2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu nevresim takımlarından ben de dün sipariş vermiştim, alev ve özgeden sonra geç getirseler bari diodum ama :) bugün geldi hemen...

Güle güle kullansın annesi :)) bende iki tane aldım zırt diye geldi valla hediye de yok :)) neyse yelden biz de birbirimize alırız hediye üzülme :P :))

Dün akşam bana da oldu magnezyum içince geçiverdi.

YA doktorum vermedi bir turlu magnezyum, sol bacagim o kadar agriyor ki merdiven cikamiyorum, bir de son haftaya kadar calismayi dusunuyorum; randevuda isyan ediyim de yazsin doktor:)
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

Hepsi guzelmis, ama benim etrafimda derin, irmak ve duru cok oldugundan ben Berra diyicem. Doga da guzel ama erkek cocuklarinda daha cok rastladim ben dogaya.

yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram

Sen biraz agir isimler secmissin, omer guzel bence aralarindan en cok.

ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?

Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))

Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek:31:

Bizde varız kuzum mart sonunu bekleyecek olan herkesler kız erken gelir diyor ama bakalım küçük hanım bize süprüüüüzzz yapacakmı :1::1:
Benim ki de tekmeledi canım sağol:46:
Gözün aydın canım :nazar::nazar:

Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye :52::52:
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi :nazar::nazar:

Maşallah kuzum artık yokuş aşağı gidiyorsun bende 30.haftayı baraj olarak görüyorum bi gelse sonrası hemencecik geçecekmiş gibi :1::1:

kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

bahar dı sizin istediğiniz isim ama liste çoğalmış hepside güzel cnm karar vermek zor

YA doktorum vermedi bir turlu magnezyum, sol bacagim o kadar agriyor ki merdiven cikamiyorum, bir de son haftaya kadar calismayi dusunuyorum; randevuda isyan ediyim de yazsin doktor:)

Hepsi guzelmis, ama benim etrafimda derin, irmak ve duru cok oldugundan ben Berra diyicem. Doga da guzel ama erkek cocuklarinda daha cok rastladim ben dogaya.

Sen biraz agir isimler secmissin, omer guzel bence aralarindan en cok.

hergün kakao iç magnezyum eksikliğin filan kalmaz
pastalara keklere koyulan kakaolar varya onların bazılarında içilebilir yazıyo onlardan alıp hergün süte ekleyip içersen bişeyciğin kalmazz

Bizde varız kuzum mart sonunu bekleyecek olan herkesler kız erken gelir diyor ama bakalım küçük hanım bize süprüüüüzzz yapacakmı :1::1:

Gözün aydın canım :nazar::nazar:

Maşallah kuzum artık yokuş aşağı gidiyorsun bende 30.haftayı baraj olarak görüyorum bi gelse sonrası hemencecik geçecekmiş gibi :1::1:

Sağol canım yaa rahatladım artık:)

Back
X