• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gamze merhaba,ben son 1 aydır yazmaya başladım,ama hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyordum,

inanki ii haberlerini aldıkça içim rahatlıyor,annemle beraber bolbol dua ediyoruz size,maşallah bebişin de sen de daha iyisin ve bundan sonrada hızla bu güzellik artacak :) yazarak duygularımı ifade edemedim sanki,çok sevindim iyi olmanıza

her mesajında önerilerini de yazıyosun Allah razı olsun,hepsini not alıyorum nerdeyse...

allaha emanet olun

gamzecim güzel haberlerle gel hep böyle
yüzümüzü güldürüyorsun Rabbim güç kuvvet versin güzel kızına
ve tez zamanda kucağına alırsın inşalah

ya kızlar gece gece bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.benim bebiş bir tarafa toplanıyor içimde tosbağa gibi karnım taş gibi semsert oluyor.ara ara oluyordu ama şimdi 15 dk içinde 3 kez falan oldu.nefesim kesildi valla.bu normal mi acaba?

Canım ben de oluyori 2-3 haftadır, doktor 28den sonra yalancı kasılmaların başlar demişti, 28den sonra başladı, aynen dediğin gibi oluyor ama bebiş bir yerde toplanmıyor aslında rahım büzülüyor ve sertleşiyor, doğuma hazırlık yapıyor. Doktor normal dediği için ben panik yapmadım. Bütün gün aralıkları azalarak ve şiddeti artarak periyodik olarak devam ederse o zaman tehlikeliymiş, benim doktorum uyardığı için ben rahatım, sen de doktoruna danışırsın canım. Bir de öyle olunca poziyon değiştir, yatınca falan geçiyor genelde. Ben de trafikte falan çok oluyor, sürekli aynı poziyonda oturunca falan.

salı günü kontrolümüz var canım allah izin verirse o zaman sorucam doktoruma.yalancı kasılmalar olabilir mi acaba diye aklıma geliyor.daha önce de oluyordu daha seyrekti ve nefesimi kesmiyordu.bu sefer nefesimi kesti sıpa

Bir de bebişler doğum poziyonunu aldıktan sonra arada bacaklarını gerdirip annenin kaburgalarına doğru vurunca da nefes kesebiyorlar, çok hareketli olduklarında yapabiliyorlar bunu.

Maşşallah canım, sen de bebişin de odası da süper gözüküyor :nazar:

güzel haftasonları kızlarrr..Ben bugün 30 oldummmmmm :46::64: bi ben mi kalmıştım ne ? bu sbh oğluşumu bi hıçkırık tuttu teyzeleri 15 dk geçmedi yavrucak içerde zıplayıp durdu..bu arada sanırım hasta oluyorum burnum tıkalı ve boazlarım acıyo..çok şükür vukuatsız geçirdim diye seviniyodum..:2:

Ben de aynı durumdayım, yatıyorum evde inşallah pazartesiye kadar geçer.

evet kızlar kiloa meselesi çok farkedebiliyor. bu hafta arkadaşım doğum yaptı, bebiş için 3500küsür bişey demişlerdi 3100gr doğdu. bana da drum bebek iri ve koca kafalı:) dedi. sezeryana doğru bi gidişat var ama belki aslında koca kafa deildir ve daha hafiftir minik kuşum. arkadaşmn doğumndan sonra benmde aklıma takıldı bu. acaba normal doğumda ısrarcı mı olsam diyorum

Bence çok da ısrarcı olma, ya gerçekten iri olursa, ssenin çektiğin acı bir yana, bebişini riske atmış olursun. Normal doğum iste ama doktor olmaz derse doktora bırak bence.

alevcim bebiş iyiymiş şimdi haber geldi, doktor daha çok süt istemiş bol bol getirinki bol bol verelim demiş bende yatakta sağıp duruyorum 2 saatte bir 15 dk demişlerdi her bir göğüs için ama ben 30 dk dan aşağı bırakmıyorum maşallah diyeli :) solunum kendi kontrolündeymiş fena değil yani son durum doktor yolunda demiş herşey için :)))

mesajlarımdaki güülücüklerdende halimi tahmin edebiliyorsundur herhalde :)

bu arada bana acil kadın lazım temizlik için kaç kişiyi aradıysak hasta gelemiyor anadolu yakasında semt fark etmez e-5 üzerinden kozyatağı-göztepe arasındaki bir noktadan alıp tekrar oraya bırakabilir eşim , hatta evine kadar bırakır aklınızda bulunsun...

Maşşallah canım sana da bebişine :nazar: Çok güzel haberler bunlar :21:

alevcim bebiş iyiymiş şimdi haber geldi, doktor daha çok süt istemiş bol bol getirinki bol bol verelim demiş bende yatakta sağıp duruyorum 2 saatte bir 15 dk demişlerdi her bir göğüs için ama ben 30 dk dan aşağı bırakmıyorum maşallah diyeli :) solunum kendi kontrolündeymiş fena değil yani son durum doktor yolunda demiş herşey için :)))

bu arada bana acil kadın lazım temizlik için kaç kişiyi aradıysak hasta gelemiyor anadolu yakasında semt fark etmez e-5 üzerinden kozyatağı-göztepe arasındaki bir noktadan alıp tekrar oraya bırakabilir eşim , hatta evine kadar bırakır aklınızda bulunsun...

canım gözünaydın bebişinede maaşallah. inan bana senden güzel haberler geldikçe okadar çok seviniyorum ki. Dün gece sana hep dua ettim. Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kavuştursun. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:8::8::8::8:

:8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese iyi hafta sonları...

ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...

benim çok ağrım var, normal doğumda sonrası nasıl geçiyor yaşamadım bilmiyorum ama sezaryan akıl işi değilmiş ama bu konuda birşey yazıp sizleri etkilemek istemem, kötü bir doğum hikayemde yok ve sanki doğum hikayem yokmuş gibi geliyor, doğum yapmış gibide hissetmiyorum boşluk boşluk boşluk hissettiğim...
,
az önce ayça ile mesajlaştık mag34 yani onada söyledim, bazı rahat batan arkadaşlar abuk sabuk şeylere takılıyormuş kilosuymuş boyuymuş....
içinizde ya sağlıklı ya gelişimini doğal sürecinde tamamlıyor ya daha ne istiyorsunuz, günde 20 dk pencere arkasından senden biranda koparılan dokunamadığın koklayamadığın bir bebeğe bakmıyorsun, elini karnına koyunca onu hissedebiliyorsun hala...

neyse....

canım benim biliyorum benimde aklımda hep sen varsın, aman dikkat et eğer doktor değişimi seni olumsuz etkilemez ise benimkine başla sigorta olayı seni yıpratıyor sgk da çözüm, salı günü 7,5 tu benim çarşamba sabah 1,3 ölçüldü çok anlık biliyorsun üstelikte hastanede yatar vaziyetteydim ve serum veriyorlardı , bir düşün hastane değişikliğini ve yat hastaneye lütfennnnn.....

yoğun bakım doktoruda çok iyi yoğun bakım üniteleri ve ekipte süper...

bunları yazıp yazmama konusundada gidip geldim seni olumsuz etkilememek için ama yazmazsam kötülük yaparım gibi geliyor....

canım dün akşamdan beri mesaj yazmışsın hepsini okudum... düne göre bugün morelin daha iyi çok sevindim... sütün de bol olsun canım...
bebişini tez zamanda kucağına alırsın inşallah... hep olumlu ol olurmu... sen çok güçlüsün... kendine dikkat et...

Şubat anneleri doğuma başlamış... ama bizimde dünya tatlısı kızımız oldu...
Ocak ayı çabuk geçtide bu son ayımız geçmiyor ya ben çok heyecanlıyım... :1:
yinede herşeyin hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım
doktorun kim ben vedat beye gidiyorum
bu arada sana bir şey sorucam 32. hafta raporunu
medicalden alabiliryormuyuz

sağol canım sanada hayırlı olsun Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. benim doktorum merve hanım. benim ikiz olduğu için 30. haftada bana rapor verdiler.

Slm güzel annişler nasılsınız Ayçacım kocaman maşallah sana ve oğluşuna:nazar::nazar:
Gamzem senden iyi haberler almak inan bana da çook iyi geliyor minik prensesimizen kısa zamanda gelecek evine inş.:nazar::nazar:

Biz bu akşam çook güzel uyuduk kızım akşam 7 de bi başladı tepinmeye elimi nereye koysam oraya vurdu resmen göbüşüm indi çıktı acaip bişey yaa ama sonra sakinleşti uyudu bende uyudum bi baktım saat çalıyor sabah olmuş ben bile inanamadım :53::53:

Back
X