- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #25.621
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
Bahadır olabilir canım.Behram söylemek biraz zor geldi bana.Benim oğluşumun ismi URAS olacak inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
yusuf yada ömer derimyusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
şu nevresim takımlarından ben de dün sipariş vermiştim, alev ve özgeden sonra geç getirseler bari diodum ama :) bugün geldi hemen...
şu nevresim takımlarından ben de dün sipariş vermiştim, alev ve özgeden sonra geç getirseler bari diodum ama :) bugün geldi hemen...
Dün akşam bana da oldu magnezyum içince geçiverdi.
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
Cotton box nevresim takımı değil mi, nereden veriyorsunuz şiparişi:44:şu nevresim takımlarından ben de dün sipariş vermiştim, alev ve özgeden sonra geç getirseler bari diodum ama :) bugün geldi hemen...
Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))
Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek![]()
Gözün aydın canımBenim ki de tekmeledi canım sağol![]()
Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi![]()
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
YA doktorum vermedi bir turlu magnezyum, sol bacagim o kadar agriyor ki merdiven cikamiyorum, bir de son haftaya kadar calismayi dusunuyorum; randevuda isyan ediyim de yazsin doktor:)
Hepsi guzelmis, ama benim etrafimda derin, irmak ve duru cok oldugundan ben Berra diyicem. Doga da guzel ama erkek cocuklarinda daha cok rastladim ben dogaya.
Sen biraz agir isimler secmissin, omer guzel bence aralarindan en cok.
Cotton box nevresim takımı değil mi, nereden veriyorsunuz şiparişi:44:
ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?
Bizde varız kuzum mart sonunu bekleyecek olan herkesler kız erken gelir diyor ama bakalım küçük hanım bize süprüüüüzzz yapacakmı
Gözün aydın canım
Maşallah kuzum artık yokuş aşağı gidiyorsun bende 30.haftayı baraj olarak görüyorum bi gelse sonrası hemencecik geçecekmiş gibi![]()
ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?
Güle güle kullansın annesi :)) bende iki tane aldım zırt diye geldi valla hediye de yok :)) neyse yelden biz de birbirimize alırız hediye üzülme:))
Tüh keşke geç gelseymişBen cuma sabah verdim ama gelmedi daha yarın gelir heralde...Güle güle kullansın canım...
cnm sen başka yerden almışsın biz yeniçarşım.com dan aldık