2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı uğurlu olsun :) önümüzdeki maçlara bakalım artık :) 2. bebeği isteyen var mı hanımmmmmmmm :)))

şu anki düşüncemle, tek çocuk ile hayatımı sonlandırmak istiyorum :)

bu arada saat 11.20 de pınar hanımdayız

bugn bebişim tam 2.ayına girdi ve bn hln regl, olmadm çook mutluyumm ayrıca kesnlkle ecrin biraz kndine gelsin 2. çoçugu yapıcam tek kardş ileride zor olur onun içn

Son düzenleme:
canım cok cok gecmıs olsun ıyı kımseye gecmeden atlatmıssın
benımde dun ıdrarımda yanma vardı acıle gıttık tahlıl yapıldı ıdrar yolunda ıntıhap olmus usutmusum kendımı antıbıyotık verdı doktor ıyıyım sımdı

canım çok sağol... sanada geçmiş olsun...
2. ayınızda hayırlı olsun... herkes hasta yahu...

hayırlı uğurlu olsun :) önümüzdeki maçlara bakalım artık :) 2. bebeği isteyen var mı hanımmmmmmmm :)))

ben de keyfimi yeniden bozmak istemem ama bencillik gibi geliyo tek çocuk..yavrum biz yaşlanınca bi başına kalmasın diye istiyorum ikinciyi, hatta üçüncüyü...ama gözümde büyüyo tabi...

2. bebek mi:18: anneme sormak lazım bakacak olan o :)) malum ben yaklaşık 25 yıl daha iş hayatına devam..

Dunaksam kaynanagıldeydık,kaynana kızımı kucagına aldıgında aklım cıkıyor dıye bosuna demıyorum,keza dun benı yıne delırttı,bı baktım kızı kucagında dız cokertmıs,ıcım yandı yaa,esım yok o an odada,kaynana kayınbaba ve ben varım,ben sırf devamlı gozum uzerınde olmasın dıye kayınbabanın telefonuyla ılgılenıyorum,kayınbabanın kız ayaklarını oyle tutma demesıyle ırkıldım,bı baktım dızlerını kırdırmıs kucagında tutuyo,anne oyle yapma bak doktor bıle oyle tutmayın dıyo dedım,aman doktor ne bılırmıste,yok doktorları cok dınlemıcekmısızde neler neler..ben cok korkuyomusumda,oda oyle severmıste,ben uyarınca hafıf bozulur gıbı oldu ama yarın bıgun yıne aynı seyler olucak,.
Kızlar kafayı yıcem kurban olayım bana bı yol gosterın...

canım üslubuna dikkat ederek uyar yine, böyle şeyler önemli..yazık çocuğa...eşine söyle, o uyarsın, o daha rahat söyler...

canım üslubuna dikkat ederek uyar yine, böyle şeyler önemli..yazık çocuğa...eşine söyle, o uyarsın, o daha rahat söyler...

canım kac defa guzel dıllerle uyardım ama banamısın demıyo,bır dahakı yapısında okadar sakın olamıcam maalesef..o dıılde o tutumum karsısında hıc hos seyler olmıcak...

Dunaksam kaynanagıldeydık,kaynana kızımı kucagına aldıgında aklım cıkıyor dıye bosuna demıyorum,keza dun benı yıne delırttı,bı baktım kızı kucagında dız cokertmıs,ıcım yandı yaa,esım yok o an odada,kaynana kayınbaba ve ben varım,ben sırf devamlı gozum uzerınde olmasın dıye kayınbabanın telefonuyla ılgılenıyorum,kayınbabanın kız ayaklarını oyle tutma demesıyle ırkıldım,bı baktım dızlerını kırdırmıs kucagında tutuyo,anne oyle yapma bak doktor bıle oyle tutmayın dıyo dedım,aman doktor ne bılırmıste,yok doktorları cok dınlemıcekmısızde neler neler..ben cok korkuyomusumda,oda oyle severmıste,ben uyarınca hafıf bozulur gıbı oldu ama yarın bıgun yıne aynı seyler olucak,.
Kızlar kafayı yıcem kurban olayım bana bı yol gosterın...

cnm sen kibar bi şekilde söyle, bu şekilde tutmayalım anne, tamam sen öyle seviyosun ama bebeğe de yazık de.. ya da hiçbişi demeden git bacaklarını düzelt, sen annesin yaa ben dayanamam onların tırnağına zarar gelirse..
ama anlaşılan senin k.waldede benim ki gibi kendini doktorlardan çok biliyo sanıyo.. bu tarz insanlara laf anlatmak daha zor tabi..

melike canım benim kızda feci bir şey saatlerce kucağımda pış pışladığımı biliyorum
son iki gündür oğlumdan kalan eski bir salıncağımız vardı onu kullanıyorum daha güzel uyuyor :nazar:
salıncağın fotosunu buldum netten tavsiye ederim bu tarz bir şey iyi geliyor
Eki Görüntüle 405141

ronyacım bizdede bundan var... yeni aldım 5 kademeli olduğu için oğlum sevdi... anakucağı, beşik derken evde yer kalmadı melikenin dediği gibi... :1: bir parça çocuğun ne kadar eşyası var bütün hakimiyet onda...

günaydın kızlar:71:

hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize..Allah tez zamanda şifanızı versin

gamze uyku düzeniyle ilgili paylaşım çok güzel olmuş teşekkürler:71:

ben de 3 gündür 10 gibi uyutmaya çalışıyorum..emzirme,alt değiştirme,gaz çıkarma,kundaklama,tekrar emzirme gaz çıkarma bir iki çekiş uyku...3 gibi uyanıyor..en fazla 5 saat dayanıyor yavrum açlığa..tekrardan 6 gibi uyanıyor..bugün daha iyiydi ama..3 de emzirdiğimde hemen yatırdım tekrar 5 de uyandı..onda alt değiştirme,emzirme tekrar 8 buçuğa kadar uyudu maşallah..ben de daha iyi dinlendim..gündüz de onun keyfine bırakıyorum şimdilik,o da çok yormuyor..ben genel uyku düzenini gece için yapmaya çalışıyorum..

gamze sana bir sorum olucak..

benim kızımda anne karnındaki duruşundan yanakları asimetrik doğmuştu..doktorlar yatırıken bir sağa bir sola yatır dediler,daha simetrik olsun diye..önceden hep anne karnındaki gibi yatıyordu..şimdi simetriyi yakaladık..bir sağa bir sola yatabiliyor..artık kendi de dönüyor sağa sola uyurken..ama sırt üstü yatamıyor pek..illa sağa sola yatıyor..bu bir sıkıntı oluşturur mu?kafa şekli bozuk olur mu sence

slm kızlarr sayfalar yine birikmişş regl olanlar varmışş darısı başımıza bende 1 haftadır diş ağrısı çekiyorumm şimdide sızlama var hiç bişey yiyemiyorum açımmm buarada sezeryan yerim akmıyo artık bugün son pansuman olacak dikişlerimde salı günü alındı Allaha şükür iyiyim kızımda iyi ama doğduğundan beri sol gözü çapaklanıyo dr damla verdi ama geçmedi göz dr götürcem artıkk yemi doğan bebeklerde oluyomuşş

slm kızlarr sayfalar yine birikmişş regl olanlar varmışş darısı başımıza bende 1 haftadır diş ağrısı çekiyorumm şimdide sızlama var hiç bişey yiyemiyorum açımmm buarada sezeryan yerim akmıyo artık bugün son pansuman olacak dikişlerimde salı günü alındı Allaha şükür iyiyim kızımda iyi ama doğduğundan beri sol gözü çapaklanıyo dr damla verdi ama geçmedi göz dr götürcem artıkk yemi doğan bebeklerde oluyomuşş

canım çok sevindim dikişinde iyileşmiş..regl ben oldum:52: benimde kızımın gözlerinde çapak oluyodu ılık çaya pamuğa batırıp sildim hep olmuyo artık doktor demişti çapak olunca öyle yap..sende bi dene istersen..

geçmiş olsun canım benim bildiğim göz pınarları tıkalı olanlarda oluyormuş işe yarar mı bilmem ama genelde anne sütü damlat geçer diyorlar

geçmiş olsun canım...çapağa çayın demi iyi geliyor diye duymuştum.pamuğu çayın demine batırıp siliyosun

günaydın kızlar:71:

hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize..Allah tez zamanda şifanızı versin

gamze uyku düzeniyle ilgili paylaşım çok güzel olmuş teşekkürler:71:

ben de 3 gündür 10 gibi uyutmaya çalışıyorum..emzirme,alt değiştirme,gaz çıkarma,kundaklama,tekrar emzirme gaz çıkarma bir iki çekiş uyku...3 gibi uyanıyor..en fazla 5 saat dayanıyor yavrum açlığa..tekrardan 6 gibi uyanıyor..bugün daha iyiydi ama..3 de emzirdiğimde hemen yatırdım tekrar 5 de uyandı..onda alt değiştirme,emzirme tekrar 8 buçuğa kadar uyudu maşallah..ben de daha iyi dinlendim..gündüz de onun keyfine bırakıyorum şimdilik,o da çok yormuyor..ben genel uyku düzenini gece için yapmaya çalışıyorum..

gamze sana bir sorum olucak..

benim kızımda anne karnındaki duruşundan yanakları asimetrik doğmuştu..doktorlar yatırıken bir sağa bir sola yatır dediler,daha simetrik olsun diye..önceden hep anne karnındaki gibi yatıyordu..şimdi simetriyi yakaladık..bir sağa bir sola yatabiliyor..artık kendi de dönüyor sağa sola uyurken..ama sırt üstü yatamıyor pek..illa sağa sola yatıyor..bu bir sıkıntı oluşturur mu?kafa şekli bozuk olur mu sence

bende hep sağa sola yatırdım 1 ay sırt üstü yatmıyodu kafası uzamaya başlamıştı..zorla ilk başlarda yastık koya koya yatırdım sırt üstü şimdi alıştı kendi yatıyo düzeldi kafası simetrik oldu..sende mutlaka sırt üstü yatır kafası öle kalır yoksa

evvetttt regl olanlar kervanına benide yazın kızlarr...ulan millet senelerce olmaz olmaz biz 2 ay dayanamadık yaaa..benim kuzen 3 yıl emzirdi 3 yıl olmdı misler gibi yaaa...sinir bozucu..:19:

sen yine 2 ay dayandın o da bişe ben 40 ım çıktı 10 gün sora oldum..aynen bende millet nekadar zaman olmaz hemen oldum ohh ne güzel rahattım b..k vardı:))

Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...

geçmiş olsun canım..süte geçsede en az zararlı olan ilaçlar var onlardan içseydin..cocuk napsın maskeyle görüp görüp sonra annesini görünce sevindirik oldu:))

İyileşmene sevindim canım. Çapak çoğu bebekte oluyor canım merk etme, bizde de oldu. Damla iyi geliyor, bir tülbenti kaynamış ılımış suya batırıp sil gözlerini, geçiyor 1-2 haftaya.

Back
X