2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım devlet hastanesine gidiyorum artık 15 gün önce bakıldı diye gerek yok dedi dr ama kızım kıpır kıpır iyidir heralde

iyidir annesi bence keyfi yerinde dünde gezmelere gitti daha ne olsun

Sağol canım hepimizin bebeği adıyla yaşasın.Sizin isim de güzel.Biz de önce Aras mı olsa dedik ama Uras'ın anlamı daha güzel geldi bize.(Şans,talih,mutluluk):nazar::nazar:

evt canım malesef aras 'ın nehir ismi bide kıl tüy haricinde bi anlamı yok :) inş. ismi anlamı gibi şans getirir bebeğin URAS paşaya :emir_bebek: ben isimlerin anlamlarının insanları çok etkilediğini düşünüyorum

Bu gün açılışı ben yapmıştım, şimdi tekrar geldim:8:

Özge canım dün kırgınlığım var demiştin, nasıl olduğunu sormuştum, ama sanırım görmedin:44:

Canım yaa içim bir tuhaf oldu yazını okuyunca, Rabbim şifa versin, bebeişi annesine babasına bağışlasın:50:

ne güzel tebrik derim canım , darısı bizlere... hey gidi hey.... daha dün 20leri görsem yarılamış olacam diyordum, şimdi otuzları görmemize az kaldı.... Rabbim tamamına erdirisn hepimize:8::8:

Olur canım, zaten bir çoğunun neredeyse belli sayılır, bizim oğluşumuzun adı Mehmet Akif:8::8:

Canım görmemişim kusura bakma,daha iyiyim bakalım akşam da artmaz heralde.bol c vitamniyle atlatırım gibi.

Hergün dikkat ediyodum meyve yemeye ama havalardan heralde üşüttüm.Ofis çok sıcak oluyo ince giyiniyorum dışarısı soğuk ondan oldu heralde ama geçer.
canım ya, bizim evde çok sıcak oluyor, merkezi sistem, bu yüzden dışarı çıkarken çok sıkı giyiniyorum, hakikaten dikkat etmek laızm, tekrar geçmiş olsun:34:

iyidir annesi bence keyfi yerinde dünde gezmelere gitti daha ne olsun

evt canım malesef aras 'ın nehir ismi bide kıl tüy haricinde bi anlamı yok :) inş. ismi anlamı gibi şans getirir bebeğin URAS paşaya :emir_bebek: ben isimlerin anlamlarının insanları çok etkilediğini düşünüyorum

Ben de öyle düşünüyorum canım,aras at kılı demekmiş bi yerde öyle gördüm hemen vazgeçtim o yüzden.Ama kulağa hoş geliyo aslında.

ah canım benim başıma gelen kuzenin başına gelmiş çok sabırlı olması üzülmemesi lazım sütü kesilmesin küvezde anne sütü ilaçtan daha faydalı bebek başıklığını kazanıyo günde 3 4 kere süt bıraksın bebek 2 kiloyu geçince çıkarıyolar benim bebeğim 1 ay dayanabildi ama 23 haftalıktı ALLAH yardımcısı olsun bol bol dua etsin bende dua etcem

bu arada berkerdem sana söylediğim bebekte doğmuş küvezdeydi ama son halini bilmiyorum 7 ayın bitmesine 1 hafta varmış doğduğunda inş. oda yaşar yoksa anne için yıkım olur 2. bebek çünkü

canım ya, bizim evde çok sıcak oluyor, merkezi sistem, bu yüzden dışarı çıkarken çok sıkı giyiniyorum, hakikaten dikkat etmek laızm, tekrar geçmiş olsun:34:

Sağol canım,sıcak soğuk çok etkiliyo.bizim ofisin altında fırın var:1:Bi de mimar arkadaş üşüyo diye kila açık oluyo hamam burası.Ben de kısa kolla gezince böyle oldu:))

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

Canım inş.bebiş iyi olur,dalarımız onunla.

böyle beceremeselerde çabalamaları çok güzel maşallah:nazar:

polyy nazar mı değdirdik sana yoksa:53:
ayy bilmemki tatlım yaa, maşallah diyin heee:))):nazar::nazar::nazar:
tabi hepimize kocaman MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:
olabilir kesinleşen arkadaşlar var nasılsa onlardan başla bence
tamamdır canım, sende en kısa zamanda kesinleştirirsin inşallah

poly evet evet ekleyelimmm lütfennn...:1::1::1:
bu arada geçenlerde ilişki konusunda gaza gelmiştin. ben yapmayın, etmeyin dedim... :1:
:17::17::17::17::17: gaza geldik hallettik :17::17::17::17: ama artık 7 ay bitti pek sanmıyorum olacağını :=))))))))

senin bebişin ismi kesinleştmi canım?????

mesela ben , SELİN yazabilirsin cnm benimkine Allah izin verirse yüzde yüz ismi hazır
ekledim canım.

evt artık drlarda yavaş yavaş doğumla ilgili şeyler söylemeye başladı :18::18::18: bizde 30. haftamızı yılbaşı akşamı kutlıcaz oğlumla :52::52::52:

canım inş. tekrarlamaz önemsiz bişey olsa bile insan korkuyo ister istemez.

ne güzel toplamış yatağıda bizim yatak hep dağınık benim koca benden sonra kalkıyo yatak falanda toplamaz bende yatak örtüsünü kaldırdım kullanmıyorum yerlerde ziyan olucak yoksa
sağol canım, inşallah böyle bişey kimsenin başına gelmez..

herkese merhaba.
nasılsınız? bebisler nasıl? 30 lu haftalara girenleri tebrik ediyorum. gittikçe yaklaşıyoruz. kızlar topigi birkaç gündür arada takip ediyorum uhde yi görmedim. yanılıyor muyum ? girmiyor mu nete acaba alıştık sabah mesajlarına uhde nin .

polly geçmiş olsun canim dr a gitmen iyi olmuş . biraz dinlen gerçi senin durumun farklı küçük bi bebisin var zaten . defnecige kardeşinden soz ederken anlatirsin onu korumak için olduğunu . cook yorma kendini .

bu arada isimleri yazayım demissin . benim kizimdan baslayabilirsin teyzesi. Ekin Deniz olacak. :) :emir_bebek:
çok sağol canım, defnecik şuan inatlaşma döneminde:( herşeye BENİM diyor.. kardeş nerde diyorum göbeğimi gösteriyor, ben bişey örerken ANNE DATEŞ GİY diyor:)))) (anne kardeş giysin demek istiyor) amaaaa hiç bişeyi kolay kolay paylaşmıyor. ve dün gece ben içerde ayaklarımı uzatıp oturdum, defne ağladı babsı baktı.. vay efendim sen bana nasıl bakarsın der gibi bi ağlamaya başladı görmeniz lazım.. anne neyde, anne neyde diye ağlıyo.. babası anne uyudu kızım diyo, yok...!! en son artık ben gittim hadi uyu bak benimde uykum geldi dedim de öyle uyudu. bebiş doğmadan evvel ağlasa da zırlasa da annemlerde bi kaç gün bırakmam lazım.. yoksa doğumda burnumuzdan getirir:(((

canım bencede artık isimleri yazalım değiştirenler olursa söylerler artık. Bizim oğlanda Yusuf Selim

canım çok güzel isim benimde kızım olsaydı ismi Selin olucaktı Yaren Selin düşünmüştüm artık 2 .ye kısmetse
ekledim canım

Sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım artık ne zaman teşrif ederlerse :9:

İnsan mutlu oluyor yardım ettikleri zaman aferin senin kocişe:nazar::nazar::nazar:Eveet canım bol bol dinlen:16:

Oyoyoyo 30 mu oldunuz siz :nazar::nazar::nazar:Çok az kaldı çok,sağlıkla gelsin kuzucuklar :54:
evet yaa öyle mutlu oldum ki.. :nazar::nazar::nazar:
Olabilir aslında canım genelde belli oldu isimler.Bizimki URAS:1:
ekledim özgecim

pollly Rabbim izin verirse bizimkide ADEN
ekledim:)

Selam kızlarrr...

Bursalılar resimlere baktım maşallah hepiniz de çok tatlısınız :nazar::nazar: görmek de güzel olduu resimlerinizi sağolunn.. :49:

ozgeengin dün biraz kırgınlık vardı nasıl oldun daha iyisindir inşallah? :nazar:

Ben bugün yine uykusuzummm :)) artık ağrılardan hiç uyunmuyo.. Herkes sırt bel ağrısı çekiyo bende kaburga galiba orası sağ göğsümün altı çok ağrıyo hatta ağrıdan çok acı.. doktor da normal karnın büyüdükçe baskı yapıyo dedi ama gece hiç uyutmuyo :53:

Polly isimleri eklemek iyi fikir yanlarına nazar boncuğu da koy teyzesiiii :52:
ekledim ve nazar boncuklarını da koydum :nazar:

Sağol canım,sıcak soğuk çok etkiliyo.bizim ofisin altında fırın var:1:Bi de mimar arkadaş üşüyo diye kila açık oluyo hamam burası.Ben de kısa kolla gezince böyle oldu:))

canım dikkat et kendine bende yanımda şal taşıyorum devamlı ofis dediğin gibi sıcak oluyo ama dışarısı buz gibi palto bile ısıtmaya yetmiyo beni .

teşekkür ederim canım bu arda seninde heryerin ağrıyorumuş..sen de dikkat et kendne iyice ağırlaştık eskisi gibi her şeye yetişemiyoruz mecburen..

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum,sen beni görsen daha ağırlaşmadım:1:Koşturup duruyorum:nazar::nazar::nazar:Ama böyle iyi şimdilik.Zaten bi kaç haftaya ben de ağırlaşırım heralde.Sen de dikkat et üşütme ayaklarını falan.

LİMONLU KEK canım teşekkür ederim ve sanada çok geçmiş olsun,
ayrıca bebişinizin odası da hayırlı olsun..

MASİVA canım ekliyorum oğluşunun ismini.

bu arada berkerdem sana söylediğim bebekte doğmuş küvezdeydi ama son halini bilmiyorum 7 ayın bitmesine 1 hafta varmış doğduğunda inş. oda yaşar yoksa anne için yıkım olur 2. bebek çünkü

inşaallah yaşar canım ama sağlıklı olacaksa yaşasın çünkü özürlü kalma ihtimali fazla oluyo yinede ALLAH yardımcısı olsun çok zor

selam arkadaşalar bebişi erken doğan anneciğimize çok geçmiş olsun allah ona da bebeğinede sağlık sıhhat versin. 2hafta önce sağlık ocağındaki ebe benide baya korkuttu erken doğum olabilir gibisinden.allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin.
bu arada benim bi sorum olacak bebek bakım çantası alacam önerdiğiniz bi model yada marka varmı avviobaby var ama çok pahalı sizce nasıl birşey almalıyım

Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
$1435_buyuk_zoom.webp

Back
X