanki gibi..
Bunyem Zayif düşmüş bebek poposunun ustune oturmus
Bu yuzden sancim oluyomus tansiyonum cikmis vitamin kamsiyum kanilaci yazip gonderdk
Ertesi gun kendi doktoruma gittim randevum vardi zaten oda bana kızdı
Haziranda 81kiloydum simdi 80 senin en az 10kg alman gerekirdi simdiye kadar dende yiyorum fikan dedim ama inanmadi
Yesen kilo alirdin ondan bayilma oluyor ceviz findik fistik et tuket derhal kilo al dedi bende istehim yok bisey yiyesim gelmiyo dedim serumla olmaz zorla yiyceksin dedi psikiyatriye gonderdi gecen ay kullandigim anti depresani biraktim dedim acaba ondan sicak basmasi mi oluyo dedim
Neyse psikiyatri ilaca gerek yok dedi pisikologa gonderdi onnada gorustum. Hepsi ayni diyo. Yiyeceksin
Ben cokmu kafaya taktim acaba bu kilo mevzusunu diyorum kendime ooof. Of

Gecen ay50gr glikoz. Yapilmisti ama gozum karariyo basim donuyor bayiliyom ter basiyo diye bu ay75gr da bakikdi normalcikti
3gun annemlerde jaldim hastane isleri fikan 2gundurde yiyorum bir kilo almisim sabah saglik ocagina gitti hersey yolunda haziranda ki kiloma geldim bakalim

Bayagidir yazamiyodum internet yok yaesimin tel.dan yaziyom bi sorun vardi Okuyodum. Cevap yazamiyordum sizleri ozkedim kendinize cici bakin ;)

kızlar 2 gün önce milupa gönderdi paketini geçen haftada prima göndermişti birde lansinoh'tan numune istemiştim oda gönderdi çok fazla değil ama olsun yinede insan mutlu oluyo işte:52::52:

AA ama bana niye bise gelmiyo prima brbelac milupa hicbiri:19:

Aman kizlar Sormayin neLer oldu
Hafta ici ayin 20siydi oyle fena oldum anlatamam
Tansiyonum cikti once bi bayginlik gecirdim sonra. Vucudumdan
Ter boşandı elim ayagim titredi ates basti
Basim bi tuhaf oldu tansiyona baktik 15 olmus
Ki normalde 10u gecmez sarimsak yuttum eltimin israriyla
Hic bi ise yaramadi kocaman bi limon yedim biraz
Kendime geldim bu arada 3gundur de sancim kasilmam oluyodu

Oyle uzandim esim geldi acile gittik Tansiyonum 12olmustu ama
Yinede bi goruneyim dedim ALttan muayne ultrason. Kan idrar tahlili yapildi
1cm acilma kansizlik her zamanki gibi..
Bunyem Zayif düşmüş bebek poposunun ustune oturmus
Bu yuzden sancim oluyomus tansiyonum cikmis vitamin kamsiyum kanilaci yazip gonderdk
Ertesi gun kendi doktoruma gittim randevum vardi zaten oda bana kızdı
Haziranda 81kiloydum simdi 80 senin en az 10kg alman gerekirdi simdiye kadar dende yiyorum fikan dedim ama inanmadi
Yesen kilo alirdin ondan bayilma oluyor ceviz findik fistik et tuket derhal kilo al dedi bende istehim yok bisey yiyesim gelmiyo dedim serumla olmaz zorla yiyceksin dedi psikiyatriye gonderdi gecen ay kullandigim anti depresani biraktim dedim acaba ondan sicak basmasi mi oluyo dedim
Neyse psikiyatri ilaca gerek yok dedi pisikologa gonderdi onnada gorustum. Hepsi ayni diyo. Yiyeceksin
Ben cokmu kafaya taktim acaba bu kilo mevzusunu diyorum kendime ooof. Of

Gecen ay50gr glikoz. Yapilmisti ama gozum karariyo basim donuyor bayiliyom ter basiyo diye bu ay75gr da bakikdi normalcikti
3gun annemlerde jaldim hastane isleri fikan 2gundurde yiyorum bir kilo almisim sabah saglik ocagina gitti hersey yolunda haziranda ki kiloma geldim bakalim

Bayagidir yazamiyodum internet yok yaesimin tel.dan yaziyom bi sorun vardi Okuyodum. Cevap yazamiyordum sizleri ozkedim kendinize cici bakin ;)

Çok geçmiş olsun bir kez bana da olmuştu nabzım çok hızlı atar normalde de fakat eğilerek iş yapmaya çalıştığım için bu sefer daha kötü olmuştum doktora gittiğimde nabzın dinmiş hali 120 di.Aman çok dikkat et kendine.

Back
X